Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 634
  • 964
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Alba Rosa, имаш усет за сватосване. Sunglasses Представяш и недостатъците като позитивни детайли.

# 391
Виви, не още, но се замислям дали да не открия. При толкова расови ергени, пуснати на свободния пазар, бих имала работа за 10 години напред.

# 392
  • Варна
Определено. Повечето ергени са неорентирани.

# 393
А и капризнички. Ще остана под пари, докато се прежалят Blush

# 394
  • София

Ако съм мъж на 38-42... и си търся жена за свалка, за една - две нощи, за седмица - две, ще искам да е възможно красива и прекрасна... и определено ще осъзнавам, че следва да мога да отговоря с достатъчно дебел портфейл за всяко излизане (или друга дейност).

Ако я искам за по-дълго няма да гледам вече колко са й дълги и широки краката, а какво има в главата. Дали имаме общи теми, общи интереси, общи разбирания. Дали ще ме гледа, когато съм паднал. Дали ще има сили да ме повдигне. Дали ще заслужава аз да направя същото за нея...

Деца? Ами, зависи. Аз имам ли деца? Ако да - нищо против и тя да има, иначе ще трябва да премина през всичко отново.
Ако не... зависи дали е в детеродна възраст, дали искам свои, дали искам деца изобщо... Сложен въпрос.

Впрочем, днес почина Стефан Данаилов. В последните години именно доведеният му син се грижеше основно за него...

# 395
  • Пловдив
И другаде го писах, но ще го повторя и в тази тема:
Жената е преди всичко отношение към мъжа. Хубави тела имат много жени, но топло отношение - рядко. Това е ценното за мъжа, искащ стойностна жена до себе си. Естествено, една връзка е пълноценна, когато има и взаимно физическо привличане.

# 396
Ураа! Открихме топлата вода значи.
Само че отношението е нещо, което до голяма степен съдържа някаква реципрочност. Не може да разглеждаш жената като диня насред пазар и да очакваш да те погледне с влажни от любов очи и да ти проговори с човешки глас.

# 397
  • Пловдив
Скрит текст:
Само че отношението е нещо, което до голяма степен съдържа някаква реципрочност. Не може да разглеждаш жената като диня насред пазар и да очакваш да те погледне с влажни от любов очи и да ти проговори с човешки глас.
Съвсем логично и задължително е и мъжът, и жената да имат топло отношение един към друг. Това - за сериозните отношения.
 Не е необходимо единствено в случаите, когато жената е склонна да се продаде на мъжа срещу парите му.

# 398
Скрит текст:
Съвсем логично и задължително е и мъжът, и жената да имат топло отношение един към друг. Това - за сериозните отношения.
 Не е необходимо единствено в случаите, когато жената е склонна да се продаде на мъжа срещу парите му.
Така е.
Ама и страхливите мъже (без топки) нямат шанс да срещнат такава жена (с отношение).
Ако си готов да скочиш, тогава ще се появи и такава жена.
Ако само се пазиш от тази, от онази, от трета, винаги покрай теб ще виждаш само такива жени, от които се пазиш.

# 399
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Така е.
Ама и страхливите мъже (без топки) нямат шанс да срещнат такава жена (с отношение).
Ако си готов да скочиш, тогава ще се появи и такава жена.
Ако само се пазиш от тази, от онази, от трета, винаги покрай теб ще виждаш само такива жени, от които се пазиш.
Хората няма нужда да се пазят. Видят ли подправено поведение у някого, просто не се занимават с него.

# 400
Жената е преди всичко отношение към мъжа.

Жената е преди всичко човек и личност. До една възраст сме социализирани да се държим мило с повечето хора, след това започва отсяването, щото се оказва, че няма нужда да се хабиш за всички.

# 401
  • Агент под прикритие
Жената е преди всичко отношение към мъжа.

Жената е преди всичко човек и личност. До една възраст сме социализирани да се държим мило с повечето хора, след това започва отсяването, щото се оказва, че няма нужда да се хабиш за всички.
То на тая логика, хората след еди-колко-си години (навършени) трябва да останат без грам обкръжение... Съдейки по това, което виждам около мен, естествено. Sunglasses
И не говоря за жените конкретно, а за всички!

А и капризнички. Ще остана под пари, докато се прежалят Blush
Капризнички... глупости! При правилна мотивация и хоро ще играят.... с удоволствие! Sunglasses

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 21:24 от Phoenix Wright

# 402
Това е така, от една възраст нагоре почти не се правят нови приятели и отношенията имат малко по-различни основи. От определена възраст нагоре малко хора могат да впечатлят, а повечето отегчават или досаждат.

# 403
  • Агент под прикритие
Отегчават и досаждат тези, които постоянно те занимават с проблемите си. Останалите - с какво?

# 404
Не са интересни, няма какво да дадат, не могат да ти помогнат, нямате взаимна изгода. В най-добрия случай може да се правят на оригинални и да ти губят времето. Или просто са банални.

Общи условия

Активация на акаунт