Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 058
  • 964
  •   1
Отговори
# 255

Болно ми е, всяка майка иска  детето и да е щастливо.Знам, че не е  пълен живота му е не е щастлив така.То пълно щастие няма, но тук прочетох, че и  вече няма да има, критериите са високи, особено за възраст.
Знам ,че се шегуваш, не е моя работа , темата не е за майки.Нашите са най най винаги.
Не казва авоарите, не иска златотърсачки,иска него да ценят, но знам ли ,може  и на такава да се навие  един ден.Нищо не знам.Само искам.

Боряна, високи критерии няма. Тука се говорят такива безумни глупости, че имаш чувството, че живееш в друг свят. Пък, той е един един.
Нали не се хващаш на форумните изцепки на някои потребители, които държат да градят форумен образ?!

Готов е да прецака колега или клиент за сделка, силно лицемерен тип е.  Няма свое семейство. Ако имах "свободна" позната, не бих тръгнала да ги сватосвам, дори и на шега.
Описваш много гнусно животно.

# 256
LaughingLaughing

Стоя си аз на работа преди няколко дни. Имам колеги мъже, клиенти мъже. Всичко е нормално. И влиза един МЪЖ - висок около 185см, не повече, широки рамене, красив. Преди да съм казала каквото и да е, моят веднага се залепи за мене... знае си ми вкуса. Много беше готин, признавам. Аполон. Не Наполеон.
В крайна сметка, мъжът ме покани на среща. Казах, че си имам приятел. Не е голям шанса да видиш висок мъж, обаче си имаме химия с високите мъже някаква. И все така се случва, че започвам връзка с високи.
Има, има... Трябва само да ги откриете. Laughing

Кой се залепи за теб?

Твоят избранник (приятел) с теб ли работи?

Каква е тази работа, на която клиентите канят служителките на среща?

Тайра, нали не предлагаш масажи с мощно освобождаване?

Laughing

Добро предположение. Laughing

Мене на всяка работа са ме канили на среща... Не знаех, че не е нормално.
Моичкит работи в същата фирма, на по-висока позиция, но не ми е на мен пряк началник.  Просто беше наблизо в този момент. Той се залепи за мен. 

Иначе масажи не правя. Камоли с освобождаване. Камоли мощно. Laughing

# 257
  • Варна
А трябва. За гадже е препоръчително. Joy

# 258
Laughing
А трябва. За гадже е препоръчително. Joy

За гадже всичко правя, ама вече човек да го е страх да сподели... Laughing

Следя темата защото имам син на 40+ малко още, неженен. За мен е много отговорен ,добър,  без пороци, ако не броя   мерака му за   екологично хранене ,за мен недостатък,  пък може и още нещо да има ,но като майка да не виждам. Причината- не се свъртя в страната, а навън няма голям избор.Имаше идеята да стане  професионалист,  да се докаже, стана.Но изостана на друг фронт. До сега не търсеше  семейство ,вече търси  точно това. И като ви чета няма шанс ,щото е мухльо вече.
Не  е вързан за мен ,баща няма, но на мен помага много, признавам и не знам как ще  се справя без помощта му(парична основно). Все ще е някак.Може   да ме няма докато намери жената.Ако въобще я намери.
Доколкото сме говорили, в критериите му  не е минус наличие на дете,  обича децата,  пък не е опитвал дали може да има ,всичко е възможно ,та може да е  плюс голям едно-две  деца.Дори повече ,стига жената да заслужава.Да е точната с която се разбира и живее щастливо. Това знам. Но не съм  жена за женене ,  а майка му.Дано намери , искаше ми се докато ме има и да го видя щастлив напълно.Но когато е , стига да е щастлив ,да усети семейство, деца,  тревоги и  радости.Не само професионално да е доволен от постигнатото.И той мислеше ,че като е добре изглеждащ е млад и  има време ,но тук се доказва, че няма, закъснял е .

Ако човекът е стойностен, ще намери. Не е болка за умиране. На 40 години, вече е постигнал някакви неща. Трябва му една истинска жена до него. Баща ми е станал баща на 22 години с мен. Стана баща и на 42.
Никога не е късно за любов и за семейство.
Приемайте тези публикации за мъжете 40 плюс,  като шега. Има мъже, които остаряват повече от достойно и изглеждат добре. Вече имат и житейски опит.

ПП Май тука ми трябва повече информация по темата. Нищо лично, но мен ме грабна това, че казвате, че не е вързан за Вас.  Laughing Ако е като бившият ми приятел, но без да е мамино синче, записвам се. Висок ли е?

# 259
Охо, в реала и ниски, и дебели, и бедни, и възрастни хора си намират половинки. Само тук трябва да е перфектен човек. Joy

# 260
Пухкавият младеж от онази изрязаната снимка е Пирончето, нали?

# 261
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пухкавият младеж от онази изрязаната снимка е Пирончето, нали?
Едва ли.

# 262

Моичкит работи в същата фирма, на по-висока позиция, но не ми е на мен пряк началник.  Просто беше наблизо в този момент. Той се залепи за мен. 

Не, не е нормално, даже е странно, освен ако не си танцьорка в нощен бар.

Но пък е възможно вашата фирма да разчита на леснотата и поврътливостта на служителки като теб.

# 263

Не, не е нормално, даже е странно, освен ако не си танцьорка в нощен бар.

Но пък е възможно вашата фирма да разчита на леснотата и поврътливостта на служителки като теб.

Според мен, мъжете винаги се пробват.
Как точно разбрахте, че съм лесна. Човекът ме попита какво може да се прави в района, дали бих вечеряла с него. Аз казах, че си имам приятел и този разговор приключи.
То в днешно време, с тази динамика, не е съвсем ненормално да се запознаваш с хора на работа. Аз не съм на гише да се редят на опашка и да флиртувам с хората. Просто винаги съм работила с клиенти, обръщала съм им внимание. Нормално е един мъж, ако те намира за привлекателна да те покани на среща. Ако съм свободна и мъжът ми харесва, не бих отказала, след работно време да се видя с него, защото сме се запознали на работа.
Аз не виждам нищо леко в това. Не съм правила секс с него на работното си място.

# 264
  • Пловдив
Скрит текст:
А какво трябва да предлага една жена? Ние не сме търговски дружества, предлагаме общо взето това, за което ни вдъхнови мъжът до нас. Това, че някой мъж кара ферари на втора скорост си е негов проблем. Една и съща жена за един мъж предлага всичко, за друг предлага 50%, за трети нищо или дори нарочно би причинила вреда.
Аз също съм забелязвал, че една малка част от жените са вредителки и това дори им харесва дотолкова, че открито се самоизтъкват как с някои мъже са нарочно такива. Нормалните жени не са лицемерки на 50% или друг процент, а се събират с мъж, с когото ще са отдадени взаимно на 100%.

Оправдаването с мъжа и неговото "вдъхновение" сме го чували и чели множество пъти. Въпросът е "Ти какво предлагаш на мъжа?" и под това се има предвид да посочиш свои качества, а не да търсиш хитро измъкване, сочейки към мъжа като отговорен ти какви качества да притежаваш. Жената трябва отдавна да се е развила като личност, а не на възрастни години да разчита мъж да я направлява и моделира. Някои жени притежат това, което им е дадено по рождение, други имат и развити качества. Затова е полезно да се знае какви са точно развитите качества, защото първото - опаковката - всяка жена си го има (в хубав или недотам хубав вид, както е и при мъжете).

От прочетеното в последните страници на темата научих, че мъжът нямал право да изисква нищо към жената (особено, ако е на 35 или повече години), а жената можела да подбира по всякакви критерии (пари, коли, баскетболни ръстове и т.н.), че дори и да е с 10 години по-възрастна от мъжа. Smiley

Скрит текст:

Абе откъде измъкнахте тоя тиквоний в младша възраст? Не че нещо, но жените като говорим за широка челюст, не си представяме някакъв бузан. И тия недоразвити ушни миди...абе това чудо изобщо не е секси, просто си представяш как ако направите дете, то ще прилича на картоф, никаква финост на чертите...
Видях младежа одеве и много се смя на епитетите ти. Grinning Това за ушните миди беше особено забавно. Не знаех, че дори и по такива неща една жена преценя дали мъжът е годен или не за отношения. Сигурно затова женската преценка кой мъж да избере измежду всички кандидати е винаги безпогрешна и изобщо няма бум на разводи, зарязани с деца жени, изневери, грубиянщина и незаинтересованост в интимен план и т.н.. Отвсякъде се чува женски вой до небесата, че мъжете били много взискателни към жените (поне в женските представи), а я виж как една ушна мида била разковничето. Или челюстта. Innocent

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 14:35 от Здравословна храна

# 265
А, Тайничка, не съм съгласна. В две сфери съм работила - медии и строителство/имоти/, и в двете са ме канели - директно или индиректно. Пробват се, пък ако върже. Обаче никога не съм излизала с клиенти, с колеги да.

# 266
  • Варна
И в др.теми, жени и мъже над 40 г. се описват като мъченици или непотребни. Защо?  Мъж ерген, доволен от живота си е с приоритет пред разведен, с деца, кредити и пороци. Някои цял живот са притурка към др.съдба, кариера, желания. Липса на характер. Други се чувстват щастливи и са самодостатъчни. Не за всеки мъж мечтата е семейство и домакински задължения. Не всяка жена е пълноценна  майка. Лори е права, всеки може да намери партньор, ако прояви желание.
Трябва да питам мъжа ми колко е висок. Grinning

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 14:44 от Viviana91

# 267
Не  е за теб Тайра, сега се сетих коя си и   историята. Не  е вързан за мен, нито един не е вързан, аз  и баща им така искахме, да са далеч от нас,всякак.Но е под 1.90, със сигуртост.Нисък ти е.Иначе не обича да готви, опитва, под диктовка, като му дадат рецепти, още един кусур, но пере ,чисти ,глади перфектно.Все е някакъв плюс. И  е състрадетелен, само да се намръщиш  ще пита какво ти е  и ще те носи. Щом мен глези като бях болна  и ме върна.Но те е дърт и нисък. Дебел не е ,спортува и се храни правилно според него.Иска паспорт на храната си.Което ме дразни.Ама  и другия  е така та...това не е от мен.
А на Сирен да кажа ,дали ще е щастлив така както предлага- по-добре да даде  имане на дете от дом, което има  талант или заложби да се измъкне, той банкомат и вибратор и  така може да е .Кое  е в повече в брак-да му пили жена му ли.Сирен може да е щастлива ,но мъжа не знам.И образованието не  е фактор, една фризьорка може да го направи щастлив, дама с 5 висши да не може.Синът ми да се оправя , тук по темата  говоря в този момент.За жена 40 било новото 20 , за мъж  е новото 60 според темата.

# 268
А, Тайничка, не съм съгласна. В две сфери съм работила - медии и строителство/имоти/, и в двете са ме канели - директно или индиректно. Пробват се, пък ако върже. Обаче никога не съм излизала с клиенти, с колеги да.

Ами и аз не съм излизала никога с клиенти. Ама просто, ако харесам някой мъж, не мисля, че това ще ме спре.

Не  е за теб Тайра, сега се сетих коя си и   историята. Не  е вързан за мен, нито един не е вързан, аз  и баща им така искахме, да са далеч от нас,всякак.Но е под 1.90, със сигуртост.Нисък ти е.Иначе не обича да готви, опитва, под диктовка, като му дадат рецепти, още един кусур, но пере ,чисти ,глади перфектно.Все е някакъв плюс. И  е състрадетелен, само да се намръщиш  ще пита какво ти е  и ще те носи. Щом мен глези като бях болна  и ме върна.Но те е дърт и нисък. Дебел не е ,спортува и се храни правилно според него.Иска паспорт на храната си.Което ме дразни.Ама  и другия  е така та...това не е от мен.
А на Сирен да кажа ,дали ще е щастлив така както предлага- по-добре да даде  имане на дете от дом, което има  талант или заложби да се измъкне, той банкомат и вибратор и  така може да е .Кое  е в повече в брак-да му пили жена му ли.Сирен може да е щастлива ,но мъжа не знам.И образованието не  е фактор, една фризьорка може да го направи щастлив, дама с 5 висши да не може.Синът ми да се оправя , тук по темата  говоря в този момент.За жена 40 било новото 20 , за мъж  е новото 60 според темата.

Начина, по който го описвате... Не е за мен този мъж, наистина. Не, защото е под 1.90 (надявах се да проявим задружно чувство за хумор), а защото на такъв мъж такова зло, като мен не му трябва.
А и вече не ме приехте за снаха... Laughing

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 14:44 от Tyra.

# 269

Не се ли води сексуален тормоз?

Никога не съм се възгордявала от подобни предложения. Винаги съм смятала, че хората са доволно прости, за да те канят на срещи.

Изобщо даваш ли си сметка колко евтино иска да мине тоя ваш клиент, канейки те на среща?

Но Тайра тепърва прохожда и се чувства незаменима.

Боряна, ако слушаш форума, вземай мерки за ковчег. Какво да ти кажа...

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 14:54 от tainichka

Общи условия

Активация на акаунт