Магията на изтока - тема 59

• 22 160
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Аз го зарязах някъде към 10 епизод. Fairyland Lovers имам предвид.
Всъщност когато отидоха в къщата на един с антики и се правиха на слуги.
Много тегаво ми вървеше и ми беше безкрайно скучен.И е ясно как ще завъртят нещата.Той ще се влюби в кифлата и ще ходи да я спасява.После някаква драма с истинската му същност....повече го чаках.
Не е съвсем кифла,защото спомена,че е фен на Aaron Yan.
Johnny Bai в другия сериал в който го гледах играеше по-добре,ама то с тази роля може ли да покаже талант. Дано

Гост,Until We Meet Again ще е 17 епизода.Възможно е да има отново промяна,защото първо обявиха 12.после18,а сега 17.До колкото разбрах самия роман е доста дълъг и до 11 епизод обхваща едва половината,при това без романса на Team и Win.Обаче следвал романа много точно.

# 406
  • DE
По пътищата съм и докато чакам се залисвам с "Oh! My Emperor" дори не бах погледнал кой участва. Освен Сяо Джан са набутали почти цялата група от битката Grin Къси серии, забавни ситуации, силно напомня на "Поразително на всяка крачка" но си е пародия. Хубави младежи, добре играят.
Само се дразня на коментарите как го сравняват със корейската версия.

# 407
Мисля,че не сме я гледали

Бъкано с азиатци.Един Сашо е на 60 и някое място.Xiao Zhan е на 6 място.

# 408
Романтичният доктор 2 ми харесва. И тук, както и в първи сезон, поддържат добро темпо. Продължават и с интригите на ръководно ниво. Доволна съм за сега, макар и да ми липсва малко химията между главните в сравнение с тези от първи сезон.

Гримьорите учудващо също ми задържа вниманието въпреки кифленската на пръв поглед тематика. Нещата не са чак толкова повърхностни, колкото предполагах. Само дето хич не ми се връзват романтично двамата главни и то не само заради възрастовата разлика.
Бившата ми е голям дразнител. Много ги "обичам" такива като нея. Избрала чеболът заради парите му, а като не се получило това, което очаква и тича при бившия с мисълта, че той е длъжен да я чака с отворени обятия.
И не на последно място И Те Хуан е голям сладур newsm47.

# 409
Eternal Love of Dream,съвсем неочаквано взе,че ми хареса.Вярно,че е просто една любовна история,но...
Дори реших да видя и Eternal Love ,нали са правени по една и съща новела (или нещо такова).Обаче видях Mark Chao с дълга коса и се отказах.
Скрит текст:
Въобще не мога да си спомня дали във филмите за Detective Dee с каква коса е.
Има обявен филм за тази година,който е римейк на японския Onmyoji.
С оглед на случващото се в Китай и отмяната на много събития,а от началото на седмицата партията канселира снимачния процес на филми и сериали не се знае кога какво ще гледаме.Cry

Vengo наистина е по-хубав с тъмната перука,а не с бялата.

# 410
Ами, а дано, като са спрели снимките на нови продукции, да пуснат тези, които отлежават с години като Вълчето, например.

Глася се тези дни да гледам Ashfall. Читави английски субтитри още няма, но руснаците вече са го превели, че и озвучили.

# 411
Ами, а дано, като са спрели снимките на нови продукции, да пуснат тези, които отлежават с години като Вълчето, например.

Мисля,че точно това е една от причините да пуснат толкова набързо Three Lives Three Worlds The Pillow Book.
Четох,че Джонито и Barbie Hsu са направили големи дарения.Сигурно и други.
Колегите от Китай ни помолиха ако има маски по аптеките да им пратим.

# 412
Вчера по Нетфликс се излъчи My Holo Love. 12 епизода, има субки на английски, немски, руски, турски. Който има абонамент може да го погледне, че иначе още го няма за сваляне. По онлайн сайтовете не съм ровила да видя дали са го качили.
Гостче, твойто Чани изглежда много добре като костюмар, поне от това, което видях в началото.

# 413
Hot Stove League - епизод 15

Само още един епизод, който ще бъде излъчен на 14 февруари и този страхотен сериал, за съжаление, ще приключи.
Най-добрият корейски сериал. Нямаше секунда, в която да съжалявам, че гледам, нито пък да ме залива корейска помия от екрана, такава каквато показват в 99, 99 % от сериалите си.
Абсолютни дебютанти (сценарист и режисьор) показаха как може и трябва да се прави СПОРТЕН сериал в Корея.

Бек Сънг Су, героят на Намгунг Мин - необичаен за корейците. Написан от начало до края с ясна мисъл. Последователен, дисциплиниран, спокоен (рядко някой може да го извади от релси, случи се само в един момент и то каква сцена само, хохо), отдаден на работата си до край.
Уникално пресъздаден от Намгунг Мин на екран. Шапка му свалям. Ролята на живота му, която дойде на 42 години.
Еее, могат да правят и сериали с мислещи млади жени, които не се обличат/ напиват като безмозъчни патки, а знаят, могат и действат наравно с мъжете и най-вече не влудяват с лигаво, повърхностно държание (какъвто е масовият модел на подражание в Южна Корея).

Да се насочат корейците към различни теми, към сериали посветени на някаква кауза (както беше тук), стига с тази конфекция - до болка познати и досадни любовни, мелодраматични глупости с безброй клишета.
Изпиха мозъците на милиони хора по света с глупостите си.

Разговорите между Бек Сънг Су и президента Куон Кьонг Мин бяха една от най-силните страни на този сериал.
Хитър е Бек Сънг Су, много хитър и винаги с една крачка преди всички останали.

# 414
  • MJF
Брей навихте ме да го сложа в лисата за гледане тоз бейзболен сериал. Хем аз имам някакво понятие от този спорт.

Нищо изгледано нямам изминалите дни. Изцяло съм се замразила на лед, направо се вледених май Mr. Green . Хем към момента  в Корея . Но без надзор не ви оставям   Naughty   Hug

# 415
  • BG
Tuon, мерси  за инфото, но все още не съм настроена за корейско. Карам си на лакорни и ми е много добре така. Чакам да започне и Гласът на Б-я с нетърпение.
Разстроих се тези дни покрай инцидента със загубените туристи баща и син при слизане от в. Ботев. Жалко за момчето, едва на 17, кой знае колко са се лутали премръзнали в тази виелица, при нас беше ужас, а представям си какъв ад е било на Балкана.

# 416
Ashfall
Става за едно гледане. Въпреки, че имаха възможност да изиграят картата с големите сърцераздирателни драми, не се възползваха чак толкова от нея. Дори леко комична нотка бяха вкарали в комуникацията между Lee Byung Hun и Ha Jung Woo и те добре се възползваха от това. Сюжетът е типичен за подобни филми за бедствия и надали ще ви изненада с нещо, но поне актьорите си ги бива и е кеф да ги гледаш.

Гостче,
Скрит текст:
Наистина е жалко това с туристите, но при положение, че поне от седмица предупреждаваха за влошаване на времето и обилни снеговалежи, те или са подценили ситуацията или са надценили възможностите си. Тук, при нас, си знаем, че дори и да е август и да е 40 С, тръгнеш ли нагоре в планината трябва да си подготвен и за сняг. Времето може да се промени за минути, а падне ли мъгла е възможно да се изгубиш дори и по маршрут, който си минавал десетки пъти. Дори в града имаше виелица и натрупа 40 см сняг, а горе не ми си мисли какво е било. На открито не са имали никакъв шанс.

# 417
Гост,какво корейско съм предлагала?
Аз в момента не гледам корейско.
2 китайски и 3 тайски следя.
Мисля,че ти писах за Why R U?,което си е тайско,но още не съм го гледала.Коментирах и Angel Beside Me,което също е от Тайланд,а за Turn Left Turn Right и думичка не съм писала,защото се оказа,че не помня нищо от филма,но и се съмнявам да имат нещо много общо.Освен,че показаха самата книга в първи епизод.
Put Your Head on My Shoulder и любовната драма с Барон,Венго и Раба.

# 418
  • BG
Оф, объркала съм се, 2в1 е споменала Чани,   сори.

# 419
Холивуд напълно е полудял!

Паразитът е с 4 Оскара и то най-важните - за сценарий, за чуждестранен филм, за РЕЖИСЬОР и за НАЙ-ДОБЪР ФИЛМ?!?!

Спечелиха с показване на тяхната си реалност. Бедни, богати, лицемери, сноби, ПАРАЗИТИ до един. Корейската действителност.
Човекът-паста се припоти на сцената. Не му се вярваше какво се случва, както и аджумата от Woman of 9.9 Billion.

Много зле беше церемонията. Хоакин вече и той не знае какви ги върши, също като героя си. Като започна да говори за кравата, за телето, как ние отнемаме млякото ѝ, уби мъ.
Добре, че Киану беше зад Лео, че да му се порадвам. Всичко останало пълен шит и холивудски фалш.

Общи условия

Активация на акаунт