Магията на изтока - тема 59

• 22 018
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • DE
Нормално, не е за всеки военен филм. И аз не харесвам, но ме намери в нужното настроение, а и образите бяха прекрасни Heart Eyes заради тях го изгледах.

Като каза 2PM Heart Eyes Добри са децата на JYP, щом на живо се справят толкова добре.

Отдавна не съм слушала добър кпоп, ех какви песни и лайфове правеха Tired

И да се оплача, дават втората част от новите "Междузвездни" как успяха да съсипят любимата приказка на поколения любители на фантастиката. Тая глупост на Дисни не става и за един път, некадърния бг. дублаж скапва и малкото интерес който може да прояви човек. Дори сина ми който е роден 21 век е фен на първата трилогия и не харесва новите.

# 136
  • BG
Права си, дане, вече  няма почти нищо ярко и забележимо сред кей попа, или поне аз не съм попадала на такова. Много ми е мъчно и за ЕХО, някак си много бързо настъпи и отмина славата им. Но така е при тях, няколко години и са аут. Ей сега ще дойде времето и на BTS, айдълите на едни подрастващи   не могат да са айдъли на следващите. Аз между другото така и не можах да открия и усетя уникалността и причината за голямата популярност на BTS специално, но както и да е.

# 137
Tuon, ето го братът на Хьон Бин в Crash Landing on You.
Вчера е бил на сватбата на актрисата Клаудия Ким.

Дано днес, във втори епизод, най-после да го видим в действие.

# 138
Crash Landing on You
Час на епизод. Scream
Тези нормални ли са? Ambulance
Все пак реших да го видя.Ако ще му се хиля ...поне да съм го гледала.
Ако Бини има цедка и това е било най-доброто,което са му предложили,не ми се мисли какво е отказал.Обаче героят му владее бойни изкуства и му ходи униформа. Heart Eyes
Тя е корейка  и нищо корейско не и е чуждо.
Рос,мислех,че се шегуваш с торнадото Flushed Тя е оживяла и дрешките и са чисти (бледо лилави),а парапланера  не е скъсан.Дори косата и е сресана,а червилото не е размазано.И ако това не е достатъчно най-спокойно си говори със секси войника нагазила в рекичка. Гал Гадот да се отказва от "Жената чудо",че мис Ri е по-голямо чудо от нея.
Как да не се влюби? Как?
Той я спаси,а тя го гледа все едно мъж не е виждала.Аз и виках бягай,бягай,спаси корейските взаимоотношения докато подтичвайки се луташе в горички и полянки,но не.Бини просто беше обречен.

# 139
  • MJF
He Who Can't Marry изгледан. 5-и епизод на He Who Can't Marry Season 2 игледан. Семейството си е същото на главния ни герой. Съсед с конкретната порода куче е в наличност също, дамско трио около нашия герой също, колегата във фирмата му също. Въобще схемата е запазена. Все внимавам ще стане ли дума за някоя от дамите в сезон 1 но само за кучето до тук се помни  Mr. Green. Да видим до края. Постоянно е и уеб-зациклянето му в/у накоя персона. В сезон 1 беше колега архитект уж а в сезон 2 разследва персона която петни името му онлайн  Mr. Green. Въобще главния герой е повече от постоянен, ни турнадо, ни вулкан според мен могат да го накарат поне малко "да трепне" от напълно невъзмутимата му персона  Mr. Green.

# 140
Tuon, а севернокорейските войници, мм? По време на служба гледат южнокорейски сериали. Култово.
Чеболката пък прибяга без никакъв проблем цяло поле с мини, а Бини, уж офицер, уж познава района, а хлъц - попадна на мина за секунда.
Това е то - късметът на южнокорейската чеболка. Нито мини, нито куршуми я ловят.
Бяга, скача, хвърля се и направи за смях няколко войници от севера.

Hot Stove League - епизод 2

Това е един много добре направен спортен корейски сериал.
Режисьорът и сценаристът са дебютанти. Дано това доведе само до положително развитие и добър/ логичен завършек на историята.
Продукцията е изцяло в духа на добрите американски сериали и филми на тема бейзбол. Харесва ми, много ми харесва дори. Останах изненадана.
Браво, за това ги поздравявам корейците. Един съвременен спортен сериал (подчертавам - наистина спортен), какъвто исках да видя от тях.
Намгунг Мин е много добър, а малката си му лепне точно и по мярка. Личи им, че са играли и преди това заедно. Сработени са и имат химия.

2в1, Намгунг Мин и Пак Ън Бин вече са играли заедно в Hur Jun, the Original Story, като втората главна двойка в историята.
Ако си го гледала, сподели какво се е случило там с героите им. Доста дълъг е, може и да не си, но да попитам.

# 141
Рос,Бини не е просто офицер,а капитан Joy Той командваше всички онези,които не успяха да я хванат докато Тя припкаше през полянката.
Много беше забавно с севернокорейските аджуми които денсиха в селото и Scream оооо Кифлата се усети,че е при съседите.
Цитат
Това е то - късметът на южнокорейската чеболка.
Пфу,да застане до къщата на Бини докато висшите офицери минават и сексито да я спаси.Е,това е късмет.
Опитват се да има хумор поне в началото,което означава,че в един момент,вероятно по-средата ще зарежат опитите и ще вкарат драмата.
Joy Поне знам,че Бини ще оцелее в ЮК,гледал е сериали и знае какво го чака.Joy

Гост,Tharn-Type ще има спешъл епизод,но ще бъде излъчен по кината и после продаван на DVD.
Само се надявам да го видим.
За утрешният епизод  (номер 11 ) Mew (Tharn) е казал,че е много емоционален и ще викаме.

# 142
Ха Сок Джин се появи. Явно и в следващите епизоди също ще го покажат, но само в спомените на Бини.
Убит е и то от гадняра, севернокорееца, който точи нож и на Бини.
Показаха Ха Сок Джин на 58 мин. и след това на снимки, но не разкриха как точно е убит. Бини ще отмъсти за него.

И днешния втори епизод беше голяма фантастика, но имаше една сцена, която ме накара да се смея с глас, защото много точно описва корейските сериали.
Дори и севернокорейските войници са наясно.

Скрит текст:

Единият войник, този, който гледа южнокорейските сериали, попита нашата чеболка дали Де Гил (героят на Чанг Хьок от The Slave Hunters) умира на финал, защото той бил едва на 14-ти епизод, а искал да научи. Когато разбра, че Чанг Хьок умира - беше съкрушен, хаха.
Иначе, булката я хванаха и се наложи Бини да излъже, че му е годеница, избягала от Южна Корея, за да се вземат с него, хаха. Смях голям.
И да, Бини е модерен - има си смартфон. Може да е от Северна Корея, но е син на голяма клечка и се ползва с власт, дори кара модерна кола. Абе, Бини е огън. Такива севернокорейци дай всекиму.

# 143
  • MJF
G Senjou no Anata to Watashi 9 изгледан. Готин епизод, след като мърморех за предишния сладникав един. Триото се върна към себе си така да се каже. Ама големи сладури са,кефят ме как се разбират един друг с толкова малко думи. Чакам с нетърпение следващия епизод.

# 144
CryScream Dizzy Face
Сладкият сладкиш Ха Сок Джин е във вечността още в началото на драмата? Дори няма възможността да се гътне накрая. Пфу.

Те в С.Корея имат смартфони.Тяхно производство (произведени в Китай,но с техен патент и сглобени при тях), много орязани,но са тъч.Базиран на Андроид и се казва Arirang.
Oт 2013 го произвеждат.
Скрит текст:

# 145
  • Льо Авър/Перник
То и няма вече такива западни бой-групи като едно време. One Direction бяха май последните западни мохикани и след това Азия (в частност Южна Корея) налази.
То и при западната анимация настъпи подобен упадък, след вълна от мултикултита, гейове, феминацисти, политическа коректност и др.  Жанра беше успешно атакуван от японските анимации(анимета).

А и между другото еманципацията на жените в Япония отдавна е направена.

# 146
  • MJF
Да отчета един филм. Случайно го отворих, на посоки така да се каже. Оказа се гледаем.

Reminiscence 2017. Гледаем но не повече. За да кажа "добър" му липсваше повече дълбочина, време, говор в главните образи а има потенциал за такъв. Но така са го направили творческия екип. В каста една камара познати муцуни  и ако имаше повече дълбочина в разказа филма щеше да е "фестивален" направо.

У нас има мобилен телефон на който пише произведен в Северна Корея. Здрава машина  Laughing- купен целенасочено за човек който как ли не издевателства над телефона си- изпуска, замърсява, ....та този севернокорейския геройски от години издържа на всичко това.

# 147
А и между другото еманципацията на жените в Япония отдавна е направена.

Хубаво го казваш, но преди това цитирай и този, който го е написал и се обърни към него.
Да няма объркване.

Tuon, не знам дали изгледа втори епизод, но ако си, забеляза ли колко е популярен Бини в селото? Нещо като Чучхе-секссимвол, много популярен сред аджумите, които са му хвърлили око, хаха, а и му пълнят килера с храна.

Еее, дай такова перфектно приземяване на всяка.

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 14:06 от rossonera

# 148
Чета ви, но още не мога да се включа адекватно с коментари, че спешно ме привикаха на дежурство.
Скрит текст:
Буболечето е болно и ще се гледаме известно време. После идва ред на сладкоправене и посрещане на гости, та гледането на сериали се отлага за след празниците. Но, пък, какво по-хубаво от пълна къща, вкусна трапеза и приятна компания. Обичам Коледа Simple Smile.

# 149
Рос,ако го изгледам до края искам медал Joy
Епизод 2 беше по-забавен от първия.
Впечатлих се - Бини готви,но аз се впечатлявам и от мъж,който знае от коя страна се държи тиган,а той юфка направи,омлет опържи и още нещо,което незнам какво е сложи за закуска. Heart Eyes
Съжалявам я,без интернет,без топла вода,без ароматни свещи,бели варени картофи CryХванаха я докато тършува в килера,обявиха я за .... мъка,мъка Cry

Ще му носят храна,нали любовта на мъжа минава през стомаха и те .....да нахранят момчето.Joy Да не е гладно,жадно и на студено.

Общи условия

Активация на акаунт