Подадох ти идея за бизнес, много по-перспективна от малките ти играчки.
Никой не те спира да правиш бастуни, щом го намираш за ползотворно.
Когато детето стане на 3, на 6, на 15, на 20 години? По принцип затова са измислени с определено удължено работно време яслите, детските градини, училищата в първите класове (до 16:30 ч., но учителките остават с децата до час след това). Родителите през това време имат време да работят.
Когато си избираш мъж, по-важно е да съумееш да вникнеш в неговите качества, като: целеустременост, постоянство, работоспособност, желание за личностно усъвършенстване, да държи на думата си и т.н. Не непременно да е постигнал вече сам всичко материално, което много жени не искат да постигат и те, а да виждаш в него ясни признаци, че е стабилен човек, на когото може да се разчита и който знае как да гради, за да ти дава увереност, че заедно можете и ще постигнете основните неща, които са съществени за едно семейство.
Само че много повече жени биха избрали мъж без пари за гуми, но все пак с някаква кола, отколкото мъж без кола, но с пари за гуми.
Сега виждаш ли къде е иронията? Не нямането на пари за гуми е проблемът на тези жени. И не това е оправданието за други неща.
Когато детето стане на 3, на 6, на 15, на 20 години? По принцип затова са измислени с определено удължено работно време яслите, детските градини, училищата в първите класове (до 16:30 ч., но учителките остават с децата до час след това). Родителите през това време имат време да работят.
Когато си избираш мъж, по-важно е да съумееш да вникнеш в неговите качества, като: целеустременост, постоянство, работоспособност, желание за личностно усъвършенстване, да държи на думата си и т.н. Не непременно да е постигнал вече сам всичко материално...
Четейки мъжете тук, започвам да си мисля, че една жена не може да бъде чак такава материалистка, колкото може да бъде един мъж. ЖДНБ!
Не за друго, ами защото са забавни и показват докъде се простира логиката на някои хора. Тъкмо си говорехме преди няколко минути с една позната (да, жена, а не мъж) относно това, че много двойки са заедно дълги години и въпреки всичко все още не са решили да имат деца, а работят и градят дом и условия за това бъдещото им потомство да живее в подходяща обстановка и без лишения. Тя и нейният мъж са заедно още от студентските си години, а подминаха 35 години и едва сега ще идва ред на бебешоци.
Познавам и още няколко двойки, които са заедно от поне 5-10 години и не бързат с потомство, а работят усърдно и двамата. Няма оправдания от рода на "Ти работи и печели пари, ама аз няма да работя, защото може да забременея след Х месеца или години".
Че когато тук жени пишат колко жалкарско било мъж да не ходи на работа и само да "подкрепя" жената, докато тя издържа и двамата, те самите не си дават сметка, че това е точно същото, което се случва именно с жените, искащи те са са "подкрепящите", а мъжът да ги издържа. И отново ще напомня, че това се случва сред адски много двойки в България, повечето от които дори нямат деца. И двамата имат еднакви възможности да работят, но някак в нечии главици се е загнездило кривото разбиране, че мъжът е "длъжен" да мята парите на масата, за жената да "подкрепя" мъжа (каквото и да значи това, но дано не е свързано с "мяукане" и 2 без 10, защото онова не е подкрепа, а "лягане" срещу пари и осигурени материални условия на живот).
Иначе щеше да има проблеми от държавата, ако се наемат още мъже, а не жени.
Когато си избираш мъж, по-важно е да съумееш да вникнеш в неговите качества, като: целеустременост, постоянство, работоспособност, желание за личностно усъвършенстване, да държи на думата си и т.н. Не непременно да е постигнал вече сам всичко материално...
Четейки мъжете тук, започвам да си мисля, че една жена не може да бъде чак такава материалистка, колкото може да бъде един мъж. ЖДНБ!
Вместо да задълбаваш в погрешни предположения, по-лесно щеше да ти е просто да ме попиташ аз какво очаквам от жената. Странно, че не го стори, тъй като е по-мъжко да попиташ и да заложиш на сигурното, а не на прибързаните догадки, които да изкривяваш през твоята призма. Толкова глупости си изписал, че спокойно можеш да направиш сценарий за филм. Признавам те, че имаш голяма фантазия. 
След гимназията имах далновидността да се специализирам в област, в която 6-цифрените печалби са нормални пари, с които се свиква и после не правят впечатление. Иначе нека да съм непостигнал нищо застаряващ ерген, поне според твоите представи. Препоръчани теми