Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 067
  • 964
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Имах гадже, само с 2 см по - висок от мен.Беше перфектен в секса. С идеални физ. параметри - убийствена скука и бърз акт.

От любопитство само: как така е бил перфектен в секса, в същото време пишеш, че е имало убийствена скука и бърз акт?!?
С идеалните параметри беше скучен.

# 241
  • София
С идеални физ. параметри - убийствена скука и бърз акт. - това явно е писано за втори човек , като сравнение с преходния ( Имах гадже, само с 2 см по - висок от мен.Беше перфектен в секса)

Ей ся почвам да мисля, че имам нужда от почивка... В тотален ступор съм (съвсем нищо не разбрах)...

# 242
Следя темата защото имам син на 40+ малко още, неженен. За мен е много отговорен ,добър,  без пороци, ако не броя   мерака му за   екологично хранене ,за мен недостатък,  пък може и още нещо да има ,но като майка да не виждам. Причината- не се свъртя в страната, а навън няма голям избор.Имаше идеята да стане  професионалист,  да се докаже, стана.Но изостана на друг фронт. До сега не търсеше  семейство ,вече търси  точно това. И като ви чета няма шанс ,щото е мухльо вече.
Не  е вързан за мен ,баща няма, но на мен помага много, признавам и не знам как ще  се справя без помощта му(парична основно). Все ще е някак.Може   да ме няма докато намери жената.Ако въобще я намери.
Доколкото сме говорили, в критериите му  не е минус наличие на дете,  обича децата,  пък не е опитвал дали може да има ,всичко е възможно ,та може да е  плюс голям едно-две  деца.Дори повече ,стига жената да заслужава.Да е точната с която се разбира и живее щастливо. Това знам. Но не съм  жена за женене ,  а майка му.Дано намери , искаше ми се докато ме има и да го видя щастлив напълно.Но когато е , стига да е щастлив ,да усети семейство, деца,  тревоги и  радости.Не само професионално да е доволен от постигнатото.И той мислеше ,че като е добре изглеждащ е млад и  има време ,но тук се доказва, че няма, закъснял е .

# 243
Следя темата защото имам син на 40+ малко още, неженен. За мен е много отговорен ,добър,  без пороци, ако не броя   мерака му за   екологично хранене ,за мен недостатък,  пък може и още нещо да има ,но като майка да не виждам. Причината- не се свъртя в страната, а навън няма голям избор.Имаше идеята да стане  професионалист,  да се докаже, стана.Но изостана на друг фронт. До сега не търсеше  семейство ,вече търси  точно това. И като ви чета няма шанс ,щото е мухльо вече.
Не  е вързан за мен ,баща няма, но на мен помага много, признавам и не знам как ще  се справя без помощта му(парична основно). Все ще е някак.Може   да ме няма докато намери жената.Ако въобще я намери.
Доколкото сме говорили, в критериите му  не е минус наличие на дете,  обича децата,  пък не е опитвал дали може да има ,всичко е възможно ,та може да е  плюс голям едно-две  деца.Дори повече ,стига жената да заслужава.Да е точната с която се разбира и живее щастливо. Това знам. Но не съм  жена за женене ,  а майка му.Дано намери , искаше ми се докато ме има и да го видя щастлив напълно.Но когато е , стига да е щастлив ,да усети семейство, деца,  тревоги и  радости.Не само професионално да е доволен от постигнатото.И той мислеше ,че като е добре изглеждащ е млад и  има време ,но тук се доказва, че няма, закъснял е .

Боряна, кажи какво предлагате като зестра, не ми увъртай. Laughing

# 244
  • Варна
Боряна, дано намери добра и подходяща жена! Ако прави компромиси, с коя да е, може да провали живота си. Някои създават семейства, под натиска на обществото, въпреки желанията си.

# 245
Евенце, и аз не разбрах. Дори не зная къде се намирам. Аз - жена, ходеща почти винаги с ниски обувки, на ръст 1.65, т.е. с обувките не съм повече от 1.68, се движа сред хора и стърча над жените, почти достигам мъжете. Рядко има стърчащи. Ако има, те са тийнове. В темата обаче ръстът е самоцел и досмешава.
И от моята 3 санта по-ниска камбанария така ги виждам, ама тука се опитват друго да ни убеждават или аз губя връзка с Луната. Единственият извисяващ ми се е един комшия бивш волейболист, дето съм му някъде под мишницата и верно трябва си прекърша врата като говоря с него. Всички други са ми ... нормални.

# 246
Евенце, и аз не разбрах. Дори не зная къде се намирам. Аз - жена, ходеща почти винаги с ниски обувки, на ръст 1.65, т.е. с обувките не съм повече от 1.68, се движа сред хора и стърча над жените, почти достигам мъжете. Рядко има стърчащи. Ако има, те са тийнове. В темата обаче ръстът е самоцел и досмешава.
И от моята 3 санта по-ниска камбанария така ги виждам, ама тука се опитват друго да ни убеждават или аз губя връзка с Луната. Единственият извисяващ ми се е един комшия бивш волейболист, дето съм му някъде под мишницата и верно трябва си прекърша врата като говоря с него. Всички други са ми ... нормални.

Стоя си аз на работа преди няколко дни. Имам колеги мъже, клиенти мъже. Всичко е нормално. И влиза един МЪЖ - висок около 185см, не повече, широки рамене, красив. Преди да съм казала каквото и да е, моят веднага се залепи за мене... знае си ми вкуса. Много беше готин, признавам. Аполон. Не Наполеон.
В крайна сметка, мъжът ме покани на среща. Казах, че си имам приятел. Не е голям шанса да видиш висок мъж, обаче си имаме химия с високите мъже някаква. И все така се случва, че започвам връзка с високи.
Има, има... Трябва само да ги откриете. Laughing

# 247
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не знам за кои млади/стари говорите. В моя род мъжете са високи, аз съм сравнително висока, дъщеря ми е по-висока от мен, мъжът ми е висок над 1,85. И всичките сме от различни поколения. До ген е, не е до млади/стари.

Естествено е да е ген. Високите жени рядко се омъжват за ниски мъже, съответно и децата ще са високи. Имам съседи, и двамата са над 1.80, сина им е 195 см. , а е на 15 години. Но българите като цяло не сме висока нация. Даже сърбите ми се струват по-високи и стройни от нас.

# 248
Скрит текст:
40 годишен ерген без деца, който го е страх от евентуално провален брак и търси идеалната, рискува да си остане такъв доживотно. Примери бол. С годините претенциите нарастват, но възможностите намаляват.

По-скоро обратно... Възможностите се увеличават, за сметка на претенциите...! От странично наблюдение коментирам...

Така, така. Това само, ако първо, не е вечния ерген и седмо ако става въпрос за осъзнат индивид без ментални отклонениея/ по невероятния изказ на някои мъже в темата/. Грозна работа, изказа визирам.
Не е за самовлюбени, самовглъбени, самоОмаяни от собственото си великолепие и незаменимост господа. Остави... бегАла работата...

Сериозно! Познавам такъв индивид! 73 набор е, но предвид стечение на обстоятелства в живота му се е получил този дисбаланс...

# 249
С идеални физ. параметри - убийствена скука и бърз акт. - това явно е писано за втори човек , като сравнение с преходния ( Имах гадже, само с 2 см по - висок от мен.Беше перфектен в секса)

Ей ся почвам да мисля, че имам нужда от почивка... В тотален ступор съм (съвсем нищо не разбрах)...
Двама са мъжете - ниският се стараел повече, високият бил пълно дърво. Малко неразбираемо е написано, да.

# 250

Боряна, кажи какво предлагате като зестра, не ми увъртай. Laughing
Да си дойдем на думата, до там се стига.
Болно ми е, всяка майка иска  детето и да е щастливо.Знам, че не е  пълен живота му е не е щастлив така.То пълно щастие няма, но тук прочетох, че и  вече няма да има, критериите са високи, особено за възраст.
Знам ,че се шегуваш, не е моя работа , темата не е за майки.Нашите са най най винаги.
Не казва авоарите, не иска златотърсачки,иска него да ценят, но знам ли ,може  и на такава да се навие  един ден.Нищо не знам.Само искам.

# 251
Да развързва кесията и да се жени за златотърсачка, да си я гледа, то тия пари и имоти няма на оня свят да ги носи. Айде, да скрие половината, пак ще се оправи. На тая възраст и парите си играят, няма как.

# 252

Стоя си аз на работа преди няколко дни. Имам колеги мъже, клиенти мъже. Всичко е нормално. И влиза един МЪЖ - висок около 185см, не повече, широки рамене, красив. Преди да съм казала каквото и да е, моят веднага се залепи за мене... знае си ми вкуса. Много беше готин, признавам. Аполон. Не Наполеон.
В крайна сметка, мъжът ме покани на среща. Казах, че си имам приятел. Не е голям шанса да видиш висок мъж, обаче си имаме химия с високите мъже някаква. И все така се случва, че започвам връзка с високи.
Има, има... Трябва само да ги откриете. Laughing

Кой се залепи за теб?

Твоят избранник (приятел) с теб ли работи?

Каква е тази работа, на която клиентите канят служителките на среща?

Тайра, нали не предлагаш масажи с мощно освобождаване?

# 253
  • Варна
Детска радост за внимание от клиент. Grinning
Високите мъже не са покемони за гонене или неоткриваеми бисери. Но има много по - важни мъжки качества.

# 254
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Стана ми тъжно за теб! Моя син е още малък, хлапенце си е, но е много смешен как още от сега прави планове за жена и деца, и имена си измисля на бъдещите му "бебенца".
 Дано сина ти срещне някоя жена, която да му пасне, и се наредят нещата. Но след 30 - 35 години, повечето хора са ангажирани с някого, от университета, от работата, приятелски компании.
Имам колега, 40 +, със собствено жилище, служебно е успешен, висок, строен, не е поразяващ хубавец, НО, има много неприятен характер. Готов е да прецака колега или клиент за сделка, силно лицемерен тип е.  Няма свое семейство. Ако имах "свободна" позната, не бих тръгнала да ги сватосвам, дори и на шега.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 15:44 от Sunshine-rainbow-lollipop

Общи условия

Активация на акаунт