Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 504
  • 964
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Скрит текст:
Даваш жокер на автора, че има шанс със страстна, ревнива 25 г.Темата ще има оптимистичен финал . Grinning
Никога не съм бил с жена, която не е особено ревнива (макар и уж не такава в началото). Нищо ново под слънцето. Sweat Smile

# 331
Бъзикам се, де, Жребчо!
Днес нещо ми е на вълна глупости Smile

# 332
Даваш жокер на автора, че има шанс със страстна, ревнива 25 г.Темата ще има оптимистичен финал . Grinning

Grinning

Разсмя ме. Поздрави!

Иначе, то не се търпи...

Имат шанс, бе! Да ми даде каквото искам и ще съм любяща, порядъчна жена. Само леко ревнива и ходещ цирк.

Скрит текст:
Никога не съм бил с жена, която не е особено ревнива (макар и уж не такава в началото). Нищо ново под слънцето. Sweat Smile

Ти не ме подценявай! Grinning

# 333
Жребчо, ти си! Давай набързо пораствай с .... колко беше? 20см още и Тайра ще е  Smiley

# 334
  • Пловдив
Скрит текст:

Grinning

Разсмя ме. Поздрави!

Иначе, то не се търпи...

Имат шанс, бе! Да ми даде каквото искам и ще съм любяща, порядъчна жена. Само леко ревнива и ходещ цирк.

Скрит текст:

Ти не ме подценявай! Grinning
 Не си ми в полезрението, нито аз на теб. Simple Smile
 Иначе за протокола, съм издръжлив на женски истерии от най-висша класа. Доказано през годините. Ни мойш ма уплашиш. Innocent

# 335
  • Варна
Следва списък с женски желания и разяснения. Авторът си е още в недоумение.  Grinning

# 336
На мен последна грижа би ми била ревността към 25 годишен, и без това такава нямам и капка заложена. По-скоро, да взаимствам, хвърчащия акъл ме притеснява.

# 337
  • Пловдив
Скрит текст:
На мен последна грижа би ми била ревността към 25 годишен, и без това такава нямам и капка заложена. По-скоро, да взаимствам, хвърчащия акъл ме притеснява.
Именно това беше основната причина. Не ги усетих тези младичките като достатъчно зрели.

# 338
Много се посмях с вас днес, благодаря, оставям ви! Вие си хортувайте, утре ще ви прочета. Аз потъвам в обятията на Морфей. Smile
Хайде полечка !

# 339
Много се посмях с вас днес, благодаря, оставям ви! Вие си хортувайте, утре ще ви прочета. Аз потъвам в обятията на Морфей. Smile
Хайде полечка !
Какъв Морфей , ако си ял другоот направи и тогава.Ама та сте значи това младите.

# 340
Хайде полечка !
Какъв Морфей , ако си ял другоот направи и тогава.Ама та сте значи това младите.

"Другото" е днес "на трупчета", че жената нощна (ей, по-леко с въображението! Smiley )
Ще го сънуваме, па утре ще кажа на колко е била, че току-виж дам насока и на Жребчо Smile

# 341
Doppel T, тази твоята жена все ти е на езика. Тук като те награбят никоя не пита женен ли си, не си ли. Отпусни чехъла малко Simple Smile

# 342
Завидяха ти вече. Grin

А сега се помири с tainichka и уикенда ви искам на линия за приключения. Champagne
После ще се хвалиш с мене. Wink

Плюсове: 184см.
Минуси: не искаш да спиш с бременни жени, а аз 2 дни без секс не искам, камоли 9 месеца; искаш да ме водиш на купон, заедно с тайната...

Това знам засега.

Ако ще излезем, ще е без тайничка, да не мрънка по пътя. Ще ме вземеш в 20:00 и ще ме прибереш в 00:00. Вегетарианка съм. Избери хубав ресторант!

Плати си сметката във Виваком! Защото на другия ден ще ми се обадиш за кафе. Не искам в Студентски град, нито в центъра. Има едно с много приятна гледка. Не се съгласи с мен, трябва ти да избереш и да ме заведеш, за да те уважавам. И да платиш сметката.

Отказах ли те?

# 343
  • Пловдив
Скрит текст:
Завидяха ти вече. Grin

А сега се помири с tainichka и уикенда ви искам на линия за приключения. Champagne

Минуси: не искаш да спиш с бременни жени, а аз 2 дни без секс не искам, камоли 9 месеца; искаш да ме водиш на купон, заедно с тайната...

Това знам засега.

Ако ще излезем, ще е без тайничка, да не мрънка по пътя. Ще ме вземеш в 20:00 и ще ме прибереш в 00:00. Вегетарианка съм. Избери хубав ресторант!

Плати си сметката във Виваком! Защото на другия ден ще ми се обадиш за кафе. Не искам в Студентски град, нито в центъра. Има едно с много приятна гледка. Не се съгласи с мен, трябва ти да избереш и да ме заведеш, за да те уважавам. И да платиш сметката.

Отказах ли те?
И дума не обели, че трябва да те развежда с неговото Bentley Continental GT. Разочарован съм... Scream

# 344
Скрит текст:
Завидяха ти вече. Grin

Това знам засега.

Отказах ли те?
И дума не обели, че трябва да те развежда с неговото Bentley Continental GT. Разочарован съм... Scream

Не. Къде ще вдигне в София толкова, че да се развълнувам? Скъпите коли са за адреналин. Можем и пеш. Може и с метрото. Но най-добре с кола. Имам собствена. Ако няма, като дойде ще се качим в моята. Старичка е, но доста симпатична.

Аз си уреждам среща, а ти злобееш...

Общи условия

Активация на акаунт