Лято в Албена 2020 г.!

• 46 069
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • В.Търново
Най-вероятно няма да е само това лято така.

# 511
Аз пък силно се съмнявам тези мерки да се спазват за повече от 2-3 седмици.

# 512
  • София
Аз не виждам как реално ще стане дезинфекцията след всеки човек на бара. Ако бармана обслужва и после дезинфекцира той ще лудне. По- добре е да му сложат един човек само да дезинфекцира. А ако трябва и дистанция от 2 м да има на бара, опашката ще е до входа на Албена. Тегава почивка я виждам аз тази година.
Няма как да стане дезинфекция след всеки, нито пък да назначат човек да бърше със спирт след всеки на бара, ще им стане лошо след седмица на барманите. Ще се забърсва плота от време на време, който се сеща - да не се опира на него излишно. Ще бъдат молени хората да не се трупат един връз друг на бара, а да спазват някаква дистанция, това е. Абсурдно е да се бърше и деизнфекцира след всеки, поискал чаша вода, сок или бира/ водка, това са стотици на ден.

# 513
  • В.Търново
Не се стърпях, ще ви покажа. Сега по новините дадоха за Албена. Нали им е 1 работен ден. Ето как ще дезинфектират шезлонгите. А в ресторанта имаше опашка, която излизаше извън вратата и стояха на 1,5м.

# 514
  • Русе
Аз не виждам как реално ще стане дезинфекцията след всеки човек на бара. Ако бармана обслужва и после дезинфекцира той ще лудне. По- добре е да му сложат един човек само да дезинфекцира. А ако трябва и дистанция от 2 м да има на бара, опашката ще е до входа на Албена. Тегава почивка я виждам аз тази година.
Няма как да стане дезинфекция след всеки, нито пък да назначат човек да бърше със спирт след всеки на бара, ще им стане лошо след седмица на барманите. Ще се забърсва плота от време на време, който се сеща - да не се опира на него излишно. Ще бъдат молени хората да не се трупат един връз друг на бара, а да спазват някаква дистанция, това е. Абсурдно е да се бърше и деизнфекцира след всеки, поискал чаша вода, сок или бира/ водка, това са стотици на ден.
И аз мисле, че е абсурдно да се бърше след всеки, а и не е нужно. В магазините също не дезинфекцират след всеки клиент например.

# 515
  • София
В крайна сметка мисля, че всеки сам трябва да се старае да се предпазва, доколкото е възможно. Има някаква създадена организация - това добре, но и ние трябва да сме съвестни и да се пазим взаимно. Както и Полина238 каза, в крайна сметка в магазина в момента никой не дезинфекцира щандовете след всеки клиент. Аз лично се старая да спазвам дистанция от хора, поддържам хигиена и каквото сабя покаже. Ако някой ми се качи на главата на някоя опашка - ами правя му забележка и се дръпвам. Така ще е и по ресторантите. Не можем да очакваме на всеки от нас да е зачислена камериерка или човек, който да ни дезинфекцира.  Blush

# 516
Първите почиващи на албена тази година нека постнат снимки тук, моля.

# 517
Някой почивал ли е в хотел Добруджа?

# 518
  • Северо=Западналия край
Някой почивал ли е в хотел Добруджа?
Аз, през 2018. Хотела не е реновиран, има доста неща в стаята които ме дразнеха, малка е и обзавеждането е малко вехто. Иначе от към храна и басейни нямам забележки. Имат един етаж с реновирани стаи, но са по скъпи. От тази година е и ол инклузив. Въпреки забележките, аз бих го посетила пак. Изключителна гледка към морето имахме.
Ако изберете да почивате там, задължително си изберете стая с климатик и тераса, изключително задушно е и без тераса няма къде да си простреш хавлиите.

# 519
"Добруджа" не е сред споменатите хотели за отваряне през това лято май.

# 520
https://bnr.bg/varna/post/101285458/poskapva-dostapat-s-avtomobil-v-albena
Голямо тръбене беше, че входа е 5 лева....за няколко дни обаче...

# 521
  • Варна
Какво значение има дали влизането струва 5лв. или 10лв.? Никакво, не е някаква сума която да повлияе, по-скоро искат да запазят нормализирането на положението с колите в комплекса от миналото лято, когато успяха да вкарат повече ред. Трябва да си има ред и правила, а не всеки да си кара и да паркира където му скимне, все едно не е в комплекса и да не се съобразява с останалите почиващи.
Иначе е рано още за сезон, времето вече 10-тина дни си е откровено студено във Варна, водата и тя е ледена още. Поне 2 седмици топло време трябват за да се стопли водата до някакви приемливи 23-24 градуса.

# 522
Какво значение има дали влизането струва 5лв. или 10лв.? ....

Разбира се, че има. Алчността ще ги затрие, не ковида Joy
При работещи 5 хотела и 20 лв. паркинг ..явно не разчитат на еднодневните плажуващи.
Се лави, както се казва Sunglasses

# 523
  • Северо=Западналия край
Е то шезлонги по левче, хотели на 70 % пълни (може би), дезинфекция.. ....ако и паркинга махнат, от какво ще избият? Все пак гледат техния интерес, не нашия. Аз от този паркинг не видях полза, пак си има коли на всякъде, паралиите не го усетиха. За тях няма значение 20лв плюс минус на ден, да му мислят тези като мен дето събират цяла година за една почивка.

# 524
  • Русе
Този паркинг "Лазур" за който пише, че е безплатен над вили "Магнолия" ли се намира и някой ползвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт