💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 84 977
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 860
Я бегом марш да гладите ризката на Г-н Панчев ааа   Joy hahaha

# 1 861
Този нормален ли е... да му глади ризата. Върна се от дуел - това е достатъчно за да подразни АМ, другото е излишно и гнусно.

# 1 862
оххх, кеф !!!
Всяка секунда от тази реч на г-н Панчев му коства по стотина-двеста СМС-а:)

# 1 863
Веселин съвсем изтрещя - господин Панчев и да му изгладела ризката Ана Мария FlushedScream Език мой, враг мой са казали хората...

# 1 864
Дори и в този момент Юлиян им беше в устата.
Имаха абсолютния шанс да го победят, може би ако беше Елена щяха да бият. Мъчно ми стана - много красиви и способни момичета, но твърде ехидни за моя вкус.

Въх, тоз' как и се кара. Нормален ли е бе? Повръща ми се - да му викала господин и да му глади ризката.  Това не е реално.

# 1 865
изобщо нямаше да падне. Това е само във въображението на някои хор. Беше си стабилна, но Скочи за да спести три крачки, защото Веско я изпревари и тя се панира.
Не е вярно! СКочи, защото иначе щеше да падне по гръб. Края на гредата беше далече, поне още метър и половина

# 1 866
Гледам и не вярвам на ушите си..... Simple Smile Изпаднах в ступор.... WTF ... Този с едно изречение си загуби и последните симпатизанти. Потрес....

# 1 867
  • София
Моляяяяяяяя! Тоя, ако ми каже така на мен, ще му предложа да му подстрижа бретона. Close
Комплексиран нещастник!

# 1 868
  • Sunshine state
Гледам и не вярвам на ушите си..... Simple Smile Изпаднах в ступор.... WTF ... Този с едно изречение си загуби и последните симпатизанти. Потрес....
Абсолютно! Що за тъпотия???

# 1 869
  • София
ЖАЛКАР!  ЖАЛКАР! ЖАЛКАР! ПОДОБИЕ НА МЪЖ!  smile3550 smile3550 smile3550 fight fight fight fight fight

# 1 870
Той просто се гаври с Ана Мария! Каквото и да е направила, а тя с нищо не му е длъжна, гнусно е да се държи с нея по този начин Smiling Imp

# 1 871
Заради подобно демонстративно подпиране на участници си обещах, че никога повече няма да гледам Hell 's kitchen.

Сега и от тази игра ще се откажа, ако има втори сезон.

# 1 872
Моляяяяяяяя! Тоя, ако ми каже така на мен, ще му предложа да му подстрижа бретона. Close
Комплексиран нещастник!
Аз бих си глътнала езика, кой би повярвал, че в действителност чува това.

# 1 873
Нямам думи за поведението на г-н Никой! Тая летва с името му ще му навра от отзад до отпред, както му и харесва обслужване!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 22:22 от Anhela_a

# 1 874
  • София
Ех Анке,Анке.
Трябваше само да му каже че до финала се стига като минеш през битка, и Веско щеше да я ошляпа и е аут от формата. Ама не и стиска на Анка.

Общи условия

Активация на акаунт