Лято в Албена 2020 г.!

• 46 095
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Нямам думи! Разстоянието между чадърите 7 метра.Значи от задните редове , докато стигнеш до морето да се изкъпеш ще са поне 50 метра и повече.А, ако си с малки деца и искат да се плацикат на плиткото , а ви е сте на 5 ред -35 метра назад...????
https://bgtourism.bg/07052020-beach-albena/?fbclid=IwAR1ooydl8pt … KdXhECXDsQdVCOWtk
В Албена никога последният ред не е бил залепен до морето, а си е бил последен ред. Просто на ширина ще са по-раздалечени. По дължина - знаете, че повечето "опират" в хотелите на първа линия, така че не вярвам, че ще е кой знае колко по-раздалечено. А и в Албена чадърите никога не са били кат на други места г*з до г*з, ако е разбирате.

# 421
  • Северо=Западналия край
Аз току що отмених тазгодишната почивка в Албена за съжаление.
Не си представям да ваканцувам Simple Smile под стрес.
Резервацията ми е през Съни турс, като я прехвърляме за следващ период, но незнайно кога точно.
Не се съгласиха да ви върнат парите, нали?......и аз се чудя, но нито ми се губят пари, нито пък искам да ми дават ваучер за другата година.

То добре 7 метра, но да не разширят и зоната на отделните хотели и моя хотел чадърите да с му на Балчик Wink

# 422
  • В.Търново
Аз току що отмених тазгодишната почивка в Албена за съжаление.
Не си представям да ваканцувам Simple Smile под стрес.
Резервацията ми е през Съни турс, като я прехвърляме за следващ период, но незнайно кога точно.
Не си ли поиска парите?

Ами да, разстоянието 7 метра трябва да е от всички посоки.

# 423
  • Варна
ateto, да, не връщат пари и според договора капарото се губи и дрън дрън. Не ми се занимаваше въобще с дебати, а и ние сме платили 100% и става сложно. Така или иначе едва ли ще се приберем тази година в бг, почивката остава платена за следващата. Ще се моля само Съни турс да не фалират, щото тогава не знам как че си търсим правата.

Това е тяхното становище.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 14:22 от dalivali

# 424
  • В.Търново
Застраховката на Съни Турс изтича на 12 или 13 юни някъде , но предполагам, че ще си я подновят, но ще бъде пак до юни 2021г преди началото на другия летен сезон, който не се знае как ще е, ако на зима пак ни затворят.

# 425
  • София
Русалка_1,
По принцип МТ в лицето на АНгелкова говореше за 5 метра. Така че тези 7 м. са си решение на Албена, значи едва ли се получава проблем, от какъвто вие се опасяваате

# 426
  • Русе
Такааа по неофициална информация / ща стане официална на 13-05-2020/ отварят първите хотели на първи юни. Всички резервации направени за период до среданта на юли /дата ще бъде фиксирана другата седмица/ за хотели в долната част на комплекса с изключение на Paradise Blue ще се настаняват в Калиакра и Калиакра маре, а резервациите за горната част ка Аблена в Ралица супериор. Вилите на Ралиците също ще са отворени. След средата на юли поетапно ще отворят още няколко хотела. Изхранването най-вероятно /със сигурност ще могат да кажат на 13-05-20/ няма да е на смени. Няма да си сипваме сами, а ще посочваме на служител от кое по колко искаме да ни сипе, като м/у нас и ястията ще има прегради/предполагам плексиглас/. На всички неотменили резервациите си ще се раздават карти  с които ще се ползва 10% отстъпка за бъдещи резервации като ще могат да се комбинират с отстъпките за ранни записвания за следващия сезон. За чадърите вече разбрахме. Таксата паркинг ще е като миналия сезон. С картите ще се ползват още отстъпки, но не разбрах точно какви. 

# 427
  • София
Т.е, ако си в Гергана (първа линия), в края на юни, началото на юли, ще си в Калиакра Маре?!?!?!?!

# 428
  • Русе
Т.е, ако си в Гергана (първа линия), в края на юни, началото на юли, ще си в Калиакра Маре?!?!?!?!
Или Калиакра. Незнам на какъв принцип ще разпределат гостите на кои хотели в кой от двата ще бъдат настанени. Предполагам /лично мое мение/, че първо ще запълнят на 70% Калиакра и след това ще ностаняват в Маре. Ако резервацията Ви е чрез сайта, КОЛ центъра или офис на Албена след 13 другата седмица ще получите обаждане или имейл с пълно разясняване на на предложението им за Вашето настаняване в комплекса. За резервациите чрез други тур оператури незнам как ще процедират.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 14:55 от Polina238

# 429
  • София
Или Калиакра. Незнам на какъв принцип ще разпределат гостите на кои хотели в кой от двата ще бъдат настанени. Предполагам /лично мое мение/, че първо ще запълнят на 70% Калиакра и след това ще ностаняват в Маре.
Според мен Калиакра и Калиакра маре няма да са достатъчни да поемат Боряна, Гергана, Елица, Нона, мура, славуна, дори да приемем, че тия хотели са на по 20% запълнени... Калиакра маре е далеч от нивото на Калиакра. Калиакра пък е като Гергана, даже маааааалко по-висок клас, но не е “залепен” на пясъка, а през алея с рикши, колела, моторчета....
Не съм доволен. Не че някой ме пита, де.
Дано не ви е вярна информацията или поне да размислят..
Резервацията ми е през Гергана, да, даже преди 2 дни писах на мениджъра на хотела, но нямам отговор. И не бях искал да си отменям резервацията

# 430
  • Русе
Или Калиакра. Незнам на какъв принцип ще разпределат гостите на кои хотели в кой от двата ще бъдат настанени. Предполагам /лично мое мение/, че първо ще запълнят на 70% Калиакра и след това ще ностаняват в Маре.
Според мен Калиакра и Калиакра маре няма да са достатъчни да поемат Боряна, Гергана, Елица, Нона, мура, славуна, дори да приемем, че тия хотели са на по 20% запълнени... Калиакра маре е далеч от нивото на Калиакра. Калиакра пък е като Гергана, даже маааааалко по-висок клас, но не е “залепен” на пясъка, а през алея с рикши, колела, моторчета....
Не съм доволен. Не че някой ме пита, де.
Дано не ви е вярна информацията или поне да размислят..
Вярна е! Моята резервация е в Оазис и естествено не очаквам да ни настанят в Калиакра, а в Калиакра маре което е нормално. Може би ще е според "звездите" на хотела който сме избрали първоначално, а и това ще е до средата на юли после дугите хотели си отварят.

# 431
  • София
Е, ако е вярна, значи за периода до 15 юли се очакват 300 туриста, дет се вика. Айде не 300, ама 1 300.
Аз кво се чудя  те миналата година, пак в началото на юли, който е бил знае, колко мнооооооооооооого празни чадъри имаше, колко празен беше комплекса.

# 432
  • Русе
Е, ако е вярна, значи за периода до 15 юли се очакват 300 туриста, дет се вика. Айде не 300, ама 1 300.
Аз кво се чудя  те миналата година, пак в началото на юли, който е бил знае, колко мнооооооооооооого празни чадъри имаше, колко празен беше комплекса.
Да така е. То, че ще сме само българи в началото на сезона е ясно. Те затова се въздържат и за останалите хотели кога и кои точно ще отворят, защото не е ясно кога ще отворят границите. Забравих да кажа и нещо много важно. Всички с неотмемени резервации за сезона ще се настаняват около 9,30 часа /с точност другата седмица/ и ще освобождават в 17,00 часа като ползват всичси хранения.Обмисляли са да ни компенсират с по еда нощувка, но са преценили, че графика на настаняване ще се обърка много. Но и това си е нещо де.

# 433
  • София
Полина, мислите ли, че няма да има чужденци в началото на юли в Албена?? Още средата на юни отварят летищата, уж, ,Ангелкова в средата на май "отменя забраната за туризъм" - сега дали вътрешен, дали външен, не знам, всички румънци кога идват? Юни и те.....
По-скоро българи пак няма има, пияни немски и английски пройдохи - със сигурност! Руснаци и румънци - тоже:)!

# 434
  • Северо=Западналия край
Полина, от къде ви е информацията? Моята резервация е от 19 юли в Оазис, от туроператора ми отговориха, че няма промяна ( преди две седмици ). Писах на имейла на Албена няколко важни въпроса, но не ми отговарят.....

Общи условия

Активация на акаунт