Дизайнерски аутлети извън България

• 423
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Търся идеи за това откъде да пазарувам дизайнерски дрехи на изгодни цени.
Ако имате препоръки за магазини, аутлети или други места, където можем да намерим качествени дрехи на разумни цени, споделете ги с мен!
Проучвах из интернет и доста популярно място ми излиза The Mall - Флоренция, Италия. Някой бил ли е там, заслужава ли си? Кои марки дрехи предлагат?
Също и в Турция, Франция или други страни.
Ще бъда много благодарна за вашите съвети!

# 1
  • Бургас
Не знам какво се разбира под изгодни цени, евтини дизайнерски неща почти няма, в аутлетите цените са по-ниски, ама за бг стандарт пак си е скъпо, а и пътуването оскъпява шопинга
Иначе съм била последните години в италианския аутлет Серавале до Милано и в холандския Роермонд до германската граница, и на двете места има дизайнерски магазини повече от достатъчно, почти всички известни марки

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 23:50 от bur02

# 2
# 3
Ммм… какво търсиш точно?
В Outlet Metzingen (до Щутгарт) има много маркови дрехи, намаленията са хубави, на някои единични неща до 45% . Ако примерно под “маркови” разбираш Nike или Tom Tailor може и да намериш неща като маратонки от 220 евро на 140. Ако обаче търсиш Prada или Versace границата след намалението е вече високо.
https://www.outletcity.com/de/metzingen/

Маркови дрехи в Турция?!

# 4
Маркови дрехи тип "Прада", "Гучи", "Долче и Габана", "Фенди"...
Не знам дали въобще в Турция има оригинални дрехи, може и да са реплики навсякъде.

# 5
  • Бургас
В Турция може и да има нещо оригинално по скъпите истанбулски молове, другаде едва ли…
Европейските дизайнерски аутлети си имат страници, където може да се види кои марки имат магазини, обикновено всички масово известни са там

Общи условия

Активация на акаунт