Лято в Албена 2020 г.!

• 46 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз лично си мисля, че края на юни вече едва ли ще има КПП-та и като цяло нещата ще са поотминали, така че ще може да се ходи на море. Така или иначе до тогава има още време и ще видим как ще се развие ситуацията, има и достатъчно време да променим дати или да анулираме, ако се наложи.

# 286
Ние сме запазили за средата на юли, ноооо аз не съм оптимист. Формално сезонът може и да е започнал, но рискът би бил твърде голям.

# 287
  • В.Търново
Този вирус може да върлува години наред.Просто като застуди времето да се активира.Години наред ли ще се крием?Все пак това не е Ебола.

# 288
Не, но се надявам, че ще измислят ваксина, ще намерят лечение, ще изградим имунитет.
Тази година лятото съм го отписала. Мислех нещо в последната минута да резервирам, но с този вирус този вариант отпада. Отпада дори варианта за по един ден да ходим (ние сме наблизо) поне до края на юли. Ще поживеем, ще видим, дано сме здрави всички!

# 289
  • Белгия
Тези, които имат резервации в Амелия, могат да имат предвид, че хотелът няма да отвори тази година. Съвсем случайно го разбрах. Предлагат Парадайз в замяна, което е ОК. Чакам обаче да ми потвърдят, че условията за анулация се запазват.

# 290
  • София
Аз съм оптимист и мисля, че всичко ще отшуми с настъпване на топлото време и ще бъдем отново на Албена. Имаме резервация за началото на август.
Считам, че мениджмънта на Албена е поставен пред предизвикателството да въведе НОВА политика по отношение хигиената в ресторанта, хотела и на плажа.
Албена е курорт с традиции и няма да подведе постоянните си клиенти.
Оставаме в очакване  и искрено се надяваме .......

# 291
  • В.Търново
С топлото време няма да се оправят нещата.Има държави , където в момента е над 30 градуса и така хубаво си вършее вируса.
За хигиената и аз мисля, че в Албена ще се погрижат, но това значи да наблегнат на повече персонал.

# 292
  • София
Каква би била Новата политика по хигиена в курорта, особено в хотелите с капацитет над 900 стаи? И досега в Албена се е почиствало регулярно, но какво повече, ако вирусът е толко лесно зарАзен?

# 293
  • В.Търново
Интересно ми е и по шезлонгите какво ще бъде.Един става, след 5 минути друг идва и ляга, я с кърпа, я без кърпа.Може и басейните да са затворени.

# 294
  • Северо=Западналия край
И аз съм оптимист! Имам резервация за средата на юли, но ще помоля агенцията да я преместя с няколко дни по натам, началото на август......не заради вируса, а заради кандидатстването на ученика ми. Надявам се да си има хубав сезон, с по малко чужденци (не ги харесвам по принцип, не заради сегашното положение). Все пак цяла година работя за едно море Simple Smile Определено имаме нужда от почивка и силно се надявам да изкараме хубаво лято.

# 295
  • Lost in a fairytale ...
Каква би била Новата политика по хигиена в курорта, особено в хотелите с капацитет над 900 стаи? И досега в Албена се е почиствало регулярно, но какво повече, ако вирусът е толко лесно зарАзен?
Кои хотели визираш? Аз не знам на Албена да има такъв хотел Simple Smile

# 296
  • Русе
Нашата резервация е за края на юни и началото на юли. Още изчаквам със смяната на датите, но така като вървят нещата ще местя за август. А относно чужденците се надявам в опита си да спасят сезона да не залеят комплекса с румънци, които и без това прекалено много.

# 297
  • В.Търново
Сменяй датите. Не рискувай с юни, защото има вероятност извънредното да отиде до 13 юни. Но дори да е до юни, няма да отпуснат всички мерки, няма да отворят моловете дълго време, нито театрите, нито кината, нито ресторантите.  А за хотелите... Вече си мисля, чв ще е чудо, ако отворят въобще. Морските хотели едва ли ще си заслужава да отворят за 1 месец.

# 298
  • Варна
Не бъдете толква сигурни, другите страни в Европа вече започнаха да "улабват" мерките, скоро ще стане масова практика. Ако нещо не се обърква, е много вероятно да не удължат ИП при нас, и след средата на Май да започнат всяка седмица да улабват все повече, така че началото на Юни изглежда постижимо за сезона. Единственото което може да ни потопи е една втора вълна и да се изподавим ...

# 299
  • Русе
Четох, че гърците обмислят въвеждането на здравен паспорт за европейските граждани. Влизаш в Гърция само след направен тест за корона вируса.

Общи условия

Активация на акаунт