Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 690
  • 964
  •   1
Отговори
# 375
Ми то като гледам, вече има известна доза подкованост и окопитеност, но дали не му хлопат малко подковите не знам. Ето, че се назлъндисва на нашата расова булка.

# 376
То малко още, бе, не е сигурно какво баш му трябва.
Убаво е да пита тука из темите и каките, и батювците.

# 377
  • Пловдив
Времето е прекрасно за паша... аъъъ, за разходка. 😇
Скрит текст:

# 378
Я метни един галоп до горе да видиш няма ли свободни кобили, дето се възползват от това време?
И не им придиряй чак толкоз много. Гледай добре да хапва, стабилно да стъпва и да не хапе и рита.
Хубава гъста лъскава грива, широката задница и яките копитаци са признак на добро здраве. Не знам дали ти е ценно, но да кажа. В случай, че си търсиш стабилна опора.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 17:00 от Judy

# 379
ще пътуваш два-три дни ...
Само 2-3? Близко е, няма се навие. Отиди зад някой океан или поне на 100 дни път с камила. Махни ги тия Спиди, ще объркат я адреса, я товара.

# 380
  • Варна
Жребче, това пловдивско тепе ли е?

# 381
ще пътуваш два-три дни ...
Само 2-3? Близко е, няма се навие. Отиди зад някой океан или поне на 100 дни път с камила. Махни ги тия Спиди, ще объркат я адреса, я товара.

Ако още бях романтик, щях сигурно да кажа :  "За теб ще преплувам океана, ще яздя 101 дни камила  и ще дойда да те взема на ръце (Спиди все пак...) " , но като новоизлюпен  прагматик : "Вземай самолета, а панделката - в джоба!"

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 21:27 от Doppel T

# 382
  • Пловдив
Жребче, това пловдивско тепе ли е?
На снимката се вижда Младежкият хълм, иначе аз бях на Хълма на освободителите. През лятото е чудесно за разходки и спортуване. Simple Smile
Скрит текст:

п.п.: хълм (бълг.) - tepe (тур.)

# 383
Сахат Тепе, познато още като наркоманското тепе. Един луд е изрисувал камънаците с грозни портрети.

# 384
  • София
Опашката в цветовете на дъгата на аватара на "На кака жребчето" носи ли някакъв скрит смисъл или ми се привижда?

# 385
  • here and now
Alba rosa, единствено бих заменила пълните торби с касетки, лично произведена био реколта.

# 386
Хаха, Шарки, по-полека с дъгичките, нали?

# 387
  • Пловдив
Сахат Тепе, познато още като наркоманското тепе. Един луд е изрисувал камънаците с грозни портрети.
Наскоро бях на Дановия хълм* и не забелязах никакви грозни портрети. Преди година имаше красиви потрети на български поети и дейци, водещи борбата за свобода на България (Христо Ботев, Васил Левски, Иван Вазов, Христо Смирненски, Райна Княгиня и други). След това някой идиот ги нашари грозно. От Общината ги премахнаха през пролетта или лятото на тази година.
 На Младежкия хълм все още стоят някои от портретите на Иван Вазов, Георги Парцалев, Тодор Колев, Света богородица и т.н..
Скрит текст:

*Официалното му название на български език е Данов хълм. Преди векове турците са го наричали Sahat tepe (в превод: Часовников хълм).

Скрит текст:
Опашката в цветовете на дъгата на аватара на "На кака жребчето" носи ли някакъв скрит смисъл или ми се привижда?
Нали се разбрахме още в една друга тема, че аз не влагам скрит смисъл и винаги се изразявам точно така, както мисля и както желая да ме разбере човекът отсреща? Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 19:34 от На кака жребчето

# 388
Втори вариант за перфектна съпруга на Жреби:
Дребничка, руса дама, с фина костна структура и ситни зъбки. Също така с фин, почти кашмирен косъм. Може би малко над 40, но младее за възрастта си.
Със големи, светлокафеви очи и тънички уста. Обича децата и мечтае някой ден да народи на Жреби поне 4 палави малчугана. Има едър бюст и малко, вирнато дупе. Вегетарианка. Много пъргава, жизнена и малко ината. Често си готви спанак с ориз и лозови сарми. За вечеря обича зелени салати с козе сирене. Но страда от хронична констипация, въпреки, че често се разхожда из планините и редовно може да бъде видяна покатерена на някоя висока скара, така де, скалА или някое тепе.
С бяла, почти прозрачна кожа и тъничко, медно гласче. Самостоятелна и работлива, но много не я свърта в къщи.
По природа - интроверт. Обожава творчеството на Теди Кацарова. Любим филм - "Козият Рог".

# 389
Алба, Жребчето вече има две опции. Дай такива и за другите ергени форумни.
Да нямаш агенция за запознанства? Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт