Магията на изтока - тема 59

• 22 085
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Lee Shi Kang се подвизава в тайванският ми БЛ сериал -Because of You,но по-интереснотот е,че там всички говорят корейски.Тези,които го гонят,за да му видят сметката,първия срещнат,на литището.Едвам чух китайска реч. Все едно гледам корейско.

Mu Ji Hsu така да ми прилича на Xiao Zhan
Скрит текст:
В движение по-добре се забелязва приликата.

# 496
  • MJF
sweetdidi, друг да се включи по въпроса ти. Аз тук с имената съм най-зле.

Филм. Tuon. Корейски. Нищо особено. Просто го изяпах. Помня че rossonera го изгледа също. Crazy Romance . Двамата главни актьори в своите коронни амплоа. Туй снощи го гледах и като свърши си помислих нещо. И сега като се включи sweetdidi с Паразита се сетих отново. Еми Crazy Romance не виждам по какво отстъпва на Parasite и Parasite по какво надскача Crazy Romance. Въобще. Редови филми. Peace.
В Crazy Romance играе Kang Ki-Young. Eй голяма скица тоз актьор.

# 497
# 498
Шо, да, на клона съм, Хироши Абе е приятен за гледане. Първи сезон го започнах, но не довърших, не помня точно какво стана. Мисля, че горе-долу по същото време излезе превода на всички епизоди на Токийските ергени и сигурно съм гледала тях.

бях дала почивка от гледането на азиатско.
Как успя?
По принцип предпочитам филми пред сериали, а скоро не ми е попадал филм, който да искам да гледам, така успях да направя пауза.

# 499
Шош, за мен "Паразит" нито е най-добрия,нито най-лошия корейски филм.Просто излезна в правилното социално и политическо време.
Корейското кино винаги ще има място в сърцето ми и едни от любимите ми филми са точно корейски. Реално,това,което другите откриха във филма сме го виждали (и в драмите) и не успя да ни докосне.Всички остана ли са имали малшанс.

Тази седмица мисля да видя Сашето Скарскард Heart Eyes и Чарлийз Терон в общия им проект от 2019.

Бел,преди Барон и аз гледах предимно филми,но после открих необятното китайско фентъзи.

# 500
Не съм на работа, затова снощи и днес си направих маратон с Choosing Spouse By Lottery, много ми хареса (особенo Рьохей Отани, разбира се).

Бел,преди Барон и аз гледах предимно филми,но после открих необятното китайско фентъзи.
Тук се разминаваме, аз фентъзи жанра никак не го харесвам.

# 501
  • MJF
Ммм, мда, интересна тематика има Choosing Spouse By Lottery. Интересно бе онагледен такъв социален експеримент. Въртяха го въпроса така да се каже на 360 градуса. Добро заглавие.
Значи Бел в моята партия "Ф-фоби" Simple Smile .
Мда , Tuon, "редови корейски филм" , "гледаем" и толкоз, не повече.

# 502
Вече няколко дни се каня да започна да гледам Crash Landing on You и все не мога да се наканя. Дано е добър, че като гледам колко е хайпнат и някакси си мисля, че може и да не е точно толкова добър.

# 503
Бел Hug

Шош,точно. Обаче пък може да се появят нови фенове на корейските и като цяло на азиатските продукции и така ще видят,че има и мнго по-хубави от Паразит.Примерно The King and the Clown,който винаги ще остане актуален.
И ми се гледа Lee Joon Gi,но като чета сюжета за новата му драма Disappointed

Antoaneta453,привет.
Относно Crash Landing on You,освен да го пробваш и ако ти хареса да го изгледах,а ако не  - bae,bae...Аз го пооплюх,2в1 пък го хареса.Винаги има две мнения и за това е интересно.

# 504
Помня че rossonera го изгледа също.
Crazy Romance

Те бяха пияни. По време на целия филм така си откараха - в пиянство, точно по корейски. Да им имам любовната история...
Помня, че го гледах на порции - цяла седмица, защото не я дишам главната. Само заради Ким Ре Уон го изтърпях.

Изгледах днешния епизод на Forest.
Голяма мъка е, ще го спирам. Корейщинки. Много корейщинки.
Напомня ми на бозите, които корейците въртяха преди 11-12 години, когато започнах да ги гледам. Само сцени от сауната (с хавлийка на главата тип "Чебурашка") липсват. Ама то не е късно.

# 505
  • MJF
Eee , след сериала за бейзбола хич не очаквам скоро на корсериалния фронт да се появи нещо "по-нормално". Гледай с каква честота до тук ги произвеждат такива. Преди бейзбола назад във времето бе един сериал за работната среда, който пак го обявих тогава за корейска human drama. Misaeng: Incomplete Life

Тъй де , пиене, wc и ядене, типичен , редови кор -филм.  Останалото е м/у тези сцени . Mr. Green
Като каза сауна и ядене на яйца скоро на кор-фронта не ми е попадало. И в бейзбола и в снощния филм не видях такива или са попаднали в редакцията, щото wc и пиянстването на корнарода моя мишок по традиция редактира без да се замисля Blush

Lee Joon Gi след казармата му не е попадал на моя екран. Несериозен отвсякъде.

# 506
корейското кино съкс. биг тайм!

# 507
Шо, Мисенг, Бейзболистите и Затворниците от Prison Playbook (въпреки че това е римейк на американски сериал и идеята не е корейска).
Това е моят топ 3 от корейците за всички тези години, в които ги гледам.
Надявам се и тази година да направят силно заглавие. Оригинално, различно. Дано.

Ти "затворниците" така и не ги гледа, а си заслужават.

# 508
  • MJF
Да бе, този Prison Playbook нищо не ми "проговори" и го сложих на търсачката . Хм, не помня кога сте го гледали, но като погледнах кога е излъчван явно съм била в  ала "ледена амнезия". Да го пробвам но ме притесни сега гледката на каста. Количеството герои Blush. Ама щом казваш ще се жертвам и погледна.

# 509
Шош, не се плаши от списъка с каста. Явно са отбелязали всеки, дори и с минимално участие. Основните герои не са чак толкова много.

Antoaneta453, добре дошла.
Много зависи как ще подходиш с гледането на Crash Landing on You. Ако нямаш никакви очаквания може и да се позабавляваш. При мен така се получи. Ако, обаче, очакваш нещо супер има вероятност и да се разочароваш.

Втори сезон на Романтичния доктор приключи. Имам още 5-6 епизода да изгледам, а в момента нямам време, та врътнах набързо само края да видя какво става. Много ми заприлича на вероятност и за трети сезон. От това, което съм изгледала до момента, съм по-скоро доволна.

Общи условия

Активация на акаунт