💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 019
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 025
Направо ми е гадно да гледам тази гавра наново!

И мен ме е срам да го гледам, както и Жоро Милков каза!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 22:53 от Telesilla

# 2 026
  • София
Толкова съм потресена, че ми е трудно да коментирам. Тоз велик г-н тъпанчев, истинският славянин, направо ми се иска да си направя една дъска "Тъпанчев" и да му я изкъртя в главата.
 А играта не включва гавра и гладене, някой май е много заблуден.

# 2 027
Анчето няма ли някой братовчед да ходи да му начупи капачките на Г-н Панчев?

# 2 028
"Един мъж не може да се държи така с една ДАМА" 🤓🤓🤓🥳😆😆😆😆😆😆😆🥳🥳🥳🥳🥳😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Да, един мъж не може да се държи зле с една дама. Но...
Винаги има едно " Но" . Нито Веселин е мъж, нито Ана Мария е дама. Така че, това правило не важи за тях Simple Smile

Аз цитирах Дългоноска. Нелепа е безкрайно.
И как подскачат на "желанията" на Веско 🤪 Всяка жена е толкова жалка и комплексирана, колкото сама си го направи. Една ще получава рози, друга ще глади ризи. Която колкото струва, която както си постеле и както успее да изматипулира ситуациите.

Не мога да разбера опарената реакция на аудиторията 😆 Веско и някой подобен ли е виновен ако толкова струваш като жена 😆

# 2 029
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз бих направила така точно защото е игра и пазя себе си, не играя за никой друг. Ако не си готов да го направиш, значи не си за този тип игри. Явно съм ненормална...

Участието в игра не предполага липса на самоуважение. А на когото му харесва или отърва да го унижават, си е негов проблем.

Не съм сигурна, че говорим за едно и също нещо. Визирах размяната на АМ с Март и после номинацията й спрямо Веселин. Защото реално след тези събития, всички започнаха да се надигат срещу АМ и да одобряват постъпките на Веселин. И междудругото искам да уточня, че не съм фен на АМ, но като играч, напълно разбирам защо направи тези ходове и не смятам, че заради тях заслужава толкова много обиди и унижение. Да, тъпо е, че доста силни играчи си тръгнаха, а тя остана, но в крайна сметка това не е предаване само за сила.

Не мисля, че е ставало въпрос за размяната с Март и номинацията на Веселин. Друго беше написала, но както и да е. Казах това, което мисля.

Скрит текст:
Преди малко и аз направих грешката да погледна коментарите във Фейсбук и само като видях "Браво, Веско", "Малко й е..." и ми стана лошо. Никой ли не разбира, че това е игра и АМ направи каквото трябва, за да оцелее!! Всеки би направил същото на нейно място, но във Фейсбук са много принципни и достойни! Побеснявам още повече, направо...
А квачките в студиото, дори не искам да коментирам... близначките не спряха да иронизират и да се подиграват на всички в това предаване...

# 2 030
  • Брюксел / София
Алекс тъпа ли е или да?! Задава въпрос дали поведението на Весо е възможно, та ние го видяхме в национален ефир?! Ехо, Хюстън чуваме ли се?! В потрес съм!

# 2 031
Най накрая заговориха за сексизма в предаването. Отне им само 3 месеца.

# 2 032
  • София
И този агресор ще го оставят да бъде м/у финалистите!??
Ама иначе не им харесва, как се бил държал... лицемери!  Sick

# 2 033
  • тук, на мястото си
Веселин ще бъде победител на края, ще му дадат първото място.  Всичко това тази вечер е нагласена сцена заради конвенцията.

# 2 034
Най-тъпото е, че другата седмица поведението на тоя паляк ще бъде забравено, точно както беше забравено отношението на другия алфа мишкар Март към Амелия Мира.

# 2 035
  • Испания
Предлагам всеки, който иска, да напише жалба до СЕМ. Ето тук има формуляр за попълване: https://www.cem.bg/jalbi.php

# 2 036
Най-тъпото е, че другата седмица поведението на тоя паляк ще бъде забравено, точно както беше забравено отношението на другия алфа мишкар Март към Амелия Мира.

Кой ще забрави, защото повечето тук доста трудно ги забравяме тези неща. Всички неандерталски постъпки на Март ги помня... чак ми става "атмосфирично" като си помисля.

# 2 037
  • София
Веселин ще бъде победител на края, ще му дадат първото място.  Всичко това тази вечер е нагласена сцена заради конвенцията.

Нагласено!? Заради конвенцията!?  ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 038
  • София
Аз бих направила така точно защото е игра и пазя себе си, не играя за никой друг. Ако не си готов да го направиш, значи не си за този тип игри. Явно съм ненормална...
И как точно се защитава с това? Дори и играта да беше още на ниво племена, пак тя щеше да е номинирана, а в случая даже вече са и всеки за себе си. И какво като спре да й вика? Няма да вечеря с тях, за да не го слуша и готово.

# 2 039
  • Варна
Аз съм в шок. Направо се изплаших четейки одобрителни коментари към Веселин и гледайки студиото, в което се подиграват с участници на предаването. Близначките са неспасяеми, гнусно ми стана докато им гледах лигавщините.

Общи условия

Активация на акаунт