Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 28 050
Аз само да кажа, че съм майка с 3 деца от 2 брака и ако остана сама, бих изобикаляла дъртите ергени с претенции много отдалеч. Щото колкото и да твърдят, че не биха взели такова като мен, имам качества, от които биха им светнали очите. Само че не ми се занимава с човешки патологии повече.

А ако бях мъж - ами просто действам. Въпреки че вече съм все по-убедена, че на мъж, останал сам до 38, без развод дори, нещо му има.

# 31
 • Мнения: 25
Няма да приема жена с дете, нито с наднормено тегло. Такава е позицията на всички мъже, които познавам.
Аз самата имам две деца и съм слаба, полагам много усилия за външността си, омъжена съм, но съм наясно, че въпреки, че изглеждам добре и изкарвам пари, никой мъж, освен биологичния баща на децата ми, няма да иска връзка с мен. Знам, че това мнение няма да се хареса на много жени, но това е тъжната истина за съвременния свят.

Като подобна на теб, абсолютно те подкрепям.
Каквото и да си говорим, външността в днешно време значи много.
А при наличие на достатъчно финанси децата не са проблем. Дори са радост.

# 32
 • Мнения: 101
Какво бих търсила в жените ако бях мъж ? Индивидуалност, поддържан външен вид, финансова и психическа независимост от родителите. А формула за подходящ мъж или жена няма. Познавам хора, които с години са сами заради нереалистични изисквания и очаквания, 40+ годишни.

# 33
 • Мнения: 27 590
Красимира, ако наричаш едно дете "дефект" си много зле.
Теб те знаем. По далеч от носа си не виждаш. То е и хубаво де. Поне така виждам, че съм попаднала на страхотен човек, който ме приема с дефекта ми Joy

# 34
 • Пловдив
 • Мнения: 666
Не мога да се съглася с някои изказвания, че ако човек е на 40 години и не е във връзка точно в този момент, значи нещо му куца. Не бива да забравяме, че има и умни и красиви жени и мъже в разцвета на привлекателността и способностите си, които остават сами и на 20, и на 30, и на 40 години, без това да ги прави сбъркани или неспособни на отношения. Като че ли се забравя, че една връзка се гради от двама човека и те заедно са отговорни за нея.
 Аз миналата година не бях сам. Бил съм сам и между няколко връзки, продължавали с години в различни периоди от живота ми, както се случва и при много други хора. Но не това е целта на темата. Нека се придържаме към 5-те въпроса в нея. Simple Smile

# 35
 • Мнения: 82
А защо да си представят жените, ако бяха мъже? Едно и също е с половете, все качества, все възпитание, кой каквото гледа. Аз гледам възпитанието и оттам си казва всичко у един човек.

# 36
 • Мнения: 3 493
Аз познавам разведен на 40.Брака му е сключен когато е бил на 21 и продължил 6 месеца. Истински мъж бил, който търси "дама в обществото, мръсница е леглото и домакиня в къщи". Обаче от това произлизат хиляди още прищевки и все стои сам.

# 37
 • Мнения: 1 099
Свестните хора са заети, съжалявам.

# 38
 • София
 • Мнения: 11 684
Сигме, ти защо подразбра децата под "дефект"? Аз го тразбирам като "непривлекателност". Познавам  4 сами жени без деца на 40 и 40+, едната е откровено красавица. Общото и на 4те е, че си знаят парите до стотинка в джоба. Всичките са с кариера и високи изисквания.

# 39
 • Мнения: 502
Не мисля,че въобще има някакви параметри и характеристика,които биха задоволили мъж на 40 години,по които да намери жена ...Първо, притеснителна индикация е,самият факт че е сам на тези години (работохолик,женкар,харесва свободният живот,прекалено високи претенции,или труден характер) ..Другото,което е че на тези години , си ставаш самодостатъчен..Живееш сам, и си окей с това...Защото , дори да започне връзка,ще го дразни всичко,защото друг се намесва в ежедневната му  рутина,и нещата пак не се получават..Трудно се градят отношения, на тези години,да не кажа невъзможно..

# 40
 • Мнения: 28 050
Защото доста хора си представят "сбъркано" като нещо много драматично, в смисъл тотално юродив човек. Обаче при старите моми и ергени е едно такова перфидно, скрито сбъркано. Да си умен и красив нищо не значи, ако не го пласираш правилно.

Имат някакво неосъзнато отклонение, но не драматично, само достатъчно, та когато трябва да действат направо, те имат 0.5 градуса настрани и объркват нещата.

Големите, лесно видими качества нищо не са. Всичко е в дребните камъчета, дето обръщат голямата кола. Примерно хубава е, умна е, но има нещо неизказано, не знаеш какво не е наред и не вдъхновява никой мъж да се задържи. Примерно нотка в гласа, която стърже неприятно нервите.

# 41
 • Мнения: 1 099
Имах преди 15г.едно гадже, е тоя ми стопи лагерите психически, а не съм от лесните. Много труден характер, пълен егоист, живееше и тогава сам в собствено жилище. Сега е на 38, гледам, че е сам и не се чудя защо. Само дето характерът му е станал още по-противен и надали има жена да го изтърпи.

# 42
 • София
 • Мнения: 4 494
Ако бях мъж на тази възраст,вероятно щях да искам деца, съответно щях да си взема жена с дете/деца,която обаче е съгласна да ми роди и на мен.Единствено да не е с наднормено тегло.Хм,изхождам от собствения си опит-вторият ми татко бе на 37,когато се взеха с мама (тя беше на 22 и имаше мен на 4),той пък имаше син на 12 и година по-късно се роди сестра ми.Какво да ви кажа-бяхме страхотно семейство.За съжаление родителите ми са покойници от 2005-та...

# 43
 • Мнения: 5 560
1. На какви качества у жената бихте държали в такъв случай?
Ако бях мъж, като оставим настрана изцяло външните качества, които първоначално биха ме привлекли, със сигурност бих искала жената да бъде интелигентна, възпитана, образована, добра домакиня / да може да готви поне елементарни неща или да полага усилия в тази насока, все пак се предполага да се грижи за семейство. Абсолютно странно и подозрително възприемам жена, която не умее да готви/.
2. С каква жена задължително не бихте били?
Задължително не бих била с жена, която е обратното на описаното по-горе - необразована, невъзпитана, ниско интелигентна. Тук обаче ще намеся и външния вид - не бих била с жена със занемарен външен вид и с изявено наднормено тегло. Айде, ако нещо се е случило по време на връзката и е довело до това тегло, да, разбираемо е. Но не мога да си представя стартиране на връзка при тези условия. Не разбирам хората с изявено наднормено тегло. За мен това е израз на нехайство и липса на елементарна грижа за себе си. Разбира се, нямам предвид всеки да е като излязъл от фитнеса. Говорим за изявено наднормено тегло.  Също така не харесвам жени, които не слагат абсолютно никакъв грим. В никакъв случай не аплодирам тежкия грим, но едно червило поне е израз на себеуважение и уважение към околните.
3. С каква на възраст жена щяхте да си подхождате най-много (примерна долна/горна граница като години)?
Известно е, че има успешни двойки с голяма разлика във възрастта. Аз обаче смятам за най-удачно разликата да не е повече от 5 години. Тогава и интересите биха били по-общи.
4. Ако сте мъж със средна фигура и спортувате умерено, щяхте ли да бъдете с жена с изявено наднормено тегло, която е безотговорна към хранителния си режим и не желае да полага грижи за влизане в добра форма?
Абсолютно не.
5. Ако жената има дете/деца? Ще се чувствате ли добре, ако основните грижи и време са насочени към жената и детето, а вие (мъжът) трябва да сте на по-заден план? Или ще държите да е равнопоставена на вас, т.е. да няма деца и заедно да си направите такова/такива?
Тук не мога нищо да кажа. Реалните житейски ситуации показват, че когато човек е влюбен, е способен да приеме всичко. Има безкрайно много двойки с деца от предишни бракове.

Вие, жените, поглеждайки от мъжка гледна точка, може да изложите вашето мнение и дали бихте приели жена, която да е основно с вас, не защото й харесвате вие като мъж и Човек, а защото й харесват предоставените от вас материални условия и грижи за нея.

Абсолютно не бих била с такава жена. Но всеки си знае приоритетите. Наоколо е пълно с мъже, които си "купуват" жени по този начин и изглеждат да са доволни.

# 44
 • Пловдив
 • Мнения: 666
А защо да си представят жените, ако бяха мъже? Едно и също е с половете, все качества, все възпитание, кой каквото гледа. Аз гледам възпитанието и оттам си казва всичко у един човек.
По-склонен съм да вярвам, че има разлика в мисленето на мъжете и жените. Чувал и виждал съм редица жени да държат мъжът да осигурява основните материални условия, той да застава зад думата си, да е спокоен дори и жената до него да е в нервна криза, да я изслушва и успокоява, да я "носи на ръце" и т.н.. Не съм чувал досега нито един случай в световната история, в който мъж да откаже да бъде с жена, ако тя няма хубава кола или апартамент, например. Не съм чувал мъж да откаже втора и всякаква друга среща, ако жената откаже да заплати цялата сметка в ресторанта. Не съм чувал мъж да откаже да бъде с жена, ако тя не е по-висока от него с поне 20-40 см и/или ако не е заякнала като гардероб. Напротив, много мъже биха приели жена, дори и да не е с изваяно като на модел за бельо тяло. И 99% от мъжете въобще не се интересуват дали жената има кола, жилище, дали получава няколко хиляди лева месечен доход и прочее. Това са само част от нещата, които ме карат да мисля, че женската гледна точка по отношение на настоящата тема е особено полезна, защото разликите в нашите търсения у срещуположния пол не са никак малки. Точно жените познават себе си най-добре. Ние, мъжете, можем да почерпим ценен опит от тях, т.е. от вас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт