Кафеавтомат - заслужава ли си? /тема 2/

• 51 998
  • 729
  •   2
Отговори
# 615
Разбира се, че свети по задание
Примерно задаваш твърда  вода 100 кафета, средно твърда 150, мека 200.

# 616
  • в 1001-та нощ
Някой купувал ли е кафе от тук? https://aromacoffee.bg/

# 617
От както ползвам автомати,не си представям да мина на друго.

А аз съм сигурен, че ако си купиш хубави мелачка и ръчна машина ще пуснеш автомата от терасата.
И после ще минеш с колата през каквото е останало от него няколко пъти.

# 618

А аз съм сигурен, че ако си купиш хубави мелачка и ръчна машина ще пуснеш автомата от терасата.

Не бъди толкова сигурен. Аз от мелачка и ръчна съм на автомат. Следващото пак ще е автомат, не машина.

# 619
  • София

Абсурд !Имам ръчна Саеко тамън 2 броя,имам и с капсули машини,но тях пък грам не ползвам.А и за мен автоматитите са много по красиви,не си представям да си сложа грозна машина да ми грози кухнята.Автомата ми покрива изцяло изискванията.Като се развали отивам за нов автомат.Хубава ръчна и хубава мелачка дай снимка ако обичаш да видя какво имаш предвид?

# 620
Красотата е условно възприятие, един харесва едно, а друг друго, фокусирайте се върху възможностите, но не какво пише в книжката, а на практика.

# 621
  • София
Красотата е условно възприятие, един харесва едно, а друг друго, фокусирайте се върху възможностите, но не какво пише в книжката, а на практика.
Абсолютно вярно!Всеки с вкуса си.Ами книжките хич не ги чета,пия само еспресо и за вкъщи автомата ми е перфектен.Ако искам нещо по-разнообразно Старбъкс ми е на 3 минути Simple Smile

# 622
И защо ръчките да са грозни? Аз моята я избрах по красота, иначе можех да взема същото и за половин цена. И нямаше автомат с моите изисквания за цвят Wink

# 623
Не знам за красота, но взех автомат точно за да няма ръчка. Писна ми. Все там е проблема, консумативите хич не са евтини, а на последната заради две пластмаски, които са точно където влизат на захватите трябваше да се смени целия бойлер и ми искаха 90 лв. Хайде няма нужда. Направила съм си настройките за вкус, който ми харесва и повече на машина немисля да минавам.

# 624
В автоматите пластмаските са на порядък повече, дойде ли време за ремонт ще го разбереш! Това няма как да е довод за превъзходство.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 08:51 от CFBG

# 625
  • София
В автоматите пластмаските са на порядък повече, дойде ли време за ремонт ще го разбереш! Това няма как да е довод за превъзходство.
От много години купувам всякаква техника с нагласата ,че свърши ли и гаранцията  се разваля и съответно отива за боклука.Хич не очаквам чудеса и да ми служи до гроб.Бълват нон стоп нови модели,за преходните като ти се наложи ремонт ,части не се произвеждат.Последният ми такъв случай-Сони телевизор за 6 хиляди и на третата година се разавали,50 лв диагностика за да кажат ,че е платката и вече не се произвежда.Пълен смях. Та ремонти не мисля да правя,освен ако не е нещо дребно.

# 626

Абсурд !Имам ръчна Саеко тамън 2 броя,имам и с капсули машини,но тях пък грам не ползвам.А и за мен автоматитите са много по красиви,не си представям да си сложа грозна машина да ми грози кухнята.Автомата ми покрива изцяло изискванията.Като се развали отивам за нов автомат.Хубава ръчна и хубава мелачка дай снимка ако обичаш да видя какво имаш предвид?

Аз съм съгласен, че машините трябва да изглеждат добре. Тези всичките изглеждат много добре на живо.

# 627
  • София
Помня, че като купувахме ръчка, се хвърлих на една красива, оранжева. Отиваме вкъщи и установяваме, че даже най-малката ни чаша за кафе не влиза под чучура. 🤣🤣
Сменихме я.

# 628
  • София

Аз съм съгласен, че машините трябва да изглеждат добре. Тези всичките изглеждат много добре на живо.
На мен не ми харесват.И определено не ми отиват на кухнята,всеки уред ми е съобразен с останалите.Не си падам по ретро модели в нито един аспект.Харесвам новите неща заедно с недостатъците им и късата експлоатация Sweat SmileТова все едно да си заменя последният ми модел огромен Сони и да си взема сандък-телевизор от онези от едно време,защото са по-качествени.

# 629
Познавам хора, които по красота си купуват и автомобили-нови.
Не се гледа нищо друго, а само дали е красива според техните критерии..
Това би било добре, ако се кара само в периода на гаранция, но на практика не е така.

Общи условия

Активация на акаунт