Лято в Албена 2020 г.!

• 46 127
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
A кой каза, че няма да има ОИ и блок маси? Никъде в съобщението на сайта не е упоменато, че няма да има блок маси, а единствено от кол центъра са казали, че най-вероятно изхранването ще е на смени просто.

# 376
  • Северо=Западналия край
Каквото и да променят в ОИ ще е в минус за почиващите. При нормално функциониране на хотела по време на изхранването е лудница.......дори и на смени да е пак ще е така, не ми харесва!  Sad  защото съм отишла на почивка, а не да ми казват в колко точно часа моята стая трябва да е в ресторанта. Като искаш безалкохолно или сладолед - какво? ще чакаш определени часове и смени? Защо  не се замислиха да смъкнат тази година цените, като гледам въпреки създалата се ситуация цените не са мръднали.
А иначе на всички ни е ясно, че тази година почивката няма да е почивка, а изпитание Simple Smile

# 377
Като искаш безалкохолно или сладолед - какво? ще чакаш определени часове и смени?
Може да компенсират с пакетиран сладолед и бутилирано безалкохолно Wink

# 378
  • В.Търново
Като искаш безалкохолно или сладолед - какво? ще чакаш определени часове и смени?
Може да компенсират с пакетиран сладолед и бутилирано безалкохолно Wink
За сладоледа съм по-съгласна, но за безалкохолното едва ли ще се набутат. Grinning
За сега паднаха маските на открито.Да видим до август какво ще се случи.

# 379
  • София
Каквото и да променят в ОИ ще е в минус за почиващите. При нормално функциониране на хотела по време на изхранването е лудница.......дори и на смени да е пак ще е така, не ми харесва!  Sad  защото съм отишла на почивка, а не да ми казват в колко точно часа моята стая трябва да е в ресторанта. Като искаш безалкохолно или сладолед - какво? ще чакаш определени часове и смени? Защо  не се замислиха да смъкнат тази година цените, като гледам въпреки създалата се ситуация цените не са мръднали.
А иначе на всички ни е ясно, че тази година почивката няма да е почивка, а изпитание Simple Smile
При всички положения в сегашната ситуация всеки един от нас търпи някакъв дискомфорт. Дали е трябвало да намалят цените- не знам, най-малкото защото реално още не се знае каква ще бъде услугата, която ще ползваме. До юли и август месец има много време и нещата могат да се изменят многократно. Аз лично бих била много по-притеснена, ако ръководството не беше предприело каквито и да било мерки за опит за дезинфекция и ограничаване на струпването на хора. Всеки има различни очаквания от почивката си и когато има предпоставки те да не се изпълнят е нормално да сме разочаровани, но такъв е моментът и докато не премине тази пандемия/ истерия в цяла Европа няма какво да променим.

# 380
  • София
Ние имахме платена резервация Амелия апартамент гледка парк. Сега имаме Парадайс Блу апартамент парк. Още не съм звъняла да питам за подробности.
На този етап ме устройва напълно преместването.
Ще звъня в понеделник да питам, резервацията ни е от 3 август.

# 381
  • Sofia
1. Изхранването на блок маса ще бъде проблем на смени. Капацитетът на работещите хотели трябва наистина да е около 50% или в ограничен интервал за смяна, което ще е ад, да се яде под строй.
2. Ако аквапаркът не работи и няма анимация, за мен лично Албена става безпредметна. Вдигам менажерията и отиваме в частна вила с малък плаж.
3. Ако все още циркулира вирусът /а то ще е така/, ако се допускат чужденци, чисто психологически, ше поемете ли риска да се върнете оттам позитивни, свързан с работа и други близки хора най-вече?  Доста въпроси висят, дори да паднат ограничителните мерки.

# 382
Напълно подкрепям това мнение.За тези пари ще получим по бедна услуга,ще бъдем под страх и напрежение.Засега съм склонна да изгубя пари,но да не си го причинявам.Надявам се да се случи чудо и да се изгуби вируса от жегите.

# 383
  • София
Задължително следва да се въведе тестване у нас на всеки новопристигнал чужденец-весел-курортист.
И, ако държавата откаже - Албена да си го въведе като изискване и да си ги тества. Всички останало е безумие. Декларации щели да пишат, хахахаха, сигурно под страх от наказателна отговорност по чл. 313 НК, нали....

# 384
Ами те не само чужденците са болни.В България има достатъчно болни.И като знам какво ни е съзнанието.Нямам доверие .

# 385
  • В.Търново
А какви тестове биха правили, ако го въведат?Едва ли ще са от скъпите,а бързите тестове въобще не са сигурни и дават често грешни резултати.
Сетих се и друго.Ако се правят тестовете на влизане в Албена и какво, почивката и парите ти изгарят.Едва ли ще ти върнат парите.

# 386
Просто се чудя на хората където искат да отидат на море в такива условия. По-добре да не ходя. От началото на септември сме. Или ще ми върнат 50% от капарото или ваучер. Но на море таз година не.

# 387
  • В.Търново
Май агенциите отказват да дават ваучери и връщат само 50% от сумата.

# 388
  • София
А какви тестове биха правили, ако го въведат?Едва ли ще са от скъпите,а бързите тестове въобще не са сигурни и дават често грешни резултати.
Сетих се и друго.Ако се правят тестовете на влизане в Албена и какво, почивката и парите ти изгарят.Едва ли ще ти върнат парите.
Добър въпрос, но трябва да се измисли нещо. Ако я карат само на декларации - почивката на много повече хора може да изгърми за 14 дни, при това....

# 389
  • Северо=Западналия край
Аз обаче мисля, че нещата почват да се пооправят. Щом смекчиха мерките, до лятото всичко ще изглежда по различен начин. На мен си ми се ходи на море Simple Smile Съни турс ми предложиха ваучер или да му върнат 50 процента от капарото, което хич не ме устройва, така, че ще гледам оптимистичното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт