Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 622
  • 964
  •   1
Отговори
# 435
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Скрит текст:
Жребче ли си, пиронче ли си, не те знам ,но мъж който пише в женски форум, еле в "Семейни отношения", и по такива теми, определно има дефицити.  Регистрирал си се тук, защото не може да разбереш как на някои им се получава, а на теб не. Няма и да разбереш.
 Я кажи тази феноменална бивша, която си пере дрехите на ръка ( За Бога, на ръка пера фини неща, които не искам да убия в пералнята), носи тежки неща без да иска помощ и т.н. , защо е бивша? Защо не сви гнездо с тази Богиня?
Две години след началото на връзката ни изведнъж залитна към казината и стана маниакално зависима от тях. Simple Smile И спря да работи, но пък започна да краде. Това достатъчно ли ти е като основание мъж със сериозни намерения да не желае лъжеща и крадяща го жена? Simple Smile
Мъж който обича жена си, ще я подкрепи и ще и помогне, просто е. Или щом вече не отговаря на шаблона, в кофата?

# 436
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Жребче ли си, пиронче ли си, не те знам ,но мъж който пише в женски форум, еле в "Семейни отношения", и по такива теми, определно има дефицити.  Регистрирал си се тук, защото не може да разбереш как на някои им се получава, а на теб не. Няма и да разбереш.
 Я кажи тази феноменална бивша, която си пере дрехите на ръка ( За Бога, на ръка пера фини неща, които не искам да убия в пералнята), носи тежки неща без да иска помощ и т.н. , защо е бивша? Защо не сви гнездо с тази Богиня?
Две години след началото на връзката ни изведнъж залитна към казината и стана маниакално зависима от тях. Simple Smile И спря да работи, но пък започна да краде. Това достатъчно ли ти е като основание мъж със сериозни намерения да не желае лъжеща и крадяща го жена? Simple Smile
Мъж който обича жена си, ще я подкрепи и ще и помогне, просто е. Или щом вече не отговаря на шаблона, в кофата?
Половин година го правех, но отсреща ми се показваше с поведение, лъжи и кражби, че моите усилия и жертви не се оценяват. Много други биха разкарали такава жена още на втория ден. Аз бях твърде обичащ и може би глупав, за да отделям толкова време в опити да поправя нещата. Сама прецени доколко съм безотговорен.
 Четох преди време и подобни истории на жени, чиито мъже са комарджии и/или са се пропили. Всеобщата нагласа на всички съветващия ги тук жени (няма да се учудя, ако и ти) беше "Зарежи го тоя мухльо на момента и се спасявай! Ще си опропастиш живота заради него!".

# 437
Скрит текст:
Скрит текст:
Жребче ли си, пиронче ли си, не те знам ,но мъж който пише в женски форум, еле в "Семейни отношения", и по такива теми, определно има дефицити.  Регистрирал си се тук, защото не може да разбереш как на някои им се получава, а на теб не. Няма и да разбереш.
Половин година го правех, но отсреща ми се показваше с поведение, лъжи и кражби, че моите усилия и жертви не се оценяват. Много други биха разкарали такава жена още на втория ден. Аз бях твърде обичащ и може би глупав, за да отделям толкова време в опити да поправя нещата. Сама прецени доколко съм безотговорен.

Зад клавиатурата всеки има право на каквито си иска фикции, но явно не е била толкова идеална, колкото на теб ти се е искало.  Както и да е, няма нужда да развиваш образа повече.

# 438
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Жребче ли си, пиронче ли си, не те знам ,но мъж който пише в женски форум, еле в "Семейни отношения", и по такива теми, определно има дефицити.  Регистрирал си се тук, защото не може да разбереш как на някои им се получава, а на теб не. Няма и да разбереш.

Зад клавиатурата всеки има право на каквито си иска фикции, но явно не е била толкова идеална, колкото на теб ти се е искало.  Както и да е, няма нужда да развиваш образа повече.
Аз идеален комарджия, крадец и пияница не познавам. А ти? Simple Smile

1. Мъж става комарджия, крадец и пияница. Жените тук към неговата жена: "Зарязвай моментално! Ще се преродиш без него!"
2. Жена става комарджийка, крадла и пияница. Жените тук към мъжа: "Защо само половин година се бореше и не остана с нея и след това!? Не си я обичал достатъчно!"
 Безпристрастно отношение, нали така? Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 16:11 от На кака жребчето

# 439
Склонна съм да повярвам, че бивша никога не е имало.
Жребчето е геройче от книжка, чисто като утринна роса и още необяздено. Намира нещо възбуждащо в това да разглежда фотоси на кобили и да им изрязва главите. ( това тук е леко плашещо, но сигурно е повлиян от "Конникът без глава" на Майн Рид). Понеже го е страх да не го наритат атовете навън, си стои мирно в конюшнята и се упражнява се в словесни еквилибристики със нас  - старите кранти.
Значи, ако кончето е само на 39 годинки, се предполага, че ние сме вече някъде към 70.
Офф, отивам да си напиша завещанието, че току-виж скоро са ме направили на шпеков салам.

# 440
Де я намираш тази измет, Пиронче?

# 441
Склонна съм да повярвам, че бивша никога не е имало.
Жребчето е геройче от книжка, чисто като утринна роса и още необяздено. Намира нещо възбуждащо в това да разглежда фотоси на кобили и да им изрязва главите. ( това тук е леко плашещо, но сигурно е повлиян от "Конникът без глава" на Майн Рид). Понеже го е страх да не го наритат атовете навън, си стои мирно в конюшнята и се упражнява се в словесни еквилибристики със нас  - старите кранти.
Значи, ако кончето е само на 39 годинки, се предполага, че ние сме вече някъде към 70.
Офф, отивам да си напиша завещанието, че току-виж скоро са ме направили на шпеков салам.

Мислиш ли, че си вярва? Аз залагам, че си прави гаргара с пишещите?

# 442
  • Насред хаоса
Тук не съм съгласна. Без значение от пола, комарджии, алкохолици, наркомани и прочие са мъчение, което дърпа надолу. И като дърпа, дърпа всичко и във всяко направление. На всичкото отгоре повечето са уверени, че нищо им няма, те само така малко, за момента, от утре спират, и не желаят да потърсят специализирана помощ и накрая всичко ляга на гърбовете на близките им. Преди да кажеш, че не били виновни, ще кажа само, че всеки има избор дали да посегне или пробва или да не го прави.

# 443
  • Пловдив
Скрит текст:
Де я намираш тази измет, Пиронче?
Питай жените, чиито свестни мъже след години изведнъж се оказват съвсем различни. Simple Smile За разлика от теб, не бих търсил вината в тези жени. Не те са избрали какво да пробват мъжете им в даден момент. Ние хората имаме глава на раменете, за да вземаме по възможност трезва преценка с нея.

# 444
  • Варна
Две години ти бяха нужни, за да лъснат пороците и?  На един познат му трябваше месец, за да открие, че мед.сестра порка по шише Водка на ден. GrinningНе подбирате, това е.

# 445
  • Пловдив
Две години ти бяха нужни, за да лъснат пороците и?  На един познат му трябваше месец, за да открие, че мед.сестра порка по шише Водка на ден. GrinningНе подбирате, това е.
Четеш по диагонал и си съставяш изводи по собствен вкус, без значение написаното. Simple Smile
 Две години сериозност, отношение, ходене на работа и през останалото време все заедно. След това рязка промяна към казина, алкохол, кражби. Кое не ти е ясно? Simple Smile Или ти е по-забавно умишлено да дълбаеш в погрешна посока? Sweat Smile

# 446
След 2 години живот с теб дотам я е докарала. Хубава реклама Simple Smile

# 447
  • Варна
Аз не съм живяла 2 г. в неведение, все пак. Няма начин изведнъж да се е трансформирала. Тезата ми е, че въпреки списъците с изисквания, реално мъжете често сте с капаци. Някои жени компенсират дефектите си с ласкави лъжи. Запознанството ви онлайн ли е било или стандартно?

# 448
  • София
Аз не съм живяла 2 г. в неведение, все пак. Няма начин изведнъж да се е трансформирала. Тезата ми е, че въпреки списъците с изисквания, реално мъжете често сте с капаци. Някои жени компенсират дефектите си с ласкави лъжи. Запознанството ви онлайн ли е било или стандартно?

И доста жени са така. Масово около мен жени обичат да бъдат излъгани красиво. Иначе вкарването в леглото се превръща в невъзможна мисия. Жалко е, но е факт.

# 449
  • Пловдив
Скрит текст:
След 2 години живот с теб дотам я е докарала. Хубава реклама Simple Smile
Бълваш точно това, което се очаква от теб. Simple Smile Продължавай да бъдеш все така себе си! Sweat Smile

Скрит текст:
Не, бе, малката. Sweat Smile Една нейна приятелка се зарибила по казина, била спечелила лесно някакви големи суми и решила да я вземе и нея (моята приятелка) уж да погледа за малко как стават нещата, след като се засичат на улицата. Та, доста бързо последва едно пълно преобразяване, напускане на работа, алкохолизиране (в казината раздават някакви разредени алкохоли безплатно, за да притъпят мисловната дейност на будалите, които си дават парите там), кражби и залагане на телефони и друга техника. Общо-взето за два дни се разбра това, защото казината гълтат парите моментално и нуждата от още пари за следващите посещения предизвикват такъв човек да взема заеми от свои приятели и близки, залагане на всичко ценно, до което може да се домогне, кражби и лъжи. А след загубите на пари следва още повече напиване. Такова нещо няма как да се предскаже две години по-рано или месец по-рано. Има хора, на които комарджийството им въздейства по-зле от наркотик и си прецакват живота за отрицателно време. Манията за бързи печалби и сляпото вярване, че "следващият път големият удар ще се случи" са бич за такива хора. Мислят си, че като по чудо ще си покрият предишните загуби и ще са богаташи.

Общи условия

Активация на акаунт