Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 8

• 61 089
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Според мен не си заслужава - ниски дози и недобри форми на много от съставките.

С какво ще ми препоръчате да заменя Елевит?

# 571
  • София
Според мен не си заслужава - ниски дози и недобри форми на много от съставките.

С какво ще ми препоръчате да заменя Елевит?

Витамини е най-добре да се пият след изследване за да си сигурна, че имаш нужда и че няма да предозираш. Най-добрият вариант е всеки витамин да се приема по отделно защото има особености кое преди или след хранене, някои не е добре да се приемат заедно. Сподели с каква цел искаш да приемаш витамини и момичетата могат да дадат добри съвети.

# 572
Целта е забременяване, приемам отделно и вит. Д (Капки)

# 573
Инозитолът, колко време може да се приема или няма ограничение?

# 574

И аз се интересувам? Също, Денис, би ли ми казала какво да пия за нередовен цикъл. Пия сега инозитол на прах 2 гр. Какви витмаини, минерали?
Мерси!

# 575
  • София
Зависи за какво се приема?! - при теб, докато се нормализират андрогените.
За подпомагане на репр. с-ма: 6 месеца (МЦ) - почивка поне 20-на дни и отново може да се приема 6 месеца.
За чистене на мазнини - докато се постигне определена цел.
За психично здраве ( влияе на настроението - на серотонин,  допамин ...) -  депресия, тревожност, паническо разтройство ... докато се преодолее това състояние.
При ИР, висок холестерол, високи нива на триглецеридите  - също
При косопад - всеки сам може да прецени и т.н.

Пепеляшка
За нередовната М. си има причина и тя се търси и лекува, по-добре се консултирай с лекар (АГ, Ендокринолог).

# 576
Благодаря, Денис!
Имам ПКЯ и бих се радвала да ми кажеш от тези неща, които приемам дали са добри и дали би добавила още нещо, Приемам ги от два месеца и виждам подобрение.

В момента приемам
Инозитол 2х1
https://shop.zdravnitza.com/bg/vitamini/2457-inozitol-vitamin-v8 … -100-kapsuli.html
Омега 3-6-9 2х1
https://nowfoods.bg/now-foods-omega-3-6-9-1000-mg-100-softgels?g … ZcagaAguBEALw_wcB
Селен
https://www.naturesway.com/Product-Catalog/Selenium-100-Caps
Витамин Б комплекс  2x1
https://sopharmacy.bg/sopharma-vitaminb-complex-20tabl.html
Витамин б 12
https://subra.bg/hranitelni-dobavki/vitamini-i-minerali/natural- … cg-x-60-tabl.html
Калмацин
https://subra.bg/hranitelni-dobavki/vitamini-i-minerali/walmark- … d-x-100-tabl.html
Колаген
https://healthstore.bg/scitec-collagen-liquid-1000-ml?gclid=Cj0K … OPWYaAoVgEALw_wcB

Всичко освен инозитола и колагена приемам след хранене.
Ще съм много благодарна, ако ми помогнеш Simple Smile

Зависи за какво се приема?! - при теб, докато се нормализират андрогените.
За подпомагане на репр. с-ма: 6 месеца (МЦ) - почивка поне 20-на дни и отново може да се приема 6 месеца.
За чистене на мазнини - докато се постигне определена цел.
За психично здраве ( влияе на настроението - на серотонин,  допамин ...) -  депресия, тревожност, паническо разтройство ... докато се преодолее това състояние.
При ИР, висок холестерол, високи нива на триглецеридите  - също
При косопад - всеки сам може да прецени и т.н.

Пепеляшка
За нередовната М. си има причина и тя се търси и лекува, по-добре се консултирай с лекар (АГ, Ендокринолог).

# 577
Здравей ,Денис !
След стимулация на предния цикъл с Menopur 225 и Cetrotid ,сега на 2ри ден от МЦ имам задържан фоликул 30мм от дясно и 39мм от ляво.Чакам 16ден от МЦ да видим дали са се спукали.Притеснителни ли са тези размери и можеш ли да ми препоръчаш нещо за тях ,както и нещо за подобряване на яйцеклетките-приемала съм Ovaboost до преди няколко месеца.

# 578
здравейте Blush може ли да попитам витамин ц и вечерната иглика имат ли някаква особеност при прием?примерно до ову и посли спираш или..?благодаря за информацията предварително : )

# 579
  • София
Здравейте, а вечерната иглика може ли да се приема от жена с хашимото, без щитовидна жлеза като цяло?

# 580
  • София
Здравей ,Денис !
След стимулация на предния цикъл с Menopur 225 и Cetrotid ,сега на 2ри ден от МЦ имам задържан фоликул 30мм от дясно и 39мм от ляво.Чакам 16ден от МЦ да видим дали са се спукали.Притеснителни ли са тези размери и можеш ли да ми препоръчаш нещо за тях ,както и нещо за подобряване на яйцеклетките-приемала съм Ovaboost до преди няколко месеца.
Здравей!
ЗФ -ли не се пукат ( в повечето случаи), а претърпяват обратно развитие. Дано бързо да изчезнат - малко са големи, но не е страшно.
Добавки ( за тях), няма да помогнат. Ако не изчезнат, лекар трябва да ти назначи медикамент.

здравейте Blush може ли да попитам витамин ц и вечерната иглика имат ли някаква особеност при прием?примерно до ову и посли спираш или..?благодаря за информацията предварително : )
Здравей!
И двата продукта се приемат от М до М, може и на един прием.
МВИ - 2500-2600мг/дн.
вит. С - около 500мг е добра доза

Здравейте, а вечерната иглика може ли да се приема от жена с хашимото, без щитовидна жлеза като цяло?
Здравей!
Да, може, но по-добре се консултирайте и с лекаря ( така е редно).

# 581
Здравей, Денис! Благодаря, че те има. Отново имам нужда от съвет.
Приемам през нощта между 02-04:00 еутирокс 125мг. , на обяд витмин б12, б6 и фолиева мета. Вечер витамин Д+К2 спрей, селен.
Има ли значение добавката Витекс, като 1 капсула е 400мг /на Nature’s Way /на какъв интервал ще е от витамините и еутирокса ? Предполагам от еутирокс поне 4 часа ? По колко мг да приемам , мисля, че беше 3 по 400, но наведнъж ли ?
Благодаря предварително ! Flowers Hibiscus

# 582
  • София
Приемам през нощта между 02-04:00 еутирокс 125мг. , на обяд витмин б12, б6 и фолиева мета. Вечер витамин Д+К2 спрей, селен.
Има ли значение добавката Витекс, като 1 капсула е 400мг /на Nature’s Way /на какъв интервал ще е от витамините и еутирокса ? Предполагам от еутирокс поне 4 часа ? По колко мг да приемам , мисля, че беше 3 по 400, но наведнъж ли ?
Здравей!
Витекс - дозата посочена от производителя, на 2 приема  поне, напр. сутрин и вечер, след хранене.
Може да се приема с добавките, които се приемат след хранене.
Витекс <-> Еутирокс, интервал поне 4 часа

# 583
Здравей!
Витекс - дозата посочена от производителя, на 2 приема  поне, напр. сутрин и вечер, след хранене.
Може да се приема с добавките, които се приемат след хранене.
Витекс <-> Еутирокс, интервал поне 4 часа
здравейте,какъв протеин да приемам срещу хиперстимулация и от кой момент се започва приемат

# 584
Привет, Денис,
може ли (на гладно) да се приема на един прием NAC, R-alpha-lipoic, Myoinositol и 7 keto DHEA?

Общи условия

Активация на акаунт