Модни консултации - 43

• 51 912
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Agent Provocateur - ето едно некадърно селфи Simple Smile.
...
Много, много хубаво! Като каза в първият момент си представих брутално ярки почти неоново зелени ботуши и пак ми хареса идеята да се съчетаят с розова пола Grinning
Смея се в момента с автентична снимка на Freddie Mercury от 70-тте и стока отпреди 2 месеца - цикли ли бяха да ги опишеш!

@Agent:това да работиш със и сред рускини си е истинско предизвикателство ☺ аз съм сред холандки без никакво чувство за вкус и финес и най големият ми страх е че и аз ще загубя моят🙄
Божкей, умирам от смях с тези коментари. Ще падна от стола! JoyJoyJoy
Не е лесно, наистина. Разликите в разбиранията за красота саааа... потресаващи.
Хм, работа с рускини Simple Smile
Някои са с доста приятен вкус,  някак флоралните мотиви и дантелките им отиват, а други откровено прекаляват и простеят със същите.
Хммммм!?!? Имам странното усещане, че говорим за различни рускини. Като си затръгват някои от тях от Москва/Петербург и поспрат на шопинг в Милано успяват да сложат в малкия си джоб всички останали женски, вкл. азиатките Grinning Затова казах, че каквото и да  правя ще бледнея сред тях. Разбира се, не всички са толкова елегантни, но и не всички американки са дрипли.

Само който лично се е сблъсквал с работа или живот в среда тотално различна и противоречаща си със собствените му разбирания за естетика може да разбере колко реално средата променя съзнанието. Може да не е след година-две, но след 10 и собствената ми майка не може да повярва на очите си в какъв вид си позволявам да изхвърлям боклука, да не говорим в какъв вид си позволявам да влизам в свещените софийски молове (това заради ам. влияние, не заради руското!) Grinning Grinning Grinning

Madelief - дръж фронта! Което не означава, разбира се, че понякога не можеш да си позволиш да бъдеш по-холандка от холандките, просто за спорта и вписването Wink

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 16:29 от Agent Provocateur

# 436
  • Нидерландия
@ Agent: О моето мнение за рускините е само положително, от тези които съм срещала по екскурзии и шопинг. Жените се поддържат, интелигентни са и имат нюх към модата! Освен това са и красиви, стига да си падаш по източно европейска красота ☺️
За Холандия: държа фронта от 25 години аз диктувам модата в работа, иначе положението е безнадеждно 😁
Снимката от 70те е невероятна! Толкова trendy! 😎

# 437
@ Agent: О моето мнение за рускините е само положително, от тези които съм срещала по екскурзии и шопинг. Жените се поддържат, интелигентни са и имат нюх към модата! Освен това са и красиви, стига да си падаш по източно европейска красота ☺️

Още един съгласен глас - за рускините.
Почти всички, които съм виждала и с които съм комуникирала, а те не са никак малко, пък аз обичам да си говоря с тях, изглеждат чудесно, независимо от възраст и ръст. Поддържат се жените, определено.
...
А Фреди е сладур, както винаги!  Heart Eyes

# 438
  • Street of Dreams
Бих казала, че на мадамата дрехата й отива повече от на Фреди - дали е било мъжка дреха тогава, или приумица на певеца? Grinning

Агентче, мисля че бях го писала и преди - един мой познат от Бг беше толкова възмутен, че някои ходели по анцузи В МОЛА, че чак написа статус във ФБ. В МОЛА, разбираш ли? Joy

# 439
  • някъде под слънцето...

Само който лично се е сблъсквал с работа или живот в среда тотално различна и противоречаща си със собствените му разбирания за естетика може да разбере колко реално средата променя съзнанието. Може да не е след година-две, но след 10 и собствената ми майка не може да повярва на очите си в какъв вид си позволявам да изхвърлям боклука, да не говорим в какъв вид си позволявам да влизам в свещените софийски молове (това заради ам. влияние, не заради руското!) Grinning Grinning :
Точно.
Много точно казано.
За 20 години претърпях пълна метаморфоза.
От пълен потрес от начина на обличане в Испания до фаза в която ми излиза отвътре и съм в потрес от латино американския и доста неща от източноевропейския стил.
Виж за същото време не станах фен на испанската кухня и още по малко на испанския манталитет.
На тийнката и е обяснено че до врата на къщи може да бъде испанка, но вътре българка, защото  познавам испанските номера и като един добър ученик, съм надминала учителите си.Мога да им въртя номерата по добре и от тях самите Simple Smile

# 440
  • Пловдив
Аууу, аз редовно се озовавам в Мола по анцуг 🤦♀, че даже и баш в Бюти зоната. Какво съм виновна, че се намира до спортна зона- тичане, колоездене и т.н и преди или след разходка минавам да си купя нещо от заветния “Спешъл Космос”, та дори и една вода е... няма да се преобличам насред улицата, заради нечий изтънчен вкус. То пък един Мол! 🤦♀ Сборище наааа..., хайде да не казвам какво.

# 441
Банкетът мина и замина, тоалета го избрах. Коланът беше крайно наложителен, за да не си загубя гащите на дансинга. Просто го смених с черен. Благодаря ви за мненията, момичета! Kissing Heart

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 10:25 от tanch

# 442
Банкетът мина и замина, тоалета го избрах. Коланът беше крайно наложителен, за да не си загубя гащите на дансинга. Просто го смених с черен. Благодаря ви за мненията, момичета! Kissing Heart
Хубавица. Супер си била, дано и настроението така!

# 443
  • Нидерландия
Нарушавам тишината във темата и споделям тази красота за инспирация
за да изляза малко от неделната дупка която ме хваща, приготвяйки си дрехите за идващата работна седмица 😁

# 444
  • София
Току-що разнасях едни бели джинси в НМ и им се чудех...

# 445
А аз вече втора година се убивам да си търся бели скини дънки и никъде няма. Ама дънки, не панталон, с тях е пълно. Искам да са от плътен дънков плат. Та ако видите някъде, свиркайте.

# 446
  • Нидерландия
А аз вече втора година се убивам да си търся бели скини дънки и никъде няма. Ама дънки, не панталон, с тях е пълно. Искам да са от плътен дънков плат. Та ако видите някъде, свиркайте.
Няма ли онлайн търсачка със филтър дреха, цвят и материя?
Аз като търся нещо толкова определено и слагам филтри във Zalando.

# 447
Няма ли онлайн търсачка със филтър дреха, цвят и материя?
Аз като търся нещо толкова определено и слагам филтри във Zalando.
Онлайн дрехи - не! Докато не го видя на себе си, просто не мога да го купя. Колкото пъти съм купила дреха онлайн, толкова пъти съм връщала, или съм носила за корекции.

# 448
  • София
За дебелина на плат хич не бих се доверила онлайн.

# 449
Момичета, имате ли представа къде продават този панталон?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт