Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 994
  • 964
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Aaa, тъжи. Чеше си клавиатурата.

# 481
  • here and now
Нищо в този живот не се "заслужава". Всичко се постига. Любовта също. Ако няма никой на горния етаж, голия секс не стига за сериозна връзка.
Постигат тези, които могат. Останалите чакат да заслужат, а дали дочакват...

# 482
  • Пловдив
Скрит текст:
А мъжката логика в тоя форум е, че една жена заслужава не повече отколкото може да предложи конкретния потребител.
Сладури!
Това са изцяло твои думи и ничии други. Но не знаех досега, че си мъж. Simple Smile

# 483

От значение... за теб! Говори за ябълка, хубава отвън, но гнила отвътре. Ябълките ги ядат прасетата, защото те не подбират. И... пак почвам да бЕгам...
Пак зяпаш върха на пръста ми. Ей там е луната, нея ти соча.

# 484
  • here and now
Е "мъж" звучи къде къде по-готино от момченце, пиронче, жребче..., особено на една определена възраст.

# 485
  • Агент под прикритие
Гал, тия номера не на мен. Всеки има право да се прави на каквото си иска, но е не по-малко оскърбление да сочиш някой с пръст и да ползваш подобни нарицателни, оправдавайки се със собственият си (псевдо)"морал".
Както казах, от злословещи бягам с малко повече от 200. Както злословят за трети лица, така един ден ще го правят и за мен.

# 486
Бедрата до сливиците не е кой знае какво.
Друго до сливицте е тренда.Smiling Imp

# 487
Друго до сливицте е тренда.Smiling Imp
Ако стига дотам. Innocent

# 488
О, Галчето е хубавица. Таман да пиша „Братанеее!” и той сам дошъл. Wink (Сега ще видя линка за типовете, някога съм чела подобно и беше много точно. Мерси, Гал!)

# 489
Какви номера, бе, Фениксе?
Кое не е вярно? Че е нисък? Че е пълен? Че е комплексар? Че е многословен нищонеказващ? Че е без жена? Че е непоносим?
Я се огледай сега колко нисички, пълнички мъже около тебе имат половинки и се замисли що, аджеба, пирончето го играе инкогнито с (ама действително!) гейски аватар и поредния намекващ Бог знае какво ник и как пък ама точно той се случил самотен. Щото аз и с пълнички, и с нисички съм била и им знам номерата и де ги стяга. Кинта и шейсе гадже имах - разделихме се след 8 месеца ежедневно виждане и запознаване със сватовете. Като се ожени след 5 години, ми предложи да съм му останела любовница - имам какво да кажа точно за морала на някои хора, точно от висотата на баджака си.
Набийте си го в главата, когато лепите епитети и обяснявате нещо на някого - много е вероятно чувствата да са взаимни. Очевидно е, че не го осъзнавате.
Би ми било много, ама много интересно да чуя другата страна от разпаднатите връзки на пирончето. Не друго, просто за пореден път да си кажа 'ей, Галче, права беше, не било компютри, а компоти'.

# 490
Здравейте! Липсвах ли ви?
Не се правете - знам, че не !
Гледам, че и тежка артилерия във вид на Га(л)убица е дошла  Smiley
Вадете лопатките да се окопаваме!

# 491
Най ми е смешно като вземат разни ниски, пълнички мъже да се комплексират, че не могат да имат мис Свят. Ама ко ти пука за мис свят, тя не е за теб, в теб може да се влюби жена, която е точно за теб – със същите сладки малки размери и пропорции. На твоя акъл и с твоите интереси. Ама той тръгнал иначе да тъжи за "глобалното затопляне" (всички красиви, успешни жени), които никога няма да има.  Ку-ку. Че кому е нужно?!

Офф. Начи моят мъж е нисък - 1.70, аз съм 1.68. Никаква Свят не съм, но по мое и чуждо мнение доста хубава. Виж акъл и интереси са друга работа.

Впрочем бащата на мъжа ми е над 1.90, майка му е доста ниска обаче. Това към тези по-ниски жени, които си търсят високи партньори, че да имали високи деца. Ми може да вземе и тяхния ген все пак.

# 492
Не всички ниски мъже/жени са комплексари, това отговаря и на горното мнение за изборите на тези хора.
Тук говорим "каква прекрасница е подходяща за 38-42 годишен мъж", който иска да му дадат, докажат, че да се даде. То като те е страх да живееш и сенките на дърветата ти изглеждат като чудовища, ама това е положението. Simple Smile

# 493
  • Агент под прикритие
Гал, ама май аз ти говоря за компютрите (в интерес на истината, мога Simple Smile), а ти ми говориш за компотите....
Ще повторя, този път малко по-подробно: злословниците се избягват! След като злословят за други, ще злословят и за мен! Има две положения при човек: способен да злослови и неспособен да злослови! Ако е първия вид, със сигурност ще го направи при "подходящи" условия.
Psychology 101.

И дори да е вярно, душевна 4@кия си ли правиш, като му го кажеш? После не се чуди защо около теб ще се навъртат само идиоти, с подобни автоголове, които си вкарваш сама. Интелигентните мъже имат НУЛЕВА толератност към злословещи жени и ги избягват !!! ФАКТ !!!

И преди да седнеш да ми обясняваш как ако мъж се държи "нормално" (каквото и да разбираш под това), ти ще се държиш по друг начин.... Това НЕ го купувам !!! Това са си "Джекил и Хайд" изпълнения!!!

В крайна сметка, както казват хАмериканците: your funeral!

# 494
Така е, и аз съм дръпнала късата клечка. При баща 193 и майка 155 и накрая ... табуретка. А до пубертета бях най-висока от класа, след това ... предпоследна.
Е, как бе, Допел, не? Цял ден те чакам тука като топъл хляб - лютеница.

Общи условия

Активация на акаунт