Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 804
  • 964
  •   1
Отговори
# 105
Май има предвид, че няма за какво да създаваме деца, само защото нашите родители искат, време ни било, кога ще е... Това си е махленско, за мен. Как пък ще ни държат сметка? Деца се създават, когато ги искаш и имаш възможностите, не заради някой друг. А ако създават по принуда на някои – мекотели са, не могат да отстояват себе си.

Нас не спират да ни питат на всяко прибиране по празниците. Веднъж се изпокарахме много по тоя повод.

Винаги ми се е виждало грозно това... Как ще се бъркаш там, когато става въпрос за друг Живот, чиито родители могат да го отгледат и имат възможности? Всеки да задоволява способностите си, но не и на другите. Не всеки може да приеме различното, всякакви типажи родители има... Grinning

Едни родители виждат, че можеш да се справиш и не се съмняват в теб, и си те оставят, а други – не.

Въпрос на възприемане. Simple Smile

# 106
Най-много питат майките на синове, които явно са отгледани с изкривявания, пречещи на нормално намиране на жена. И затова натискат синчето да бърза да заплоди някоя патица, докато не е усетила. Впрочем бих причислила натиск от маман като червен флаг, че човекът нещо е нефелен. Защото човек не тръгва да се размножава, ако нещо не е наред. Може да може физически, ама вътрешно нещо го спира да си наръси гените.

И ако мама натисне да се роди някакво там внуче, нормално е жената да не иска да си даде биологичния ресурс с риск да роди кофти детенце. Щото всяка жена иска мъжът да иска деца, но с правилната мотивация. А "мама каза, че ми е време" е толкова грешна мотивация, че няма накъде.

Нормално е човек да си мечтае за внуци, но да натиска  и да изисква вече издава отчаяние.

Която вещица е изгледала нефелен син, да не си бърка гагата, ако е дал господ, ще има дете, ако не - по-добре без.

# 107
  • Пловдив
Нормално е човек да си мечтае за внуци...
Не е. Питай Кечърката.
Другото са неща, които ги нямаше в ироничната реплика "мама иска внуци".

Цитат
Защото човек не тръгва да се размножава, ако нещо не е наред. Може да може физически, ама вътрешно нещо го спира да си наръси гените.
Ади, бе! Това сега го измисли.  Sunglasses

# 108
Факт. Ако човек е 100% здрав, то си става. Ако е депресивен, или с други леки отклонения, то особено в съвременния свят е много лесно да остане бездетен. И именно затова мама натиска - щото да имаш дете е малко като атестат за качество.

# 109
  • София
Троицата Сирена-Кечър-Елора се хранят енергийно от такива спорове.
Теб те подушвам от много много далеч. Забавно е, че точно ти го казваш.

# 110
Пирончо, за всекиго подходящия партньор е различен. Мислиш ли, че има универсална рецепта? Smiley

# 111
И какво лошо има в това "старците" да питат за внуци? Има достатъчно примери, на които им трябва сериозно побутване иначе ако ги чакаш сами да се сетят, па да им дойде музата ...

# 112
Може би трябва да е по-улегнала и на моменти забавна Simple Smile. Такава би била подходяща за мен, ако съм на 38.

# 113
И какво лошо има в това "старците" да питат за внуци? Има достатъчно примери, на които им трябва сериозно побутване иначе ако ги чакаш сами да се сетят, па да им дойде музата ...
На мен би ми бил обиден такъв въпрос. Нормално е да се интересуват аз как съм, дори какви са намеренията ми по въпроса, да дадат съвет, но искат и оказват натиск за каквото и да било от моя живот, е грубо вмешателство и сензитивни към чувствата на детето си родители не биха си го позволили.

# 114
  • Най-красивата страна
Според мен това,че човек е навършил определена възраст не е достатъчна причина да се жени и да има дете.Не и ако не е срещнал подходящия партньор.

Добре е преди да имаме претенции към външния вид на партньора си да се погледнем в огледалото.
Някак е нелепо например мъж с шкембе и наднормено тегло да търси жена с мерки на манекенка.
И какво става,ако намери такава жена,обаче тя след раждане или болест се промени?

За децата-
Ако мъжа няма деца и не желае да гледа чужди, добре ще е да си намери жена ,която също е без деца.
Но пък ако се влюби в жена с дете,то тогава трябва да приеме и детето.

Без значение дали детето ще е негово или ще е чуждо,на мъжа трябва да му е ясно,че децата изискват много грижи и внимание.
А майката ще очаква и таткото да помага в грижите за детето ,както и да му обръща внимание.

# 115
Пирончето, съвсем се обърка какво да пише в сайтовете за запознанства Joy

# 116
Я да видим Simple Smile)) неженен преди пишлигар, коя жена ще се навие да го вземе Simple Smile))

Не аз Simple Smile)))

Защото не говорим той да избира, а той е избиран. И, както досега(40г.) може би няма да бъде избран Simple Smile)))

# 117
  • Агент под прикритие
Ако всичките са имали арогантния ти изказ и липсата на какъвто и да е такт, той сам ще се е отказал. Sunglasses

По темата : ако двамата са на една вълна, разликата във възрастта няма да е от особено значение.

# 118
Ако всичките са имали арогантния ти изказ и липсата на какъвто и да е такт, той сам ще се е отказал. Sunglasses

Това за мен ли беше?

И слава Богу, да се отказват един по един дано Bowtie

# 119
Няма как 40 годишен да е на една вълна с 20 годишна. Като изключим оная вълна, нали.

Общи условия

Активация на акаунт