Модни консултации - 43

• 51 200
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Най-хубавите си новогодишни вечери съм прекарала вкъщи по пижама и на неформални партита с дънки и топ.

Цитат
със специално облекло, празнично, нещо, което не носим на обикновен банкет. С празничен грим и прическа, аксесоари.
рискува да е overdressed в битовата механа

❤️ Точно!
Наистина с битовите интериори трябва да се подхожда с особено внимание, но и аз бих избрала полата имам такава тъмно зелена и я обличам за всякакви поводи, определено е ефектна и комфортна, даже в хижа и битова кръчма щях да я съчетая с сатенени кецове, изчистен черен топ и ефектни зелени обици Stuck Out Tongue Winking Eye

# 571
  • Street of Dreams
Light beam, понеже съм те виждала и не мога да не гласувам за роклята. Просто е твоето нещо, отговарящо на твоето излъчване. За себе си бих взела задължително златистия топ с черен панталон, но ти си създадена за цветя и нежни цветове.

Особено пък за битова обстановка.

Виждам я както с черни ботуши, така и с обувки в бордо. Не можеш да срешиш с нея.

# 572
  • София
Полата с дантеленият топ. Simple Smile Роклята не е официална и въобще не ми е като за НГ, независимо от обстановката. Солей полата също, но не я виждам с точно този топ. Или пък топът да е с широк черен панталон, както предложи някой.

# 573
  • Mediterraneo
Обобщението как трябва да сме облечени на НГ не е коректно. Всичко зависи от мястото, на което ще се изкара вечерта. Аз съм на домашно събиране, нито ще съм лъскава, нито официална. Дънки и риза като много. За грим и прическа да не говорим.

# 574
Обобщението как трябва да сме облечени на НГ не е коректно. Всичко зависи от мястото, на което ще се изкара вечерта. Аз съм на домашно събиране, нито ще съм лъскава, нито официална. Дънки и риза като много. За грим и прическа да не говорим.
Мхм! Аз ще съм на плажа.... ще си сложа по-блестящ лак за нокти и дядомразовска шапка.

# 575
Благодаря ви за съветите, момичета. Страничния поглед ми е много полезен Hug
OnDiNe_, права си - роклята е напълно в стила ми Blush Сивият пуловер в комбинация със солей полата - също е мой тип визия.
Понеже пътуваме за няколко дни, едната вечер ще облека роклята, друга - полата с пуловера и дълги обици с бели камъчета. На НГ ще сложа лъскавия топ с широк черен панталон - прилича на пола до земята и пухеното палтенце Grinning
Агент, ти освен лъскав лак, може и някое горнище с паетки да сложиш Wink
Много весело изкарване на всички пожелавам CocktailNature Sparkles

# 576
Ти изобщо ползваш ли грим? Ако ползваш, то поне на Нова година си сложи. Хайде да не си с вечерна прическа, но поне си направи нещо ново, нещо различно от ежедневното.  В домашна среда също можеш да избараш някакъв Новогодишен аутфит, (различен от дънки и риза). Останалите като са с дънки, ти си сложи дънкова рокля, кожена рокля, дънкова пола (не, че съм на мнение, че трябва да се съобразяваш с останалите). Един маникюр също няма да навреди.
Или иди, например, с бели дънки, женствена блуза (не риза), червило, навий си косата, сложи една хубава шнола за акцент. Добави към тоалета нещо изключително, например лъскави  очила, очила без диоптер, колие, лъскав часовник, чантичка.
Има едни червени топки за елка, направени като обеци. Simple Smile Нещо такова, което да покаже, че празнуваш нещо.
Дори и нещо в по-карнавален стил да сложиш, пак става. Изобщо на Нова година трябва да бъдем по-смели в облеклото.

Скрит текст:

пак дънкова пола, но сива+ много лесна уникална прическа.
Скрит текст:
новогодишна чантичка, аксесоар тъкмо за Нова година.
Скрит текст:
Новогодишен чорапогащник - за домашно парти.
Скрит текст:

# 577
  • Mediterraneo
Разбирам те, ама за мен няма неща като "трябва"! Не трябва, ако не го искам. Прически не правя, косата ми е или пусната, или вдигната на кок/ опашка винаги. Гримът ми е пренебрежимо лек. Така се чувствам добре, така смятам и да празнувам. Благодаря, не съм търсила консултация как да съм облечена на Нова година.

# 578
Агент, ти освен лъскав лак, може и някое горнище с паетки да сложиш Wink
Много весело изкарване на всички пожелавам CocktailNature Sparkles
На теория - мога Simple Smile На практика това не съответства на моя личен стил, така че надали, но не казвам "никога" Simple Smile

Весело посрещане на Новата Година със или без грим, със или без лъскаво, но задължително с хубаво настроение и любимо питие!

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 19:45 от Agent Provocateur

# 579
  • Mediterraneo
Ох, аз сега погледнах изображенията. Сериозно ли?! Нищо от показаното не кореспондира със съветите, които даваш. Ежедневен панталон за пролетта, ретро дънкова пола, инфантилни кокчета и кичозна чанта?! Ъъъъ, ще остана по дънки и риза.

# 580
Чантичката даже май е пакетче с бонбони. Изглежда храната е на мода Joy

# 581
Аз като видя един метър коментар с безумни примери в снимки, вече знам, че това е Пепина. Просто ме кефи с какъв хъс и подробности се впуска да даде съвет. Нищо, че винаги са безумни, важно е желанието.

# 582
Стилът на всяка от нас е различен. Все пак си мисля, че е важно да се забавляваме и да ни е удобно. Особено на Нова година, когато се очаква да стоим поне до 3-4.
П.П. Още не съм решила какво да облека. Даже нямам точен план за вечерта. Знам само, че на 99% ще е черно и изчистено.

# 583
Много ми стана смешно с последните изображения; рогчетата, чантичкака и чорапите в един аутфит и ще е като Коко от цирка хахаха 😂😂

# 584
Празнуваме вкъщи семейно вече няколко години. Обличам дънки и някаква по празнична блуза и нищо повече.
Ако не бяха децата бих си легнала в 22ч.

Общи условия

Активация на акаунт