Лято в Албена 2020 г.!

• 46 150
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • В.Търново

pnet, звъня ли да питаш дали ще работи хотел Мура?

# 361
  • София
 Чужди туристи 100% ще има, поведението им е, че ще звънят всяка сутрин да викат, че ги боли глава, кашлят и имат t.

# 362
  • В.Търново
Друго се зачудих.Дали ще работи луна парка, аквапарка?
Никога не съм посещавала ботаническата градина и двореца в Балчик.Те дали ще работят?Ако не отворят музеи, кина, театри до лятото най-вероятно и тези няма да работят.Почивката ще е ужасно скучна и ограничена на движение. Sad

# 363
  • София
Друго се зачудих.Дали ще работи луна парка, аквапарка?
Никога не съм посещавала ботаническата градина и двореца в Балчик.Те дали ще работят?Ако не отворят музеи, кина, театри до лятото най-вероятно и тези няма да работят.Почивката ще е ужасно скучна и ограничена на движение. Sad
Ботаническата градина не виждам защо да не работи. Лунапаркът също най-вероятно ще работи, както и тенис кортовете.
За аквапарка - не знам.
За анимацията - особено детската, също не знам дали въобще ще има такава.....

# 364
  • София

pnet, звъня ли да питаш дали ще работи хотел Мура?

Още е рано. По всяка вероятност сезона ще бъде от 1 юли.
При нас още  нищо не ясно. Деца в чужбина .... как ще дойдат ....  Все ни се иска да се оправи и да мислим в положителна посока. Ще търпим и се надяваме  да отмине без тежести ....

# 365
  • В.Търново
Албена вече имат план кои хотели евентуално ще работят.
2-3 години хотелите навсякъде разчитат на работна ръка от Молдова, Украйна, Русия.Сега предполагам ще минат на стария вариант, да си наемат хора от борсата към Добрич и региона.

# 366
Мои познат запазил през сайта на Албена за август е звъннал да откаже резервацията. Казали са му,че ще възстановят 100% от сумата 60 днес след изтичане на извънредното положение.
Казали са му също,че за момента е решено,че ще работят доста по-малко хотели в курорта и то на 50%. Което ме навежда на мисълта и се надявам, да няма много чужденци,защото и ние сме за август   В Боряна.

# 367
  • Русе
Този линк беше пуснат и го коментирахме дори.... точно 3 мнения по-нагоре. Да кажеш, да е било преди 300 страници, като в темата за ковид -19....
Бях в сайта на Албена видях и го споделих. Не бях влизала в темата тук. Какъв Ви е проблема? Просто го подминете! Мисля, че сме тук за да си помагаме и информираме взаимно, а не да се заяждаме.

# 368
  • В.Търново
Мои познат запазил през сайта на Албена за август е звъннал да откаже резервацията. Казали са му,че ще възстановят 100% от сумата 60 днес след изтичане на извънредното положение.
Казали са му също,че за момента е решено,че ще работят доста по-малко хотели в курорта и то на 50%. Което ме навежда на мисълта и се надявам, да няма много чужденци,защото и ние сме за август   В Боряна.
Вие за кога сте?Ние сме в Боряна от 25 август, ако курорта не е под карантина до тогава. Grinning

# 369
  • Северо=Западналия край
Има ли официален имейл курорта? В сайта не откривам контакти за имейл, намирам само телефон и връзка чрез социалните мрежи. Иначе към всеки хотел има конкретен имейл, но на тях не отговарят.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 07:42 от ateto

# 370
online@albena.bg е имейл за онлайн резервации, от който сравнително бързо отговарят.

# 371
  • Варна
Аз въобще не рАЗбирам при старите цени как ще излезе сметката при 50% запълняемост и без ОИ  и блок маси.А и при много съмнителното пристигане на чужди туристи кой ще отвори и кой не ?

# 372
  • Северо=Западналия край
Bibim благодаря!

Ако няма блок маса и всичко което обхваща ОИ, тогава за какво ще сме платили тази услуга? Парите не са малко, за да се принизят условията до хотел без ОИ заради мерките ......

# 373
  • София
Bibim благодаря!

Ако няма блок маса и всичко което обхваща ОИ, тогава за какво ще сме платили тази услуга? Парите не са малко, за да се принизят условията до хотел без ОИ заради мерките ......
Абсолютно сте права! Парите не никак малко, даже са много (за България) и минимума, което се очаква е бок масата да е поне на нивата и висотата от миналата година, ако не и повече, независимо хотела на 5, 10, 30 или 50% ще е пълен, наистина.

# 374
Вие за кога сте?Ние сме в Боряна от 25 август, ако курорта не е под карантина до тогава. Grinning

Ние сме от 8.08, а вероятността да сме под карантина до тогава за мен е абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт