Модни консултации - 43

• 50 637
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
От Бенетон купувам всеки сезон 1-2 пуловера от мерино. И на ММ взимам, но мъжките нямат такова разнообразие. Отделно един му се наръфа по ръбовете за нула време. От моите съм доволна.

# 91
Бенетон имам няколко и аз, различни цветове... Доста държат, но не са от кашмир моите и не са толкова мекички... Е, след 4-5 години са се посвили и оръфали, де...
Купувам си редовно на добра цена по разпродажби.

# 92
За мерино и вълна препоръчвам American vintage.

# 93
Аз много харесвам пуловерите на Rodier, както вече писах - материята е страхотна и си отговарят на номерата.

# 94
  • София

Здравейте, тази рокля подходяща ли е за коледно парти в механа. С ботуши или боти е по-добре да се комбинира?

# 95
На мен ми харесва тази рокля, и с ботушите, и с обувки. Бих сложила в косата нещо жълто, малко ми е прекалено официална. И все  пак съм повече за обувки, или ботички, за да се отрие повече от крака. Този ботуш създава усещане за топло, по-красиво ми е да го виждам навънка, в снега. В механата, по-скоро не.

# 96
  • Бургас
Ботуши

# 97
  • Нидерландия
Роклята е прекрасна! Аз съм за ботуши☺️

# 98
Ботуши 🙂

# 99
С боти, с ботуши ми идва прекалено затворено и вяло.

# 100
Хмммм... боти или ботуши зависи от краката най-вече и след това от конкретните модели боти/ботуши.

# 101
Преди няколко години бях с ботуши на подобно парти за пръв и последен път. Не ми беше комфортно, чувствах се тромава, беше ми топло... Освен това, харесвам полата/роклята да застъпва ботуша и при такава дължина не бих ги съчетала.
Та, в този ред на мисли, конкретната рокля би стояла добре с черни средно плътни чорапогащи и черни обувки на ток - много хубаво оформя и удължава краката.
Скрит текст:

Много харесвам и цветните варианти чорапи+обувки в тон.
Скрит текст:

Благодаря за темата!
На въпроса - любима дреха за сега ми е едно бежово oversize палто. На целия ми гардероб отива и на тениските, и на костюмите, и на роклите...

# 102
  • София /Абсурдистан
Мразя зимата до дъното на душата си. Гледам да не стоя на открито изобщо през този сезон. Слагам плътни клинове с ботуши и дълъг  пуловер, тип блузон. Дебелите дрехи отдавна съм ги разкарала. Но пък много си падам по всякакви шалове целогодишно.

# 103
Здравейте, тази поличка си  взех лятото, обаче много си я харесвам и ми се иска и сега да я нося, дали има вариант и как да я съчетая? Дълбока вталена горе, надолу разкроена, до под коляното е.

# 104
Ботуш и втален пуловер?

Общи условия

Активация на акаунт