Модни консултации - 43

• 50 039
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, от доста време се чудя, имам нужда от съвет за тоалет за дипломирането на мъжа ми. Ще бъдем седящи в зала и след това на ресторант в тесен семеен кръг. Чудя се дали да бъда с къса рокля по тялото или дънки с някоя по-хубава блузка. Искам да си сложа едни велурени чизми над коляното на ток и късо палто с косъм. П. С. На 24 съм Blush

За дипломиране бих избрала по-консервативния вариант. Май роклята ще е по-подходяща, но колко е къса?

Мъничко над коляното

# 61
Момичета, от доста време се чудя, имам нужда от съвет за тоалет за дипломирането на мъжа ми. Ще бъдем седящи в зала и след това на ресторант в тесен семеен кръг. Чудя се дали да бъда с къса рокля по тялото или дънки с някоя по-хубава блузка. Искам да си сложа едни велурени чизми над коляното на ток и късо палто с косъм. П. С. На 24 съм Blush

За дипломиране бих избрала по-консервативния вариант. Май роклята ще е по-подходяща, но колко е къса?

Мъничко над коляното

По-добре звучи от дънки.

# 62
  • София
Щом ще е с чизми, по-добре рокля.

# 63
Благодаря ви, и аз натам клонях. Винаги се чувствам по-красива и по-женствена с рокля Blush

# 64
  • Някъде там
За коледното парти последно се спрях на тези кубинки с дантела

Чудя се какво дрехи да избера и не мога да реша с какво искам да съм.
Дали рокля и каква да е тя или дънки с дантелена блуза.

# 65
Рокля с чизми за такова събитие не ми се струва толкова подходяща. По добре елегантни обувки на ток.

# 66
  • София
Гостите на дипломиране седят на столове в голяма зала и хич не се вижда с какво са на краката. После ще са семейно на ресторант. Така че рокля и чизми е ок.

# 67
Да питам нещо бързо. Зелени дънки със червена карирана риза странна комбинация ли е? Grinning

# 68
Зависи от зеленото и червеното. Ако са два ярки цвята не се препоръчва като комбинация, Ако зеленото е тъмно, а ризата- към винено, би могло, евентуално. Нюансите при срещуположните допълващи се цветове са важни за съчетаването им.
Препоръката за съчетание на допълващи се цветове е единият да е основен, а другият - леко допълнение /чанта, обувки, ръкавици, евентуално блузка под сако. Единият цвят е доминантен, а другият - просто акцент, не 50/50.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 10:15 от Judy

# 69
Скрит текст:

Сутринта малко ми се спеше и после като видях ми се стори странно като комбинация Joy

За коледното парти последно се спрях на тези кубинки с дантела

Много са яки тези кубинки Heart Eyes От къде са? Искам и аз да си взема същите Heart Eyes

# 70
  • София
Добре са дънките и ризата.
Аз тази година, както казах, се настройвам монохромно. Много по-лесно е за съчетаване! И е модерно. Може и да не съвпадат съвсем цветовете.
Например в милитъри зелено:

# 71
  • някъде под слънцето...
Момичета, търся хубав висококачествен дамски кашмирен пуловер. Да ме насочите къде бих могла да намеря?
Zara имат   колекция кашмир
 https://m.zara.com/es/es/mujer-punto-cashmere-l1158.html#offset= … roductId=27676525

Има ли как да видя някъде лятната колекция на Зара от тая година и по-точно, търся топовете им
Мисия невъзможна.Zara нямат оутлети.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 10:33 от sl

# 72
  • София
По намаленията в залата TRF в Мола на Цариградско изкарват летни неща на Зара.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 10:50 от Free Agent

# 73
Скрит текст:

Сутринта малко ми се спеше и после като видях ми се стори странно като комбинация Joy

Това "зелено" има по-скоро сив нюанс и с тази ризка с млечни тонове, при които червеното пък клони към розово, биват за неангажиращо излизане от къщи заедно да ги разходиш.

...

Понеже зеленото и лилавото са мои любими цветове след тюркоаза, искам да постна една "зелена" статия, посветена на този цвят и на съчетанията с него с много красиви предложения.

ЗЕЛЕНО:

https://confettissimo.com/bg/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1% … %D0%BD%D0%B8.html

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 14:06 от Judy

# 74
  • София
Аз не бих носила заедно тези дънки и тази карирана риза.

Моля, ако някой мерне някъде светлосиньо палто, да пише. Искам да е овърсайз халат, не много дълго, да има вълна и да не е над 250-300лв. Нещо подобно като модел:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%BE-%D1%81 … 29&v2=1281593
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%BE-%D1%81 … 16&v2=1281593

Общи условия

Активация на акаунт