Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 776
  • 964
  •   1
Отговори
# 75
Не виждам нищо лошо жената да си остане вкъщи, ако мъжът изкарва предостатъчно средства. НО ако и двамата са съгласни по този въпрос и при една вече доста по-сериозна дългогодишна връзка /брак/.
И аз не виждам нищо лошо, но жените се натискат да работят (дори и да е на тръстиката).  Прегърнали сте еманципацията, която според мен ви вреди.

# 76
  • Пловдив
И особено вредно става работенето за жената, когато мъжът я зареже и тя в последните 10-20 години няма и ден професионален опит.

# 77
Много ме забавлява 'логиката' в този форум.
Някой казва твърдение от типа на
"мъжете са по-високи от жените"

10 различни потребителки отговарят:
"не е така, защото аз познавам една мноогоо висока жена"

# 78
Не е от еманципацията. Ако бяхме по-сигурни във вас, мъжете, и ако доходите на мъжете ни бяха достатъчни, много от нас не изобщо не биха блъскали като ненормални.

# 79
Каква трябва да е женатя за мъж на 38-42? Ми, на 38-42, логично. Не би следвало 40- годишните ергени да се гласят за 30- годишни, камо ли надолу.
Ийх, ама си и ти.... лоша Joy
Франсоаз написа нещо много вярно. С годините все по-малко компромиси правя, да не кажа почти хич. И подобни мъже като Пирон и секунда или най- много две, бих била добра да потърпя.
Нека кошницата за пикник, пълна със очаквания, точки от списък/ ужасТ/,бъде заменена с малка платняна/ че по-био/ и може би...Но не обещавам.
Може би... какво?

# 80
С годините все по-малко компромиси правя, да не кажа почти хич. И подобни мъже като Пирон и секунда или най- много две, бих била добра да потърпя.
Единомислие. Хвана ми мисълта.
Скрит текст:
Ще ми купуваш риза /или я изчакай до четвъртък термо бельото/ дето ми бъркаш името. Joy

# 81
Всичко опира до индивидуалния вкус. Аз бих си избрала жена с добро самочувствие, чувство за хумор и добра поддръжка. Красотата е толкова преходна, че не си заслужава да се залага на нея в дългосрочен план. Естествено, ако е с дете, то да е приоритет за нея, но не бих се съгласила на неглижиране, при желание, има време за всичко. Изобщо не би ме интересувало дали участва наравно в бюджета, за мъжете около мен е важна част от самочувствието да могат сами да издържат семейството си. Важното е да виждам, че не разчита на това, а има собствено професионално развитие.

# 82
Красотата е толкова преходна, че не си заслужава да се залага на нея в дългосрочен план.
Хм, искаш да подскажеш, че красивите жени са предпочитани са по-добре за кратки неща, а не за брак? Предполагам какво имаш предвид, но ще ми е интересно да чуя повече.

Не знам, има ли такава възраст, на която жената започва да губи от красотата си, примерно за нашите ширини?
За мъжете по мои наблюдения е някъде малко след 35г. лицето вече не изглежда младежко, косата започва да оредява, тялото трупа повече мазнини, бели косъмчета тук-там, промяната в енергията се отразява на гласа, походката, погледа.

# 83
  • Насред хаоса
Предполагам, иска да каже, че и мис Вселена остарява с всеки изминал ден, като всеки нормален човек. И ако си я взел най-вече заради това, едва ли ще се примириш със загубата на това, за което всъщност си я взел. Затова казва, че е преходна - все още не са измислили нещо, с което да излъжат природата и времето, и при двата пола.

# 84
Да видим. Дърт ерген, търсещ. Значи някоя 20-25, да няма много опит и да не е много умна, по възможност от малко населено място. Да не пие и пуши и по дискотеки да не ходи. Със средно образование за предпопитане. Трудов стаж - сервитьорка в кварталното кафене. Без деца, че мама ще иска внучета.
За дърт ерген, не търсещ критериите са други вече.

# 85
  • Пловдив
За мъжете по мои наблюдения е някъде малко след 35г. лицето вече не изглежда младежко, косата започва да оредява, тялото трупа повече мазнини, бели косъмчета тук-там, промяната в енергията се отразява на гласа, походката, погледа.
35 е горе-долу вярно. Но зависи.
Тя възрастта си върви и за двата пола, и си личи външно, а красотата е до толкова години, до колкото я приема оценяващият. По принцип младостта, както добре знаем, е много по-важна за жените - мъжете ги предпочитат млади. Wink Един обаче е навит и на 40-годишна, друг повече от 25 не признава.

# 86
  • Пловдив
Скрит текст:
Красотата е толкова преходна, че не си заслужава да се залага на нея в дългосрочен план.
Хм, искаш да подскажеш, че красивите жени са предпочитани са по-добре за кратки неща, а не за брак? Предполагам какво имаш предвид, но ще ми е интересно да чуя повече.

Не знам, има ли такава възраст, на която жената започва да губи от красотата си, примерно за нашите ширини?
Има нещо такова. При някои се проявява още на 25-тата година, при други на 30-тата, при трети на 35-тата. Огромно влияние оказват пороци от сорта на цигари, алкохол, наркотици, вредна храна. Твърде редовното прекаляване с ходене на плаж или на солариум също изтощават кожата и тя губи гъвкавостта си. Едно момче в казармата буквално за няколко месеца оплешивя отгоре (ген, какво да правиш) отгоре и преди уволнението изглеждаше 10 години по-възрастен.
 Преди около половин година нещата при мен започнаха да се попроменят и вече на човек не приличам. Innocent

# 87
  • Пловдив
Ми съвсем нормално е мама да иска внучета. Още по-нормално е дъртият ерген да иска деца. Ненормално е да се смята, че щом имам дете/деца, значи не следва да се очакват още деца - да не сме цигани, я.

# 88
  • София
Ако бях мъж в тази възрастова група, щях да си търся мила женица, която да се радва да си стои у дома и да върти домакинството и да гледа децата и да ме посреща с топла вечеря и пантофи и целувка.
То аз и сега, като жена над този възрастов диапазон, бих си взела една такава у дома Simple Smile
Обичам да работя, харесва ми да се развивам и уча в работата и ако съм мъж, щях да съм много щастлива, ако имам половинка, която да се погрижи добре за другата част от живота ни. Аз много ще я обичам и глезя Simple Smile

# 89
  • София
Не, не е нормално. Децата нв се раждат на бабите, а за да ги гледаш.

Общи условия

Активация на акаунт