Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 345
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Значи тия тестове са пълна лъжа и измама, вчера и онзи ден беше плюс, идвам от лекар и фоликула 21 мм, ами ако не бях дошла щях да мисля, че е минала и да не правя опити повече. Слава на Бога

# 136
Значи тия тестове са пълна лъжа и измама, вчера и онзи ден беше плюс, идвам от лекар и фоликула 21 мм, ами ако не бях дошла щях да мисля, че е минала и да не правя опити повече. Слава на Бога
Овулацията настъпва до 48 часа след положителен тест. Фоликулът ти е с точен размер за пукане.

Прочете ли упътването на тестовете и какво засичат те?

# 137
Да, че отчитат пик на овулация, най-фертилните дни за зачеване

# 138
Не пише това Simple Smile
Отчитат пика на LH хормона, който е най-висок преди пукането на фоликула. Отделен е въпросът, че той може да достигне своя пик, но да не се спука Ф и да се задържи, което означава, че О няма да настъпи.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 21:45 от Re-Born

# 139
Не пише това Simple Smile
Отчитат пика на LH хормона, който е най-висок преди пукането на фоликула. Отделен е въпросът, че той може да достигне скоя пик, но да не се спука Ф и да се задържи, което означава, че О няма да настъпи.
Не знам, доктора каза да опитваме до Неделя, че съм пред овулация.

# 140
Аз това обяснявам. Този фоликул може да се пука точно в този момент или утре. Което показва, че последният ти положителен тест за овулация си е съвсем верен и точно навреме. Това исках да подчертая с изказването си.
За опитите до неделя не мога да кажа нищо, но е факт, че честото щракване влошава сперматозоидите. Simple Smile

# 141
Привет от мен Simple Smile
Вече 5 дни ми закъснява, направих 4 теста всички са "-". Ц няма намерение да идва, нямам никакви симптоми за каквото и да е. Не знам какво да правя , до сега не помня толкова много да ми е закъснявало.

# 142
Аз това обяснявам. Този фоликул може да се пука точно в този момент или утре. Което показва, че последният ти положителен тест за овулация си е съвсем верен и точно навреме. Това исках да подчертая с изказването си.
За опитите до неделя не мога да кажа нищо, но е факт, че честото щракване влошава сперматозоидите. Simple Smile
Противно на всичко, аз съм самата съм направена от повторение, първия акт е бил отвън втория вътре и съм станала, така че всичко е Божа работа, опитвам и не ми пука.
Каквото ще да става, мила

# 143
Дами , аз като един истински новак се чудя окей ли е в един месечен цикъл да се използват различни марки лентички за овулация.?Имах една останала лентичка о-вю и го направих вчера - отрицателен. Днес нямаха в аптеката о-вю и взех туйп направих днескашният и излиза по бледо от вчера , а уж трябва да се насища, че да стигне овулация, а не да спада. 9 ден ми е днес . Та дали има разлика между марките и ако се почне със о-вю да се изкара с тях докрая ?
Надявам се да съм го обеснила разбираемо - прилагам снимки на тестовете от вчера и от днес Simple Smile
те от вчера и от днес Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 22:15 от emdimitrova

# 144
Ем , има разлика в марките . И аз така като теб миналия месец се чудих защо вместо да се насища е по-бледа , но се оказа , че е от марката.  

Момичета , аз все забременявам в месеците с много опити , ежедневни . Иначе и аз подкрепям тезата за влошеното качество от чести контакти , но факт , че при нас така ставаха бебета . Та , явно зависи от много фактори .

Благовеста , най-добре си питай док за зацапването . Чувала съм за кървене по време на О , но доколко е в реда на нещата 🤷♀
А за тестовете , Борнчето много хубаво ти е обяснила . Теста за О се насища и 48 часа по-рано , тъй че си е в реда на нещата .

# 145
Не знам дали наистина влошава качеството ( не съм специалист ), но със сигурност знам , че секс си трябва . То по тази логика всички с чести контакти деца да не са имали. Около ову ние правим всеки ден ( целенасочено) . Ако не се замислям за бебеправенето, ами то си е през ден / два така или иначе. Питах майка ми преди време как са процедирали и каза всеки ден. Тя пък от първият месец и два пъти , още се ядосвам , като се сетя хахахаха

# 146
Не ми се искаше да продължавам, но....
Колко двойки в миналото са имали репродуктивни проблеми и какъв е процентът им сега? Начинът на живот и вредните навици, радиация и т.н. са неоспорим фактор, който е довел до здравословни проблеми, сред които и репродуктивни.
Никъде не съм написала, че тези с чести контакти НЕ могат да имат деца.

И Сиси, не е нужно да си специалист, за да прочетеш нещо тук-там. Дано не ти се налага, де. С розовите очила светът е по-хубав. Simple Smile

# 147
Колкото повече чета, толкова повече ми се губи вярата. Един доктор докаже едно, друг се пръкне , че доказал обратното. Вече и в хубави резултати се съмнявам , добре и те да се повтарят , не само лошите. Ние с хубави резултати от всичко от досега, но за нас резултат няма и това е ... миналата седмица още изследвания правихме , еми и там всичко добре. Направо вече ми се иска да излезе нещо, че да има обяснение поне и яснота около нещо, което можем да направим да си помогнем , че вече емоционално започва да ми влияе ( нали и това казват е фактор ) ... Бе да ги виждаме вече всички тези две черти и после да се молим до финал

# 148
Какво сте изследвали досега?

# 149
За него разширена спермограма, преживяемост , sdi , венерически, хормони и т.н .
При мен хормони ( щитовидна и полови ) , цитонамазка , секрет , венерически и т.н . Последно цветна снимка. Всичко било наред.... Февруари ще имаме годишнина на опитите ни....
От началото на Ноември започнах с тестове за ову и ползваме гела. Октомври фоликуметрия правихме и така я хванахме , но пак без резултат . Вече много гадно ми става. Започвам сериозно да си мисля, че нещо хубавите резултати са объркани

Общи условия

Активация на акаунт