Нали? А ти питаш защо мъж на 38 може да е сам. Еми ето затова, щото жена му се променя , а той не иска да "изплюе" едно дете и после да не може да си го види и някакъв квартален комарджия да има мерак да го чу*ка (ако е 15 годишно секси момиче).

Но все пак ще е интересно и другото. Това е интересен въпрос. Вие, жените, поглеждайки от мъжка гледна точка, може да изложите вашето мнение и дали бихте приели жена, която да е основно с вас, не защото ѝ харесвате вие като мъж и Човек, а защото ѝ харесват предоставените от вас материални условия и грижи за нея.

Дали жената има дете или не, това са две възможности и ми е любопитно дали включилите се в темата жени биха предпочели (от гледната точка на мъж) изрично сама жена като тях, или може тя да е с дете/деца. Другите въпроси касаят нежеланието за поддържане на тялото и здравето, както и наличието на какви качества и недостатъци обуславят възможността даден тип жена да бъде желана от един мъж на 38-42 години.
В същото време четох и как жени пишат, че много мъже на 40 спокойно можели да си хванат 25-годишна жена и някои от тях (пишещите жени) дори оправдаваха този избор на въпросните мъже, споменавайки, че ако те бяха мъже на 40, също щяха да поглеждат към по-младите жени, а не към 40-годишните. Аз мисля, че ако една жена на такаа възраст се поддържа по подходящ начин (генът също е с основна роля за това) и е развила себе си като душевност, може да бъде особено привлекателна и за 5 години по-млади от нея мъже, да не кажа и 10. Но все пак различните хора имат различни вкусове и възприятия, заради което и тази тема предоставя възможност всеки да сподели становището си.