💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 191
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 145
Е, сега като им изплющят глобата от СЕМ,хубаво ще се настърви аудиторията.

Абсолютно същото щях да напиша, изпревари ме Joy Joy Joy

# 2 146
Дано от продукцията най-накрая проумеят очевидното - не си правят услуга като бутат Веско напред

# 2 147
Интересно ми е г-н Панчев как ще коментира в инстаграм изцепката си 🤷🏻♀ Че той нали все едни фермани пише , направо ум да ти зайде

# 2 148
  • София
Смайли, написах жалба до СЕМ, изпратих я, но в пощата ми не се появява линк за потвърждение... хъм... на теб за колко време ти изпратиха мейла?

Ще си позволя да се самоцитирам отпреди 10 дни: "Осъзнах, че Весото иска тук да се прибере и създаде семейство, защото в Щатите ще го съди жена му нон-стоп за сексистки изказвания и поведение. Затова не му изнасят тамошните булки, а не че детето му щяло да има английски за майчин език." С допълнението - и за домашно насилие.
Умни хора са открили, че не е правилно да се плюе срещу вятъра. Още по-умни хора пък са ги надградили с откритието, че да пикаеш срещу вятъра е още по-вредно. Не смея да определя Тъпачев каква нужда извърши срещу вятъра в този епизод... хъм...
На мен ми е унизително, обидно и ме боли. Едно заради това, което аз видях. И друго, че същото това го гледа и синът ми. Защото риалити формати тип Сървайвър и Игри на волята би трябвало да могат да се гледат и от деца. Да видят как се справят хората в трудни условия, как се състезават, как общуват, как си погаждат "номерца" - къде безобидни, къде не до там, как реагират на провокации. Аз смятам, че подобни формати могат да бъдат доста поучителни за един 8-годишен хлапак, който иска винаги и във всичко да е пръв.  Ама, нещо последният епизод твърде поучителен ни дойде на всички... Слава Богу, дребният беше твърде зает да страда от загубата на любимите си близначки и не обърна особено внимание на ступора, в който бяхме изпаднали ние. Набързо го насмотахме да си страда в леглото, но явно трябва да се подготвим за сериозни разговори след някой и друг ден.

В момента единственото ми желание е да не срещна Тъпачев, докато съм жива. Ще трябва да го лежа като за човек... хъм...

# 2 149
Смайли, написах жалба до СЕМ, изпратих я, но в пощата ми не се появява линк за потвърждение... хъм... на теб за колко време ти изпратиха мейла?

Ще си позволя да се самоцитирам отпреди 10 дни: "Осъзнах, че Весото иска тук да се прибере и създаде семейство, защото в Щатите ще го съди жена му нон-стоп за сексистки изказвания и поведение. Затова не му изнасят тамошните булки, а не че детето му щяло да има английски за майчин език." С допълнението - и за домашно насилие.
Умни хора са открили, че не е правилно да се плюе срещу вятъра. Още по-умни хора пък са ги надградили с откритието, че да пикаеш срещу вятъра е още по-вредно. Не смея да определя Тъпачев каква нужда извърши срещу вятъра в този епизод... хъм...
На мен ми е унизително, обидно и ме боли. Едно заради това, което аз видях. И друго, че същото това го гледа и синът ми. Защото риалити формати тип Сървайвър и Игри на волята би трябвало да могат да се гледат и от деца. Да видят как се справят хората в трудни условия, как се състезават, как общуват, как си погаждат "номерца" - къде безобидни, къде не до там, как реагират на провокации. Аз смятам, че подобни формати могат да бъдат доста поучителни за един 8-годишен хлапак, който иска винаги и във всичко да е пръв.  Ама, нещо последният епизод твърде поучителен ни дойде на всички... Слава Богу, дребният беше твърде зает да страда от загубата на любимите си близначки и не обърна особено внимание на ступора, в който бяхме изпаднали ние. Набързо го насмотахме да си страда в леглото, но явно трябва да се подготвим за сериозни разговори след някой и друг ден.

В момента единственото ми желание е да не срещна Тъпачев, докато съм жива. Ще трябва да го лежа като за човек... хъм...
Моята беше в спама! Виж там!
А аз не можах да си пострадам за тях! Ще подам жалба срещу Веско и за това!😀 Що не съм в Америка да си го съдя и него, и продукцията, и Нова за ....

# 2 150

На мен ми е унизително, обидно и ме боли. Едно заради това, което аз видях. И друго, че същото това го гледа и синът ми.

Много по-болезнено ще ви бъде ако един ден синът ви зависи от някоя като анка, с нейните качества. Бих ги изброила, но самата тя не успя.

# 2 151
  • Пловдив
Интересно ми е г-н Панчев как ще коментира в инстаграм изцепката си 🤷🏻♀ Че той нали все едни фермани пише , направо ум да ти зайде

Ще преразкаже вече видяното и най- много да добави, че е разочарован от Томас и Радостина, които вместо да дадат още някоя риза на гладачката, са се възмущавали нагло от бащицата си..

Доро, тъй като използва женски род, предполагам, че е или Марта или Веса..

# 2 152
  • София
Днешната случка може да бъде описана с 3 думи „Шест века робство“. Точно така. Не пет – ШЕСТ! Защото робското мислене продължава и до днес.
Той – великият Мачо, който може безнаказано да унижава, пребива, убива. До поредните заровени в земята жена и дете. Всяко чудо за 3 дни – до следващите Дари и Никол.
Тя – мълчалива , покорна, само „мир да има“. Докато не донесе цветя и на нея. Този път на погребението ѝ.
Обществото – съседите викат, бият, умират. "Абе, ние ще си мълчим. Да не пострадаме, то ще мине. До поредните Дари и Никол. И после „Оххх, потресени сме. Такова тихо семейство, не сме очаквали такова нещо. Ми то нищо не сме и чули...“
В началото много страдах за всички жени, които са подложени на домашно насилие. После осъзнах, че сами са си виновни. Дали така са ги възпитали, дали социалната среда ги е „повредила“, не знам. Но на такова публично унижение по телевизията да примигаш два-три пъти и да отговориш с „добре“...
И мен ме беше срам. Но повече съм ужасена от това, че расте такова мъжко съсловие. Надявам се само, че ще успея да възпитам дъщеря си с личния пример, който ѝ давам на силна, независима и горда жена и ако попадне на подобно недоразумение да бяга мигновено. Макар, че една известна психоложка казваше, че този тип мъже усещат силните жени и бягат от тях. Може би затова никога не съм попадала на такива.
Даже малко ме е яд. Искаше ми се да вляза в телевизора и да се сменя за малко с АМ ( за която продължавам да мисля, че е подигравка да бъде в предаването вместо хора като Роберта, Амелия, Наско, близначките, дори Алекс, които отпаднаха). Та първо щях с мек тон да му кажа да отиде да си изглади ризката щом толкова иска и ВЪОБЩЕ, по-скоро ИЗОБЩО, даже ХИЧ, тоест НИКАК няма да ме вълнува какъв тон ще има към мен.
И при последвало такова поведение мисля, че щях да го шамаросам.
Или поне да го залея с чаша студена вода, белким си намести 4-те мозъчни клетки в главата!
Преди няколко дни щях да отговоря, че той би трябвало да спечели състезанието. Дори за изключителното му достойно представяне на играта и подаването на ръка с поздрав към близначките. Но след държанието му в къщата бих го изгонила мигом!

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 01:39 от Светулчица

# 2 153
# 2 154
  • София
Моята беше в спама! Виж там!
Погледнах, ама не е там.

На мен ми е унизително, обидно и ме боли. Едно заради това, което аз видях. И друго, че същото това го гледа и синът ми.
Много по-болезнено ще ви бъде ако един ден синът ви зависи от някоя като анка, с нейните качества. Бих ги изброила, но самата тя не успя.
Любезно ще замоля да не ми тъпчете аурата. Благодаря.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 01:34 от *Джем*

# 2 155

И къде зависна оня от Ана Мария, че не разбрах?

# 2 156
Майко , то ще става по-зле 😳 за Господ ли се мисли тоя , не знам .... аз съм в пОтрес 🤦🏻♀

# 2 157

...
Преди няколко дни щях да отговоря, че той би трябвало да спечели състезанието.
...

Този ми е изключително противен от първия епизод и все се надявах слуховете, че стига до финалната тройка, да се окажат неверни. Още се надявам между другото!

# 2 158
  • София
Видях, че във фб го наричат Феско, много му отива. Не мога да повярвам докъде стигна.
Признавам си, че преди време ме беше заблудил, че е добър и наивен мъж. Смятах, че е основно глупав и леко сексист. Е, дълго време се сдържаше да покаже истинската си същност, затова е хубаво, че такива предавания са по-дълго време, за да блеснат истинските им характери.
Жената, която се хване с Веско, ще е от този тип, които си вярват те колко повече са от бившата и с тях такъв мъж би се държал различно... до първия шамар.

# 2 159
Майко , то ще става по-зле 😳 за Господ ли се мисли тоя , не знам .... аз съм в пОтрес 🤦🏻♀

Мисли се за красив и май за мъж Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт