Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 839
  • 964
  •   1
Отговори
# 120
При 40 годишните може да започнат друг вид вълни. 😂

# 121
  • Агент под прикритие
Аз не бих тръгнал да правя залози. Историята помни всякакви случаи. Във всеки случай, досега по тая тема съм слушал лекции по "морал" само от жени. Дали е случайно... Thinking

# 122
  • Пловдив
Зависи и от духовното развитие на двамата, и доколко си подхождат един друг физически. Някои жени съзряват по-рано и още на по 20-25 години придобиват излъчване на жена. Други може и на 35 все още да съхраняват младежкото си излъчване. Най-важното е и двамата да знаят защо са заедно и да са наясно, че тази разлика помежду им ще бъде същата и на старини.

# 123
Зависи и от духовното развитие на двамата, и доколко си подхождат един друг физически. Някои жени съзряват по-рано и още на по 20-25 години придобиват излъчване на жена. Други може и на 35 все още да съхраняват младежкото си излъчване. Най-важното е и двамата да знаят защо са заедно и да са наясно, че тази разлика помежду им ще бъде същата и на старини.
Колкото по-възрастни са партньорите, толкова тази разлика ще е по-малка. Не става дума за годините.

# 124
Честотите са различни, драги мъже, едните са още на УКВ. Какво физическо като и днешните 15 са достатъчно развити, а пък на 35 да си мислиш че имаш младежко излъчване е по-скоро смехотворно.

# 125
  • Варна
Ако съм мъж, повлияна от мъжки коментари .
1.Уравновесена, интелигентна, отзивчива, нежна и отговорна. Жена, с която да сме тим, не съперници. С реални, позитивни чувства. Жена с интуиция, с която се разбираме и в мълчание. Позитивна, интересна, загадъчна. Жена, която да мотивира мъжа.
2.Не бих взел - фригидна, тъпа, злобна, меркантилна, интригантка, невярна, мързелива и безотговорна майка.
3.Възрастта е относително понятие. По -важно е да сме на една честота - характер, интимност, цели.
4.Мъже, спортен тип излизат и с по- високи. Важно е привличането и вкуса. Огромна заблуда е, че мъжете не забелязват тегло и форми. Сексът е заложен в подсъзнанието им и приемат всяка жена като  сексуален обект, при първа среща . Независимо дали е на 18г.или на 70 г.
5.Повечето мъже не желаят чужди деца. Но са склонни на компромиси, ако харесват жената.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 17:47 от Viviana91

# 126
1.Уравновесена, интелигентна, отзивчива, нежна и отговорна. Жена, с която да сме тим, не съперници. С реални, позитивни чувства. Жена с интуиция, с която се разбираме и в мълчание. Позитивна, интересна, загадъчна. Жена, която да мотивира мъжа.
2.Не бих взел - фригидна, тъпа, злобна, меркантилна, интригантка, невярна, мързелива и безотговорна майка.
3.Възрастта е относително понятие. По -важно е да сме на една честота - характер, интимност, цели.
4.Мъже, спортен тип излизат и с по- високи. Важно е привличането и вкуса. Огромна заблуда е, че мъжете не забелязват тегло и форми. Сексът е заложен в подсъзнанието им и приемат всяка жена като  сексуален обект, при първа среща . Независимо дали е на 18г.или на 70 г.
5.Повечето мъже не желаят чужди деца. Но са склонни на компромиси, ако харесват жената.
Подкрепям! Винаги съм го искал, но чак сега ми се получава, дано да е истинско. Ти да не четеш мисли, или да пиеш хапчета за познаване?

# 127
  • Пловдив
Честотите са различни, драги мъже, едните са още на УКВ. Какво физическо като и днешните 15 са достатъчно развити, а пък на 35 да си мислиш че имаш младежко излъчване е по-скоро смехотворно.
И горе го бях писал, но не забравяй, че освен гена, много влияят и: хранителен режим, цигари, алкохол, наркотици, пекане на слънце, редовно дишане на лишен от кислород въздух из барове и дискотеки (срещу едно у-ще до нас /ПГЕЕ на бул. "Пещерско шосе" 31 в Пловдив/ има барче, в което ученици още от 12-годишни стоят с часове в условия на отвратителен дим с миризма - явно нещо упояващо)...
 Из улиците виждам ученици и студенти от мъжки пол, които изглеждат на повече години от това, което пише в личната им карта.

Ето този младеж на колко годишен ви прилича? Забелязват се дори леки бръчки на челото, около очите, врата; има и поражения по кожата. Scream Някои хора се състаряват по-бързо от други. За него от първа ръка зная, че е пушил и пил алкохол още от малък.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 18:09 от Здравословна храна

# 128
Много хубаво, че такова мнение идва от Виви, а не от някой мъж, за да се избегне излишна разправия.
Всичко съвпада с моите лични впечатления.
То е и напълно логично де, всеки обективен човек може да стигне до тези заключения и без чужда помощ.

# 129
И горе го бях писал, но не забравяй, че освен гена, много влияят и: хранителен режим, цигари, алкохол, наркотици, пекане на слънце, редовно дишане на лишен от кислород въздух из барове и дискотеки (срещу едно у-ще до нас /ПГЕЕ на бул. "Пещерско шосе" 31 в Пловдив/ има барче, в което ученици още от 12-годишни стоят с часове в условия на отвратителен дим с миризма - явно нещо упояващо)...
 Из улиците виждам ученици и студенти от мъжки пол, които изглеждат на повече години от това, което пише в личната им карта.

Ето този младеж на колко годишен ви прилича? Забелязват се дори леки бръчки на челото, около очите, врата; има и поражения по кожата. Scream Някои хора се състаряват по-бързо от други. За него от първа ръка зная, че е пушил и пил алкохол още от малък.
Скрит текст:
30 години?

# 130
  • Агент под прикритие
Скрит текст:
Вив, направо изкърти миФките с това! Hands Plus1

# 131
  • Пловдив
Не. Една позната, с която се знаят от години, беше предположила, че въпросният е на 24 години, но и тя не позна. Както писах и горе, някои хора заради определени пороци се състаряват по-бързо. Затова и е важно още от ученическите си години да правим осъзнат избор относно начина си на живот, за да не изглеждаме преждевременно остарели.

# 132
Скрит текст:

Скрит текст:

Тоз младеж, много хубав младеж, но за моя вкус, челото му ми идва доста плоско, а челюстта доста развита. Никакъв шанс демек, дори да бях на 18 години.

А, и да потслабне, няма да е зле.

# 133
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Тоз младеж, много хубав младеж, но за моя вкус, челото му ми идва доста плоско, а челюстта доста развита. Никакъв шанс демек, дори да бях на 18 години.

А, и да потслабне, няма да е зле.
Хм, интересна гледна точка. Чувал съм от жени, а и съм чел и гледал видеа, в които жени обясняват как харесват мъже с развита челюст и право чело. Явно не им допадат по-заоблени мъжки чела и тесни челюсти. Заоблените чела и тесни челюсти не са ли всъщност една от генетичните особености на повечето жени?

# 134
Мъжете на 20, 30, 40 години искат едно и също. Красива жена, с красиво тяло, грижовна, умна и нежна. Подходяща за “пред хората”, подходяща за майка на децата му, порядъчна.
Т.е да чисти, готви и възпитава, но през това време да изглежда добре докато го прави.
Всеки мъж би отговорил така, ако не подслушва някоя гневна жена, която не отговаря на описанието.
Кому е нужно ЖЕНСКО мнение за това какво искат МЪЖЕТЕ?!?

ПП Представите за красиво се различават.

Общи условия

Активация на акаунт