Модни консултации - 43

• 51 787
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Street of Dreams
А какво са басти?

# 256
  • Нидерландия
Ееее, панталоните с с басти ги обожавам. Много небрежно-елегантно стоят, плюс удобството.
Не ми ги закачайте, ей!
Боже... Аз ходех с такива в началото на 90те...как ще се върна на тях не знам.. И с какъв ботуш, пак ли остри 😁

# 257
  • Нидерландия
Това са плисетата горе под колана на панталона които го правят широк и свободно падащ надолу. ☺️

# 258
  • Street of Dreams
Че 90-те си бяха преди има-няма 30 години - и за това е време да се върне на мода.

Мисля си, ако след време модата се върне като сегашната, с какво ли ще е типична? Освен скини джинс?

# 259
Искате да кажете, че като ударим 90-така пак ще трябва да носим скини дънки, рокерии и кубинки!?!
Няма ли някой кринолин да се върне на мода Simple Smile))))))))

# 260
  • Нидерландия
Че 90-те си бяха преди има-няма 30 години - и за това е време да се върне на мода.

Мисля си, ако след време модата се върне като сегашната, с какво ли ще е типична? Освен скини джинс?
И скъсани дънки 😂

# 261
  • Бургас
И астрагана е пак на мода.Едната ми баба имаше такова палто и като го облечеше я гледах в захлас,но сега...не ме кефи.

# 262
И полите солей ги продавах през 2005-та някъде, много модерни бяха. Имаше и такива ризи. Сега ги гледам тези солеи с дължина до средата на прасеца и аха да купя някоя, обаче с тези 165 см и невъзможността да нося висок ток, някак се спирам.

# 263
  • София
Аз преди две седмици видях астраганени палта във ВУ. Впрочем цяла седмица пробвам черни пухести палта. Ами не са моето нещо, явно.
Поли солей имам 4.
В момента се носят 80-90 те.

# 264
  • Street of Dreams
Искате да кажете, че като ударим 90-така пак ще трябва да носим скини дънки, рокерии и кубинки!?!
Няма ли някой кринолин да се върне на мода Simple Smile))))))))

Toчно така си се представям на 90, между другото. С рокерията и скини дънки.

Кринолините си минаха съвсем скоро - между 2012 и 2015, когато беше бума на рокабили модата, поне тук.
С кеф взех участие и без кринолин. Слагала съм веднъж на тематично парти.

Готик модата също я минахме - там също се чувствах отлично.

Сега се промъкват някакви етно мотиви и плитки тук, както вече съм писала.

Мъчи ме въпросът какво ще слагам на партито. Дойде само сивата яка, която не мога да вържа на никоя от роклите ми цветово. Гледам рокли с пайети - които никога вече няма да сложа - и пак дори и за веднъж не мога да си харесам...Тик-так...

# 265
а да вземеш под наем костюм!?!

# 266
  • Murcia, Spain/Ruse
Добре де,ама честно :На колко от вас им "ходят" тези поли?Аз съм като дунда в тях,като коледна претрупана елха,не знам...по скоро са за високи жени,аз съм 163...

# 267
Не знам за кринолина, но ЛМ нарича широките ботуши "слонски крачета"Laughing

# 268
На ниските жени повече ми харесват тези поли, високата като направи разкрач оприличавам на палатка  Grinning

# 269
  • Нидерландия
Не знам за кринолина, но ЛМ нарича широките ботуши "слонски крачета"Laughing
Аз UGG наричам слонски крачета 😁

Общи условия

Активация на акаунт