💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 86 516
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 560
Веско май иска да има второ име като Анна Мария и затова си говори на Веско-Панчев. Ами има право обаче,че това нейното е чист късмет, и много хора като Амелия си отидоха преди нея...

Да, съгласна съм, сигурно и аз бих се ядосвала. Ама в крайна сметка, тя не му е длъжна с нищо, макар и да не струва в игрите. Тя си е отделен участник, как е стигнала дотук, наистина е някаква мистерия. То всъщност е чудно как въобще са я взели, но както и да е. Щом е пълноправен участник и е стигнала дотук по някакви неведоми пътища, Веско Панчев какво очаква, тя да се самономинира ли или да се откаже в негова полза, щото той се бил доказал... Rolling Eyes

# 1 561
‘Начи Веско е страшен тъпунгер и чукундур, но казва мн верни неща за АМ, и добре че й казва всичко в очите.
И тази овца пак спори, на черното - бяло казва.
Казва се веднъж и се спира. Не знам какво иска да постигне като само ходи по нея и повтаря едно и също. В случая той се излага.

# 1 562
Веско Панчев- България и Ю ЕС Ей. Родоотстъпник нещастен, га стана гюмюрджия, га ти почерняха гащите. Да отпада това долно същество! Дано близначките го бият!

# 1 563
Ами аз противно на мнозинството, искам Веско да победи близначките. Хем ще се разкарат,хем ще се върне да дразни АМ. Има ли обединение и всеки е за себе си - Анка първа си тръгва.

Не мисля така, много слаб играч е и няма да е мишена за повечето поне в началото.

# 1 564
Ана Мария и този път беше в правото си. Веско може да е много по-силен от нея, но това не означава, че тя е направила нещо извън реда на нещата. А и може наистина да има късмет. В тоя формат (и навсякъде другаде) късмета е 50% от същността на цялото нещо. Не е прав да реагира толкова грубо. За онзи миналата седмица не искам и да се сещам

# 1 565
Ами аз противно на мнозинството, искам Веско да победи близначките. Хем ще се разкарат,хем ще се върне да дразни АМ. Има ли обединение и всеки е за себе си - Анка първа си тръгва.

Няма да е първа, Томас е преди нея и Анка със сигурност е в топ 7. Laughing

# 1 566
Веско май иска да има второ име като Анна Мария и затова си говори на Веско-Панчев. Ами има право обаче,че това нейното е чист късмет, и много хора като Амелия си отидоха преди нея...

Да, съгласна съм, сигурно и аз бих се ядосвала. Ама в крайна сметка, тя не му е длъжна с нищо, макар и да не струва в игрите. Тя си е отделен участник, как е стигнала дотук, наистина е някаква мистерия. То всъщност е чудно как въобще са я взели, но както и да е. Щом е пълноправен участник и е стигнала дотук по някакви неведоми пътища, Веско Панчев какво очаква, тя да се самономинира ли или да се откаже в негова полза, щото той се бил доказал... Rolling Eyes
Аз не й се дразня, по начина по който той й се дразни. Просто недоумявам самочувствието й, както и като цяло - като човек и характер не я понасям. А Веско Панчев и той си е в самозаблуда, просто не ми е до такава степен дразнещ.

# 1 567
Томас къде е казал, че е живял с близначките и изобщо казал ли го е?
Беше казал, че на една от игрите е забелязал как всичко правят заедно в синхрон.. На едната като и се доходи до тоалетна, значи и на другата.. Изчаквали са се пред една и съща тоалетна, докато е имало и друга свободна. Не мисля, че е казвал, че са живели заедно.

# 1 568
Не разбирам за какво е виновна Анна-Мария, че е стигнала до тук? Веско да напише писмени претенции към умните траки, че  не я номинираха по-рано. Пазеха си я за тях за финала, като слаб играч. Е, финалът е на хоризонта, късметът е на страна на Анна-Мария. Ирония на съдбата.

# 1 569

Няма да е първа, Томас е преди нея и Анка със сигурност е в топ 7. Laughing
Ами жалко... Има хора,които отпаднаха преди нея и повече заслужават. Колкото и да не ги харесвам близначките като хора, те се справят много добре в повечето игри.

# 1 570
  • тук, на мястото си
Колко приказки изприказва Веселин. Когато  на елиминация трябваше да отиде Наско или Юлиян не съм чувала толкова врещене.

# 1 571
  • София
Веско Панчев- България.
Напомни ми с това изказване за един стар филм, за един детектив.
Той се представяше:
- Коломбо- ФБР.
Отсреща руснак:
- Иван Силатич- КГБ.
Беше станало като смешка, та ми напомни за нашият герой.

# 1 572
Да. И аз имам чувството, че и Веско и онзи, за когото не искам да се сещам очакваха Ана Мария да се самономинира, защото те са принцове. То това да не е като да им готвиш и чистиш Grinning

# 1 573
На тоя тираджия селски бек това семейното предаване ли му е? Основано в с. Кривня?

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 22:20 от Anhela_a

# 1 574
В момента, в който Веско почна да говори за себе си в трето лице, нещата ми станаха ясни. АМ може да е всякаква, но никое човешко същество не заслужава такова отношение. Веско е един гнусен и прост сексист и ще се радвам да бъде победен от жена. Най-големият му кошмар ще се сбъдне.

Общи условия

Активация на акаунт