Модни консултации - 43

• 51 155
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Получих си този гащиризон . Колебая се дали да го задържа предвид факта, че не съм в първа младост...
Аз не бих го задържала...🤔, предвид последните няколко думи от поста.

# 661
Не ми харесва този Гащеризон. Лично аз ще се чувствам като голямото пиле в него, защо не и като Торбалан.

# 662
И на мен не ми допада. А възрастта е важен детайл.

# 663
Благодаря за мненията. Запазвам си го за отпускарският сезон. Стои ми твърде добре, за да се тревожа за възрастта си Simple Smile.

# 664
Този гащеризон, според мен е за такива фигури, като на снимката. Малко е къс крачола, както е модерно, дори на дългокраката моделка са сложили висок ток, което много ми харесва. С маратонки или ниски обувки ще бъде съвсем различно, да не говорим с джапанки.  Отдолу с тениска или потник. Така както е на снимката са го дали си е най-добре. Цветът да не ви притеснява. Не е само за море. И не е само за тийнейджъри.
Щом ви стои добре, оставете го на всяка цена.

# 665
Не искам да звуча негативно, но този гащеризон е доста смел избор, особено за жена над 25-30г. Бих казала изобщо в ежедневието, че и за повод. Цвета настрана, ами жена в него рискува да изглежда като клоун. Какво стана с нормалната визия, стандартно облекло от панталон и блуза, за мен това е неудобно  непрактично, особено като ти се допикае... шегата настрана. Моля, не го обличайте. Само Наоми Кемпбъл би разкъртила с такава визия и то само за списание.

# 666
  • Street of Dreams
"Нормалната визия" си остана за тези, които не смеят да облекат нищо друго.

Има толкова много неща, които да разчупват еднообразието и да създават настроение. Щом стои добре - why not?

# 667
Според мен наистина ще създаде доста настроение - на един детски рожден ден, например... всеки сам да си избира облеклото, но доста често стават гротески. Сигурна съм, че и тук случаят ще е такъв. Особено с тези прозиращи крачоли. Никак не изглежда добре в гръб. Да го носи със здраве дамата, щом и дава нужното самочуствие и настроение!

# 668
  • Пловдив
Като модерните това лято дънкови шорти ,накъсани или с 20см висящи конци.Голотията привлича погледи,но не положителни.

# 669
Този пгащеризон го виждам на млада дама до към 30г. Пък нека да си бъда консерва.
Или за отпуска някъде по плаж.
Но в градска среда ми е тотално анти.

# 670
Получих си този гащиризон . Колебая се дали да го задържа предвид факта, че не съм в първа младост...
Ако имах тази фигура, не виждам защо възрастта да е проблем.Страшно ми харесва, само бих сменила блузката😁

# 671
В момента съм на 35,смея да твърдя, че имам отлично телосложение, но не бих сложила нещо подобно. Не бих го сложила и когато бях на 20, изглежда ми някак евтино ( не като цена). Прилича ми на дреха, търсеща вниманието на околните, но не в добрия смисъл на думата. А върху жена на 50 съвсем ми е неприемливо. Но всичко е въпрос на вкус и лично усещане. Харесвам жени на тази възраст, които успяват да са елегантно секси, без да показват и подчертават своите 50 годишни тела, колкото и да са във форма.

# 672
  • Варна
Супер е гащиризона.!  Ако слушах младите госпожи/ци не трябваше да си нося късите панталонки. Харесваш се- носиш го. Винаги ще има контра! 
  Има и 30 годишни тела, които не са за показване. Знам, че звуча като злобен бабет Simple Smile

# 673
За мен много по-смешно ми е жени на 50 с накъсаните дънки и блузки  на анимационни герои😁, опитващи се да привличат повече внимание от щерката до тях.А, този гащиризон бих го носила и на работа, на мен ми е елегантен и ако видя жена на 50 в него(с хубава фигура)бих завидяла и то недоброномерено😂😉😉😉

# 674
  • София
Има 50 годишни жени, на които им отива, на повечето - не. На много 20-30 годишни също може и да не им седи.
Пък и късите дънки захапахте, те са си актуални всяко лято от много години. То остава и лятото да се покриваме от- до.

Общи условия

Активация на акаунт