Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 011
  • 964
  •   1
Отговори
# 465
Губят се пари, продава се имущество, краде се - в този смисъл е най-тежък порок.

# 466
  • Пловдив
Наркоманите и да откраднат нещо, то е най-често с цел да набавят необходимата доза (точни цени не зная, но едва ли са непосилно високи). Но някой луднал по казината с лекота може да пропилее стотици или хиляди левове за половин час. Лично съм виждал как един тип си продаде колата и извади 30 хил. лева, за да ги обърне в жетони за игра на рулетката. След няма и две минути вече беше побеснял и почервенял, че си загуби колата. Залагаше смело с големи суми и си въобразяваше, че "следващото въртене на рулетката вече ще е негово". После изскочи навън и след може би час се върна с още един куп жетони, този път залагайки жилището си. Съвсем очаквано, не след дълго и това загуби. Simple Smile
 А пък като съчетаеш хазарт + нерви от профуканите пари + фалшименто алкохол + женски пол + невъобразима ревност (кой знае защо отключена) + обвинения, че мъжът "не я обича вече" (редовният женски похват за въздействие над мъжете), защото не позволява тя да заложи нещо ценно от дома... да не ти е комарджия в къщата. Пияните хора без други пороци са ангелчета пред цялото това съчетание. Sweat Smile Нарочно си взех възможно най-утрепания модел телефон Motorola W180, за да не искат от никоя заложна къща да го приемат срещу пари. Сума ти скъпи неща съм крил по приятели, за да не "изчезнат" и те като някои други преди тях. Пък нека някоя съфорумка пак се обади, че "не съм обичал жената до себе си" и да набива как "трябвало да се боря за нея". Даже си беше глупост да продължавам да обичам подобен човек и да се боря да го вкарам в правия път. Но сърцето не пита. Вземете си един подобен нервак-комарджия-лъжец-крадец-ревнивец у дома и му се наслаждавайте, ако мислите, че е приказка за изтърпяване. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 20:32 от На кака жребчето

# 467
  • Варна
Жребче и аз съм играла хазарт и печелила. Но имам стопер - интелект и интуиция. Ако хората са наясно какъв е шанса за печалба и игрите на казината (особено бг), не биха рискували прекалено.

# 468
  • София - Рим и обратно
Стига пък ти, все едно да рекнеш - ама аз мога да изпия една чаша вино и да спра, как така има алкохолици?! Или от едно любимо предаване - ама как така Ролекс е марка часовници, аз мислех, че ролекс означава часовник!

# 469
Ниският шишко с пукащия ник си бил сменил стария с нов педо/гейски аватар, още по-пукащ ник и изръсил още повече глупости.
Ей ви резюмето на трийсдве страници.

Извън темата, от 15 мин цвиля и котаракът ми ме гледа много изумено и разтревожено.

Моля Алба да ми предложи малко вариации какви пирони, винтове и гвоздеи да търся за себе си. 180см, 57кг, баджак до сливиците, бухалски очила. Чероока брюнетка, мисля, че съм тип зима. Благодаря предварително bouquet

# 470
  • София
Моля Алба да ми предложи малко вариации какви пирони, винтове и гвоздеи да търся за себе си. 180см, 57кг, баджак до сливиците, бухалски очила. Чероока брюнетка, мисля, че съм тип зима. Благодаря предварително bouquet

Не съм Алба, но ако позволиш да дам мнение, цели се нависоко (на твоя ръст и килограми, имаш пълното право Simple Smile)! Смени бухалските очила с лещи. Какво е тип "Зима"?

# 471
На мойто сто и шейсе твоя баджак верно ще ми е до сливиците.

# 472
Много си харесвам очилата, придават лекичка индивидуалност. Имам лек фетиш към мъже с очила ❤️
Малко за цветовите типове

На мойто сто и шейсе твоя баджак верно ще ми е до сливиците.
Joy стига дееее, котьо тъкмо се беше унесъл Joy

# 473
  • Агент под прикритие
Ниският шишко с пукащия ник си бил сменил стария с нов педо/гейски аватар, още по-пукащ ник и изръсил още повече глупости.
Ей ви резюмето на трийсдве страници.

Извън темата, от 15 мин цвиля и котаракът ми ме гледа много изумено и разтревожено.

Да ти види човек първата част на поста и вече няма никакво значение дали ще чете втората или не. Sunglasses

П. П. Преди малко пуснах моя снимка в Спама. Ако побързаш, ще я видиш, защото след 10-тина минути изчезва... LaughingLaughingLaughing

Не съм Алба, но ако позволиш да дам мнение, цели се нависоко (на твоя ръст и килограми, имаш пълното право Simple Smile)! Смени бухалските очила с лещи. Какво е тип "Зима"?
Точно ей тук ти е грешката: много жени решават, че след като изглеждат по-добре от останалите (поне по-добре от тези от обкръжението им), това автоматично значи, че заслужават нещо повече от живота от останалите. Типичното мислене на малко по-добре изглеждаща кифла.
А всъщност всяка жена заслужава не по-малко от всички останали, но не задължително повече и то само защото видимо изглежда по-добре!

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 22:17 от Phoenix Wright

# 474
Точно първата е от значение. Авторът си знае много добре защо го написах, но не му изнася да признае, че е комплексар.
В тоя живот има две големи спънки: едното е некадърност, другото са комплексите.

# 475
Чети буквално "цели се нависоко ".

Хубавите жени(И мъжи) не го решават сами, че заслужават нещо повече. Доста хора им пригласят. Има достатъчно изследвания по въпроса.

# 476
  • Агент под прикритие
Чети буквално "цели се нависоко ".

Хубавите жени(И мъжи) не го решават сами, че заслужават нещо повече. Доста хора им пригласят. Има достатъчно изследвания по въпроса.
Още по-зле. Овче мислене... И почвам да бЕгам! Sunglasses

Точно първата е от значение. Авторът си знае много добре защо го написах, но не му изнася да признае, че е комплексар.
В тоя живот има две големи спънки: едното е некадърност, другото са комплексите.
От значение... за теб! Говори за ябълка, хубава отвън, но гнила отвътре. Такива ябълки (че и други) ги ядат прасетата, защото те не подбират. И... пак почвам да бЕгам...

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 22:30 от Phoenix Wright

# 477
  • София
Нищо в този живот не се "заслужава". Всичко се постига. Любовта също. Ако няма никой на горния етаж, голия секс не стига за сериозна връзка.

# 478
  • here and now
А мъжката логика в тоя форум е, че една жена заслужава не повече отколкото може да предложи конкретния потребител.
Сладури!

# 479
А, то някой да има бедра до сливиците, ще се занимава да убеждава тези, които нямат, че и всичко е ок и те също са с бедра до сливиците, нищо, че не са.
Бе разберете го, хора. Не сме едни и същи, равни, еднакви. Има си хора за всичко, всеки и сме различни. В това няма нищо лошо. Това, че аз не съм сексуално привлечена от ниски мъже, не означава, че за друга жена те няма да са върхът на сладоледа. Нека си позволим да имаме различни избори.
Най ми е смешно като вземат разни ниски, пълнички мъже да се комплексират, че не могат да имат мис Свят. Ама ко ти пука за мис свят, тя не е за теб, в теб може да се влюби жена, която е точно за теб – със същите сладки малки размери и пропорции. На твоя акъл и с твоите интереси. Ама той тръгнал иначе да тъжи за "глобалното затопляне" (всички красиви, успешни жени), които никога няма да има.  Ку-ку. Че кому е нужно?!

Общи условия

Активация на акаунт