Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 363
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Ей сега с гелчето ще стане Hug
Дали от него, не знам, но доста мами забременяха, след като го ползваха. И аз ще го взема за следващия месец.
До година считат за нормално, ако не настъпи бременност. Имаш време. Дано стане още на този цикъл, че си е стрес всяка следваща М.

# 151
Очаквам М всеки момент ( тази вечер , утре ) . Взех си едно тестче да си имам , чака си реда.
Дано , дано ! Нас ни пратиха за изследвания , защото според АГ аз съм млада на 26 и моят срок е година , пък мъжът ми бил стар , нали е  на 40 и за него срокът бил до 6 месеца... Общо взето навсякъде ме питат за възрастта на мъжа ми ( и вече започват да ме дразнят ) , но слушам и изпълнявам , какво ли не ми наговориха

Успех и на теб скоро, скоро 🤞💐

# 152
  • Blondeville
Аз малко ни в клин, ни в ръкав се включвам отново, но видяла жабата, че подковават коня нали и...Grinning

И двете ми бременности са след всекидневен секс в рамките на 5-6 дни, около датата на предполагаемата овулация, следена с тестове, и на базата на т.нар плодороден прозорец от приложението, с което си следя цикъла от години. НО! това е при условие, че мъжът ми беше под 30 ( и все още е де Joy), не пие, не пуши, и тн. Тоест предполагам, че при равни други условия няма особено значение дали ще се прави секс маратон или ще се уцелите веднъж в точния момент, но при влошена спермограма например, си мисля, че има нужда от някаква оптимална схема.

Предполагам ужасно е трудно, когато всичките ти мисли и желания са насочени в посока бебе, когато цялото ти същество копнее, а не става. Вярвам, и че стресът много влияе, макар, че аз първия път забременях в много стресов момент. Вярно, стресът беше служебен, работех от сутрин до посред нощ понякога, капех си мента глог и валериан в чая по цял ден, и грам не очаквах, че точно тогава ще е станало. А може и това да е разковничето, че съзнанието ми е било фокусирано другаде.

Пожелавам ви с наближаващите празници да успеете да се насладите на моментите с любимите хора, с близки и приятели, да попътувате, да направите нещо за себе си, да се насладите на домашен уют, на чаша (и повече) винце, и неусетно да се случат нещата! И знам, че с "не го мислете" не става, но опитайте да ангажирате съзнанието си и с друго, пък не спирайте да го мислите. Рано или късно, по един или друг начин, лесно или трудно, или дори много трудно, нещата ще се случат! Имам примерите пред себе си, и на неочаквана изненада, и на много дълги години борба. А даже в два от случаите, и двете крайности в една двойка - първо дете след инвитро, второ дете след луда вечер без пазане, щото нали то не може просто така при тях уж...Та така, успех от мен, и чакам да видя всички с плюс тестове скоро!

# 153
Здравейте момичета! Тихичко, кротичко продължавам да си ви чета. Много си ми е мила темата и всички страсти около закъснения, тестове и т.н. не са ми чужди.
Минавам да разхвърлям малко прашец, пред коледно. Днес бях на втора  фетална морфология и ми дадоха карт бланж да ръся смело срамежлив розов прашец с харакер (както се изрази доктора).

Желая искрено на всички да се изнасяте скоро към отчетни, независимо с какъв прашец поръсени.

# 154
Скрит текст:
Здравейте момичета! Тихичко, кротичко продължавам да си ви чета. Много си ми е мила темата и всички страсти около закъснения, тестове и т.н. не са ми чужди.
Минавам да разхвърлям малко прашец, пред коледно. Днес бях на втора  фетална морфология и ми дадоха карт бланж да ръся смело срамежлив розов прашец с харакер (както се изрази доктора).

Желая искрено на всички да се изнасяте скоро към отчетни, независимо с какъв прашец поръсени.
Пу първа 💜
Прекрасно, Рали. Да е все така с характер и да ти стопява лагерите 😁

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:49 от AnMary

# 155
Розов прашец 🌸🌸🌸❤❤❤ взимам си 🌸🌸🌸

Безпроблемна до финал 💐

# 156
  • София
Аз съм нахална и минавам два пъти под розовкото Heartpulse.

blondie_anna, радвам се, че се включваш пак. Винаги те чета с интерес.

При нас идва време за нова СГ и направо тръпки ме побиват какво безумие ще излезе тоя път...
Докторката ми препоръча Репробиомед.
ММ иска да пуснем в Майчин дом /и той не знае защо/.
Мнения за двете места ?
И микробиология не сме пуснали още... Много пари хвърчат бе мамка му.
Уж се опитвам да ги разпределям в месеците и пак нищо не става...

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 00:06 от rave

# 157
  • София
Значи тия тестове са пълна лъжа и измама, вчера и онзи ден беше плюс, идвам от лекар и фоликула 21 мм, ами ако не бях дошла щях да мисля, че е минала и да не правя опити повече. Слава на Бога

То затова не се спират опитите...целия месец през ден Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 00:17 от iana28

# 158
Аз съм нахална и минавам два пъти под розовкото Heartpulse.

blondie_anna, радвам се, че се включваш пак. Винаги те чета с интерес.

При нас идва време за нова СГ и направо тръпки ме побиват какво безумие ще излезе тоя път...
Докторката ми препоръча Репробиомед.
ММ иска да пуснем в Майчин дом /и той не знае защо/.
Мнения за двете места ?
И микробиология не сме пуснали още... Много пари хвърчат бе мамка му.
Уж се опитвам да ги разпределям в месеците и пак нищо не става...

Давам един минус за СГ в Майчин дом. Избери друга клиника, според мен там нямат нужното оборудване и експертиза за това изследване .

# 159
Честито момиченце на батмам! Както съм казвала много пъти, аз съм пристрастна, но да си имаш момиченце е страхотно! 🙃 Само дето от много характер не мога да видя сън и почивка и не мога да й направя рода да си има!!
Рейв стискам ти якоо палци да излезнат едно убедителни положителни резултати. Малко предколеден подарък за вашата двойка! Не мога да дам съвет за сг, ММ е правил в Щерев и Адела, относно проблемния елемент(подвижността) разликата е минимална от двете места.
Жасминке добре завърнала се в редиците на бебеправещите и бързо да се махаш бременна!
Мегиии не можеш без нас! Еми и ние без тебе май! Grinning
Благовеста ако не си Теди, не пиши за тия зацапвания около О. Това й е патент. Е, базикам се, даже и Теди може да си пише каквото иска. Grinning

Иначе хорааа, забременява сеее и от често и от веднъж!  Пробвайте бе, и без това месеците се нижат, тоя месец пробвайте така, другия иначе. Аз този месец ще пробвам схемата, с която на супер късмет забременях първия път. Една седмица въздържание противно на всички показания, мнения и изследвания и щракане 22ри ден от 28 дневен цикъл. Как да търси логика после човек в тия неща?
Еми може и наистина да си е божа работа. Смисъл до късмет е ама тоя късмет си е писано да те споходи. НЕ ЗНАМ!

# 160
Честито на батмам за девойката, минавам и аз под розовото.
Според мен овулацията мина, събудих се с болки в гърдите. Вече чакам и това е, квото стане. Факт е че майките ни са живеели спокойно и здравословно, нямал го е този забързана начин на живот и лоша храна.
Ивед, не знам коя е Теди, но само веднъж в миналото съм имала зацапване като бях на 20,и беше кафяво, за първи път ми се случва нещо подобно в овулация и то беше по скоро много светло розово смесено с нещо като суров белтък( прощавайте за израза, ако има гнусливи), доктора снощи обясни, че е овуляторно.

# 161
Честито, Батмам!
И аз да не остана по-назад, минавам под прашеца! Grinning
Чудя се вече и аз кое е правилно. Може пък и при всеки индивидуално.
АГ-то ми каза въздържане 3-4 дни преди плодовитите дни и после всеки ден до овулацията.. Другаде съм чувала пък през ден? На кого да вярвам вече, не знам Grinning

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 10:29 от Mint.

# 162
Батмам, честит цвят и мерси!
Момичета, да разсъждаваме логично, моля. Аз имам едни приятели дето детето им е станало при щрак с презерватив. Ама това не значи, че ние ще пробваме така, само защото на някой му се е получило.
Може да има малко проблеми и да стане от един месец, може да няма проблеми и да не стане за 6. Шанс.
Подхода на Ивед звучи много здрав - да се пробва едно после друго. Ако имаше сигурна схема всички вече да я правим.
Хубав ден от мен!

# 163
Батмам благодаря за прашеца🤗 безпроблемна да е до финал!
На мен ми направи лоша изненада сутринта рано, нооо поне този път е на 28 дни. Ще се въоража с тестове и гела и дай Боже на този вълшебен месец да се получат на всички ни така желаните и чакани две чертички🍼👶🤰🙏🤗

# 164
Батмам благодаря за прашеца🤗 безпроблемна да е до финал!
На мен ми направи лоша изненада сутринта рано, нооо поне този път е на 28 дни. Ще се въоража с тестове и гела и дай Боже на този вълшебен месец да се получат на всички ни така желаните и чакани две чертички🍼👶🤰🙏🤗
Здравейте видях че и друга мама спомена за гелчето мога ли да попитам какво е това гелче и за какво точно служи ?

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:12 от Toni1989

Общи условия

Активация на акаунт