💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 269
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 205
И отдолу фен клуба веднага започна да му пише комплименти...
Не знам какво сте писали във вашите жалби, но аз писах, че щом създателите на предаването отказват да вземат отношение при случай на тормоз, шоуто трябва незабавно да бъде свалено от ефир, без да се определя победител.

# 2 206
  • Козлодуй
А когато Наско обиждаше Добрин и му каза, че ще му изсипе скарата на главата никой не се възмути

# 2 207
  • Пловдив
От прочетеното Фесково излияние разбирам, че АМ е виновна, че играчите са се контузили, че  са нямали късмет, че продукцията не е обезопасила, че изобщо е жива и не се е хвърлила от някъде, задето е отстранила Март.. В.П. просто е бил ощетен и онеправдан от АМ, продукцията и вселената, но е било най-лесно да си го върне на АМ Scream

# 2 208
  • Другата България
42 непрочетени страници с отговори току що вече са прочетени. Хората, които пишат тук от ден първи ме знаят предполагам колко съм многословна. Сега обаче за Веско нищо няма да напиша. По две причини. Първата-вие абсолютно всичко сте казали. Втората-аз все още съм в лек шок от това, което видях снощи, което видях за понеделник в промото и което прочетох в мрежата. И все още не мога да го асимилирам. Не съм изненадана-аз писах многократно за това какъв "мъж" според мен е Веселин. Но снощи...той надмина дори и най-смелите ми очаквания и прогнози. Мога да кажа само едно-жени, момичета, никога не позволявайте на мъж да се държи с вас по този начин, никога! Възпитавяйте синовете си да уважават жените, да ги третират като равни, да ги обичат, да им помагат, видяното снощи просто е олицетворение за мен и на още едно нещо-липсата на първите седем. Да, няма как да не направя паралел с Юлиян, за когото твърдят същото-че неговото поведение е причинено от липсата на майка и това, че не е имало кой да го възпита. Но ето на-Веско е имал майка, любяща, била е до него, да му е жива и здрава жената. И в какво се е превърнал? В насилник, типичен насилник, агресор, мъж, който помпайки мускулите си изкуствено се надява да напомпа и нещо друго, което за съжаление няма как да се случи. Едно е положителното от видяното снощи-Веско Панчев няма да спечели формата. Това е сигурно за мен. И то не заради СМС-ите само. Основно заради това, което видях на играта и което показа като състезател. Та той е на нивото на Март, задъхва се, не е издръжлив, бавен е, просто няма шанс срещу останалите двама, спрягани за негови съперници на финала.

# 2 209
Е как така да се спре предаването и да няма победител((
Ми труда на всички останали участници да отиде по дяволите, защото този се прави на мутра.
Не съм съгласна.
Аз писах,че искам да разгледат поведението му, защото е недопустимо унижение на един човек, психически тормоз и скрита агресия, която може да застраши в един момент сигурността на другия участник да бъде излъчван по телевизията и да продължи участието си в това предаване. Едно са обиди (не ги одобрявам, но.. , прякори и т.н.) Това , което видяхме от Веселин обаче е друго и мина границите не само на добрия тон, ами стана опасен за хората в къщата-жените и по-специално АМ.

# 2 210
И аз ще пиша до СЕМ при първа възможност, идеята ви е точно на място, дами!

# 2 211
И отдолу фен клуба веднага започна да му пише комплименти...
Не знам какво сте писали във вашите жалби, но аз писах, че щом създателите на предаването отказват да вземат отношение при случай на тормоз, шоуто трябва незабавно да бъде свалено от ефир, без да се определя победител.

Аз писах освен всичко друго, че това - някой да отрича правата на друг човек, че е личност -  нарушава Конституцията на  България и Хартата за правата на човека. Послужих си и с цитати , като например "ТИ НЕ СИ ЛИЧНОСТ! ТИ СИ ТУРИСТ! ТИ СИ КУФАР!"

коментирах също, че явно според Веселин Панчев се е сдобил с някакви специални привилегии  да правораздава (точно този термин употребих )след победата, защото тезата му бе "АЗ съм победител....от теб искам две неща - да ми изгладиш ризката и да ме наричаш г-н Панчев", когато Ана Мария победи, той не й е гладил ризите и не я е наричал "г-це Крайчева".Не е гладил ризи и на други победители в шоуто.

коментирах че е имало вербална и физическа агресия (заплашително пози , размахване на юмрук), както и че тази агресия спрямо Ана Мария е във възходяща линия през цялата седмица и че в началато на седмицата той бе казал "Ако бе мъж щях да я привикал на четири очи да разрешим проблема" и размаха юмрук, днес на три ракии му паднаха скрупулите, срещу жена тежаща наполовина на неговите килограми.

Припомних, че Волен Сидеров бе наказан за по -малка - само за физическа и вербана агресия, но тук имаме и унижаване на личното достойнство и призовах няколоко пъти СЕМ да си влезе в правомощията и да принуди НОВА ТВ да изхвърлят участника.
Наблегнах силно че излъчването на подобно поведение оформя поведението на децата и отправя послания. И че ако такъм човек бъде допуснат да продължава по-този начин, това е едно негативно послание.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 12:01 от Лорд Сняг

# 2 212
  • Другата България
Снощи Стефания на косъм не спечели, хванах се, че въпреки, че знаех изхода от битката, "викам" за нея. Грешката вече я писах онзи ден-трябваше да е Елена, самата Стефания си го каза снощи и тя. И втора грешка-разконцентрира се в момента, в който Веско мина гредата, за това помогна и психологическото крякане на Алекс, притесни се, разбърза се и скочи. Сега, ако местата бяха разменени съм под въпрос дали щяха да върнат американчето обратно, но тук го направиха. Но пък после показаха специално отношение към отпадналите с клипове, оди на възхвала, тържествени изпращания...нищо, като състезателки тези двете момичета го заслужаваха. Гледайки оставащите във финалната седмица "състезателки", просто ми се иска вече да е петък. Mr. Green
Насилих се снощи да изгледам и студиото. Моментите с Юлиян ги превъртях, там беше ясно, изненадах се от липсата на чучелото и кладата. Sunglasses Но-това постоянно повтаряне на мантрата, че форматът трябва да се спечели от добър човек, при все, че е за демонстрация на силови качества и издръжливост вече тотално започва да ми писва. Не, че съм против добрите хора, не, че смятам един определен участник за лош-всички останали го смятат за такъв, но заради това, че оставащия е смятан за прекалено добър. Макар че понякога едни други качества се бъркат с добрината, ама това вече е друга тема....

# 2 213
Последният епизод не успях да го догледам. Гледах само битката онлайн и това е. Това нещо Веселин не се търпи. Не мога да го слушам какви глупости говори и си мисли, че държанието му е нормално. Ана-Мария наистина не е за този формат, ама не може да унижаваш така хората. Като си помисля, че в началото ми изглеждаше свестен.

# 2 214
значи принципно е важно да не спечели пълен гамен. Само че така погледнато бутането на Веско е точно обратното - помагат от продукцията на един човек, който е всичко друго, но не и добър-

# 2 215
Разкошно мнение от инстаграма на Веселин

zhpetrov
Ето така за един епизод се руши имидж, който е граден три месеца. Какво видяха зрителите: един човек, който се ужасява от номинация. Сексист, който унижава жена, защото го е пратила там. Елементарен човек, който го прави грозно. Г-н Панчев стигна до финала на играта, защото три месеца се кри като мишок, изпращайки всяка възможна жена на нонимация, само и само да не отиде той. Това ли е войн? Това ли е сила? С това ли си се доказал? И тримата стигнахте толкова напред, благодарение на жените, които пожертвахте. Защо? Защото сте страхливци. Аз лично никога не съм се заблуждавал за манталитета ти - все пак си тираджия, не професор в Америка, но можеше да се покажеш по-добър. Не си добър играч, това е истината. Добрите играчи стигат до финал в битки, а не криейки се зад полите на жените, които пращат на елиминации. И накрая успя да се изложиш пред цяла България, така, че да ти се смее всеки, който е гледал. Стана за смях сам Simple Smile И стана още по-жалък. Разбира се, че Ана Мария ще се размени с Март. Разбира се, че ще те прати на пангара. Това е игра. Да не би да ви е длъжна с нещо? И не само, че не го прие като мъж, ами и постъпи след това като пълна мишка Simple Smile Ей така си изиграваш лошо картите. Ако беше чел повече книги, щеше да знаеш две неща: Как се пише правилно на български език и че не се прави така Simple Smile Но с тираджийство толкова, предполагам...

# 2 216
Е как така да се спре предаването и да няма победител((
Ми труда на всички останали участници да отиде по дяволите, защото този се прави на мутра.
Не съм съгласна.
Аз писах,че искам да разгледат поведението му, защото е недопустимо унижение на един човек, психически тормоз и скрита агресия, която може да застраши в един момент сигурността на другия участник да бъде излъчван по телевизията и да продължи участието си в това предаване. Едно са обиди (не ги одобрявам, но.. , прякори и т.н.) Това , което видяхме от Веселин обаче е друго и мина границите не само на добрия тон, ами стана опасен за хората в къщата-жените и по-специално АМ.

да се спре предаването временно - да го изхвърлят - и да плодължат без него.Ако ще да е не човек на Домусчиев, а на Домусчиев, Пеевски, и Божков едновременно

# 2 217
  • Другата България
Цитат
Добрите играчи стигат до финал в битки, а не криейки се зад полите на жените, които пращат на елиминации.
+100.
И изхождайки от тази гледна точка, на финал трябва да са Пламен и Юлиян. Нека някой ме поправи ако греша, но дали има друг участник, който да е участвал повече от тях в битки от началото на формата? Пак ще напиша за Добрин-силен, мощен, не е "кръшкал" никога, видя се и прословутата пирамида как бързо я нареди, но-кога отиде на някаква индивидуална битка? В игри с плуване седеше отстрани, защото не може. Спомням си една капитанска, още при Сашо, на която честно казано изходът не помня. Все тихо, кротко, с този да не се скара, с онзи да не се намрази, друг да е на пангара, той да е в сянка. И успя, и ще успее. Та това за битките е точно така. Затова аз лично смятам, че победителят трябва да се е доказал в битките, като състезател, като играч. Защото всеки може да е добър. Но не всеки може да е силен.

# 2 218
тук не съм съгласен. Какво е добър играч? стратегът също е добър играч. Той демонстрира интелекто. Радостина например е невероятен стратег, криейки се зад други хора. Друг е въпросът, че ако предаването на буташе Веско Панчев, той нямаше да продължава напред, защото няма интелект за стратегия. между криене и криене има разлика. Неговата "мисъл" беше оставаме силоваците, другите ги махаме,а то игрите са комплексни. Траките оставиха по един сътезател за всяка качество и биеха. Но то мъжете славяни поне силоваци, та бяха, а то - само декламации. ЮЛиян, Добрин и Пламен, ясно показаха на Веско къде му е мястото.

---
снощи Георги Милков каза нещо ценно. Веско бе номиниран от жена (АМ) и имаше сериозен шанс жена (Стефания) да го изхвърли. Мисля, че това събуди комплексите му на алфа-мъжкар. За него жените са нисши създания, и това щеше да голям удар срещу егото му.
Реакцията му бе много сходна за мен с тази на Георги, но там той не посмя да си го изкара на играчи, защото Юлиян бе точно толкова силен физически колкото и той.

# 2 219
Гледам сега епизода от снощи.... Ана Мария вече не може, не знае как да се защити словесно. Това с ризата.... колко ли жени така си мълчат, за да няма скандали, приемат каквото им наредят, но никога не се знае кога пак ще го ядосаш. И всички стоят отстрани и гледат. Честно казано не знам и аз как бих постъпила, ако бях там, не знам какво бих казала особено, ако съм в шок както сега...

коментар от инстаграм
Цитат
Аз като жена пък съм на страната на Веско ...не мисля ,че това може да се нарече “домашно насилие” 🤣

Общи условия

Активация на акаунт