Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 617
  • 964
  •   1
Отговори
# 420
Не знам защо тази тема ме пренася във вица за животните в гората, които лъвът събрал, и им казал : Умните да се подредят от лявата ми страна, красивите - от дясната. Излязла жабата и му креснала: Е, какво, сега аз да се разчекна ли?

# 421
  • София - Рим и обратно

Като търсиш одухотвореност, стойност, работливост, издържливост ...и някоя да ти пере гащите, ще се запознаеш с някоя трактористка, комбайнерка, берачка на рози с напукани ръце, или пък ще се стаиш в някоя библиотека, книжарница, в операта и театъра в търсене на момиче с благи очи и високо чело.

Ай стига де, свършиха ли тия като мен - красиви, сексуални, трудолюбиви и мили? И гащи пера, кво пък толкова. Ама вече съм дърта и заета, казвам му на моя, че кат мен няма да намери. Щом и сред младите още не се е пръкнала такава...

# 422
  • Пловдив
Скрит текст:
Винаги ми е било трогателно това настървение, с което някои мъже, голи като пушка, говорят как жените се интересували САМО от парите им.

Или пък другия вариант. Мъже, които си падат по дами с визия на магистрални труженички, очакват някакъв особен морал и отношение от тях. И после реват на чаша ракия как ги измамили, излъгали, натирили итн., доста често придружено и с обидни квалификации. А тя жената се похарчила за няколко дена на цената на две кафета и една кОла, свършила си е работата и е изчезнала. Още като я видиш покатерена на токчета от 20 лв, по-високи от собствените й крака, нацедена в някой минижуп с три номера по-малък от задника й  и с гръд, изскочила от пазвата, трябва да ти стане ясно, че не можеш да очакваш кой знае каква мозъчна дейност. Е, да, случва се понякога да има й фрапиращи изненади в това отношение, но да се надяваш, че точно ти ще си късметлията е доста смело.
Като търсиш одухотвореност, стойност, работливост, издържливост ...и някоя да ти пере гащите, ще се запознаеш с някоя трактористка, комбайнерка, берачка на рози с напукани ръце, или пък ще се стаиш в някоя библиотека, книжарница, в операта и театъра в търсене на момиче с благи очи и високо чело.
А на мен винаги ми е било забавно, когато някой (особено жена) започне да обяснява как щом една жена е красива, значи се предполага, че не може да е умна, възпитана и вярна, а ако друга е леко невзрачна, грозна и/или дебела, значи непременно е добричка, кротичка и вярна. Доста мъже са правили грешката да се хванат с някоя недотам хубава жена, с надеждата да им е по-спокоен животът с нея и да е разбрана. Обаче повечето от тях след това са сърбали попарата, защото по-малко харесваният външен вид не е гаранция, че жената ще е вярна, тиха и разбрана.
 И децата знаят, че макар полученият от родителите ген при раждане да е повод за хубавите хора да са с по-високо самочувствие и да им се получават по-лесно нещата в живота (особено за красивите жени, пред които много мъже си затварят очите за техни недостатъци или волности в поведението; даже някои направо стават глупаци в присъствието на такава жена до себе си), това не значи, че всяка красавица се възползва от своите дадености. Напротив, виждал съм как красива жена може да е много умна, начетена, скромна (колкото и да звучи невероятно), блага, вярна, земна. От друга страна, виждал съм и как съвсем не красиви жени, също и пълни, могат да са привидно кротки, но са "скрити лимонки" и зад това им поведение се крие съвсем друг нрав. Много от тях "кротуват" по принуда, защото осъзнават, че иначе дори и мъжете от тяхната категория няма да ги отразят, ако дадат простор на истинския си нрав. Отделно, че много от пълните жени са безволеви и се хранят нездравословно, не желаят да полагат усилия да спортуват, да се развиват като умения в някакви сфери. Харесва си им да се затлачват все повече и го карат ден за ден, без мотивация за нещо по-добро. А него човек сам си го прави, иначе няма кой друг да го стори. Хора всякакви има.
 Това поставяне под общ знаменател и набеждаване на красивите жени, което правиш горе, може и да звучи забавно за теб и за някои други, но е неправилно.

А пък що дебеланки съм виждал с безбожно къси поли, рокли и изрязани деколтета почти до пъпа, разкриващи красотата на тресящите им се сланини... Също и по клинове и къси панталони. Обаче, ако една красива жена сложи същите тези рокли, клинове или панталони, изведнъж бива набеждавана за слабоумна руса кифла с мозък като на грахово зърно, само защото формите ѝ са изящни и привлекателни за мъжкото око. Simple Smile
 Имах една колежка, която беше повече дарена в деколтето и с бразилско дупе. Каквито и опити да полагаше да прикрива това с високи деколтета буквално до шията и официални женски поли до над коленете, други завистнички (забележи!) със силно изрязани деколтета и къси прилепнали полички все я натиряха да слагала по-прилични дрехи. Еми, просто не става така! Едни жени ти е приятно да ги гледаш, други със същите дрехи карат мъжете да отвръщат поглед настрани. Същото се отнася и за мъже - има и хубави мъже, и обикновени, и по-невзрачни, и съвсем грозни, и оядени шопари с дъх на чесън и цигари. Едните привличат погледи, последните прогонват и хлебарките. Scream

Между другото, моя бивша, за която ти споменах на ЛС, переше дрехите на ръка! Това не ѝ пречеше да има добре поддържани нокти и длани. Носеше тежки чанти, напук на дългите токове, и рядко ми позволяваше да ѝ помагам, въпреки честото ми подканване да не се мъчи. Сама си сменяше гумите на колата и абсолютно отказваше помощ дори за носенето.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 15:31 от На кака жребчето

# 423
  • София
Пък и съди...

# 424

Ай стига де, свършиха ли тия като мен - красиви, сексуални, трудолюбиви и мили? И гащи пера, кво пък толкова. Ама вече съм дърта и заета, казвам му на моя, че кат мен няма да намери. Щом и сред младите още не се е пръкнала такава...

Кафе, не са се свършили. Появяват се тук-там, но днешните мъже искат да изкарваш поне колкото тях и да си плащаш всичко наравно. Какво като си красива, сексуална, трудолюбива и мила, ако ще му търсиш пари за екскурзиите по чужбина? Некадърница и готованка - това е!

Жребче, ти нали, кака, търчиш по тепетата за спорта? Какво те бъркат пълните жени с лоша воля?

# 425
  • София - Рим и обратно
Ух, значи и аз съм късметлийка с последния останал нестиснат. Че и парясница с дете ме взе. Че го и изхрани, изучи и в университет го прати. "Мухльото" му с мухльо.
А по темата - станал ли е на 38-42 без дете и котЕ, трудна работа.

# 426
Жребчо, Жребчоо, щом е нужно да ти се обяснява, че вулгарен външен вид не е равно на красота, пиши я бегала работата. Конкретно аз никъде не съм се изказвала пренебрежително към красотата. Единствено иронизирам лошия вкус, който демонстрират хората.
Та...така де. Имаш още дълго да търсиш. Но най-голяма услуга ще си направиш, ако успееш да се пребориш със собствените си патологии. Един последен, макар и непоискан съвет от мен: Не знам какво дириш тука, но ако разчиташ, че ще попаднеш на някоя сгодна женица във форума, по-добре недей да разпространяваш на лични снимки на бившите си изгори. Първо, не е мъжко, после - не е етично.

# 427
Ау, защо на лични, бе какиното, що ги не постна тука тия снимки, всички да оплакнем око и за се изкажем?!

Иначе моля ти се, авторе, пусни една анкета за качества на супер жената, че да обрисуваме по-детайлно идеалната такава. Аз така се изгубих в многобройните писанки и предложения и не знам мнозинството на кое вика вече "осанна" и на кое "разпни я".

# 428
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребчо, Жребчоо, щом е нужно да ти се обяснява, че вулгарен външен вид не е равно на красота, пиши я бегала работата. Конкретно аз никъде не съм се изказвала пренебрежително към красотата. Единствено иронизирам лошия вкус, който демонстрират хората.
Та...така де. Имаш още дълго да търсиш. Но най-голяма услуга ще си направиш, ако успееш да се пребориш със собствените си патологии. Един последен, макар и непоискан съвет от мен: Не знам какво дириш тука, но ако разчиташ, че ще попаднеш на някоя сгодна женица във форума, по-добре недей да разпространяваш на лични снимки на бившите си изгори. Първо, не е мъжко, после - не е етично.
Ти успя ли да се вържеш, че това е моя бивша? Grinning Нали знаеш, че аз някои неща ги пиша с цел!? Даже не се виждаше лице, но исках да видя дали (и по-скоро колко скоро) ще опиташ да използваш това в тази тема, и ти напълно оправда очакванията ми. Simple Smile
 А пък да мислиш, че съм се регистрирал тук, за да си диря жена... Абсурд! Simple Smile Показва още веднъж предубедено мислене и прибързано съставяне на мнение за човек, т.е. за мен. Разбери, че възрастта не е равна на мъдрост.

# 429
  • София
Не мога да претегля кое е по-досадно - напоителното философстване или личните нападки на тема килограми и възраст?

# 430
Е как защо? Защото така по-лесно може да манипулира какво е споделил на лични и каква е била съответната реакция. Но да...снимката дори и да е на случайна жена от нета, е достатъчно показателна за нагласите на Пирончо. Не знам защо намеква в постинга си за някаква завист. Трудно бих могла да завидя на горката жена, която дори не подозира вероятно, че е станала обект на обсъждане и която е имала неволята да бъде с партньор, който не може да смени едни гуми. А накрая и тази идилия е приключила...предполагам за неин късмет.

P.S.: Последно си изясни за себе си кое ти се случва реално и кое не. На мен ми е все тая. Твоите бивши слабо ме вълнуват по принцип, и не съм те карала да ми пращаш снимки и да ми се обясняваш на лични.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 15:55 от Анонимен

# 431
  • Пловдив
Скрит текст:
Не мога да претегля кое е по-досадно - напоителното философстване или личните нападки на тема килограми и възраст?
И аз това се чудя. Горе Alba rosa борави с външността като едва ли не даденост за нрава на човек. Имаше и десетки потмятания от други жени как мъж на около 40 бил незнам си какъв, като че ли всички 40-годишни са вадени като по калъп. Такова поставяне под общ знаменател никога не е безпристрастно.
 Когато пък в друга тема споменах, че съм с наднормено тегло, се започна и там с едни засукани подмятания. Че и на тема доходи ме подхванаха, задето нямам кола и шофьорска книжка (поради цветна слепота и еднаквото виждане на червено и зелено). Simple Smile В този форум явно все графини и херцогини с изваяни тела пишат. Simple Smile

Скрит текст:
Е как защо? Защото така по-лесно може да манипулира какво е споделил на лични и каква е била съответната реакция. Но да...снимката дори и да е на случайна жена от нета, е достатъчно показателна за нагласите на Пирончо. Не знам защо намеква в постинга си за някаква завист. Трудно бих могла да завидя на горката жена, която дори не подозира вероятно, че е станала обект на обсъждане и която е имала неволята да бъде с партньор, който не може да смени едни гуми. А накрая и тази идилия е приключила...предполагам за неин късмет.
Ти пак продължаваш с твоите си фантазии. Споделих горе черно на бяло за моя бивша ми, непозволяваща ми аз да ѝ помагам за смяната на гуми. А на ЛС ти пратих някаква снимка на друга жена. И ти сега смесваш двете и си мислиш, че това била моята бивша с гумите. Чети по-внимателно горе. Хем ти го написах, че с цел ти изпратих онази снимка, за да видя прибързаната ти реакция, а ти не си вземаш бележка. Simple Smile
 Относно завистта, имах предвид други жени завиждачки с изрязани деколтета, които въпреки това пак не привличат мъжките погледки. Разбира се пределно ясно, ако четеш не през редовете. Не зная защо си помислила, че за теб пиша, че завиждаш.

# 432
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Жребче ли си, пиронче ли си, не те знам ,но мъж който пише в женски форум, еле в "Семейни отношения", и по такива теми, определно има дефицити.  Регистрирал си се тук, защото не може да разбереш как на някои им се получава, а на теб не. Няма и да разбереш.
 Я кажи тази феноменална бивша, която си пере дрехите на ръка ( За Бога, на ръка пера фини неща, които не искам да убия в пералнята), носи тежки неща без да иска помощ и т.н. , защо е бивша? Защо не сви гнездо с тази Богиня?

# 433
  • София
На Алба Роза постовете и описанията на "идеални" жени са саркастични.

# 434
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребче ли си, пиронче ли си, не те знам ,но мъж който пише в женски форум, еле в "Семейни отношения", и по такива теми, определно има дефицити.  Регистрирал си се тук, защото не може да разбереш как на някои им се получава, а на теб не. Няма и да разбереш.
 Я кажи тази феноменална бивша, която си пере дрехите на ръка ( За Бога, на ръка пера фини неща, които не искам да убия в пералнята), носи тежки неща без да иска помощ и т.н. , защо е бивша? Защо не сви гнездо с тази Богиня?
Две години след началото на връзката ни изведнъж залитна към казината и стана маниакално зависима от тях. Simple Smile И спря да работи, но пък започна да краде. Това достатъчно ли ти е като основание мъж със сериозни намерения да не желае лъжеща и крадяща го жена? Simple Smile

Вече много пъти е дъвкана темата доколко "женски" е този форум, както и доколко "семейни" биха били теми, писани само и единствено от жени. Тук пишат и много необвързани жени и мъже; някои от тях - непълнолетни. Даже част от тези жени не са и майки в допълнение на това, че не са и омъжени. Пък ти се ровичкай, гадай и ги набеждавай, че имат проблеми, щом пишат именно тук, където и ти. Sweat Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 18:09 от На кака жребчето

Общи условия

Активация на акаунт