Акумулаторна бормашина Parkside – незаменим съюзник при всеки ремонт

• 11 853
  • 388
  •   1
Отговори
# 75
За сглобяване на шкафове .

# 76
  • София
Ремонт.🙂

# 77
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
За сглобяване на нови мебели.

# 78
Моя съпруг я използва постоянно, защото той си прави ремонта у дома, сега предстои на коридора и кухнята слагане на гипсокартон, за което ще се използва ефективно!

# 79
За дребни ремонти вкъщи

# 80
При ремонт на мебели, сглобяване на шкафове и етажерки. За закачане на картини по стените.

# 81
Приятелят ми обича да си прави всичко сам и определено бормашината му върши работа. Наскоро монтира цялата ни кухня сам, а сега ни предстоят други ремонтни дейности и със сигурност ще я използва отново. Simple Smile

# 82
За всякакви корекции на шкаф, етажерка, или каквото ми хрумне - мъжът ми е винаги насреща за ремонтни дейности

# 83
При ремонт на мебели

# 84
  • Лясковец
В момента си строим малка барака на пчелина и тъй като нямаме прекаран ток смятаме да си купим този безценен уред.

# 85
За сглобяване на мебели и за завиване и отвиване на винтове.

# 86
В две от стаите предстои ремонт, ще слагаме окачен таван. Моят мъж си прави всичко сам, така че ще му е от голяма полза и тази машина.

# 87
За какви поправки у дома би ви била най-полезна акумулаторната бормашина?

В момента най-полезна би ми била за смяна на бравите в къщи, тъй като се оказа, че дупките се разминават между старата и новата брава и трябва да се пробиват нови Simple Smile. Тя е страхотен помощник при завиване и отвиване на винчета, когато ми е трудно на ръка.

# 88
  • Бургас
Бормашината винаги влиза в употреба, щом ще се извършва ремонт или поправка на нещо у дома. У дома аз съм майстора и използвам всичко, което имам в наличност!

# 89
Пролета ще правим ремонт и ще ни е от полза .

Общи условия

Активация на акаунт