Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 395
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Лилак, няма как от урееплазмата да те боли корема Simple Smile

# 211
Лилак, няма как от урееплазмата да те боли корема Simple Smile
Ох, то корем е разтегливо понятие. Боли ме ниско долу, горе долу около белега от секциото. Ама дано си права Simple Smile)

# 212
След извънматочната ми правиха изследвания за хламидия, уреа и мико-плазми, защото често те са причината и доктора тогава ми обясни, че абсолютно безсимптомно протича развитието им в организма , за съжаление..

После две приятелки лекуваха уреаплазма и при двете нямаше никакви индикации, че ги имат и пак им бяха обяснили, че няма как да причинят чак болка Simple Smile

Та, така съм запомнила и изхождам от това.

# 213
От мен малко коледно настроение:

След като последната седмица го подминавах на бегом коледния базар, днес си изпих греяното вино с кеф и чиста съвест Simple Smile

# 214
Те и няма как "пак да се появят" ако сте се излекували с мъжа, освен ако някой от двамата не е кръшнал Simple Smile

# 215
Моето зацапване се оказа задържан фоликул или лутеална киста, но защо след като усетих овулация и гърдите ме болят е станала киста, възможно ли е да е на жълтото тяло и все пак да настъпи бременност. Бях на преглед в майчин дом, шийката и матката са добре, лигавица 13 мм

# 216
  • Dope Reach
Минавам да пожелая лека нощ и да вкарам една нова идея.
Преди време си поръчах книгата на Мария Требен (изключително известна билкарка) и едва днес я разгърнах, за да я разгледам. Досега бях наясно с факта, че белият равнец и царичето са най-популярни сред билките, коригиращи женски проблеми от всякакъв сорт, но днес за първи път прочетох, че имелът също се използва в тази насока. Ще препиша няколко рецепти, които може да са в полза. 

БЕЗПЛОДИЕ

Имел
Жени, чието желание за дете не се сбъдва, трябва да приемат по 25 капки имел сутрин на гладен стомах и вечер преди лягане. Капки от имел се продават по аптеките, билковите магазини и магазините за здравословни храни. Ако искате сами да си ги приготвите, трябва да измиете старателно прясно набран имел и да го изстискате още влажен в сокоизстисквачка.

БЯЛО ТЕЧЕНИЕ

Цариче
Една препълнена чаена лъжичка цариче (за една доза) се попарва с чаша гореща вода, оставя се да покисне половин мнута, прецежда се и през целия ден на глътки се изпиват до три чаши чай.

Седяща баня с бял равнец
При бяло течение трябва един до два пъти седмично да се прави седяща баня с бял равнец.
100 гр. бял равнец се накисват за 12 часа с 5-литрова кофа със студена вода. Студеният извлек се загрява, прецежда се и се добавя към водата във ваната, която трябва да да покрива бъбреците. Банята продължава 20 минути. След това не се подушавайте, а се увийте в хавлия и полегнете за един час, за да се запарите добре.

ИМПОТЕНТНОСТ

Цариче
Една препълнена чаена лъжичка цариче (за една доза) се запарва с чаша гореща вода, оставя се да кисне половин минута, прецежда се и на глътки се изпиват четири чаши чай на ден.

# 217
Rochellka  Благодаря! Точно четях из старите теми... Тихичка си напоследък, дано се чувстваш добре и дано скоро зарадваш всички ни !

Calinista  и  Jullliana не са се включвали ... Как сте ?

Аз съм с ден закъснение вече, гърдите ме отпуснаха и възвърнаха естественият си малък размер.... предполагам ще ми дойде всеки момент ( въпреки, че не усещам нищо ) . Ако не , в Понеделник ще правя втори тест

# 218
Rochellka  Благодаря! Точно четях из старите теми... Тихичка си напоследък, дано се чувстваш добре и дано скоро зарадваш всички ни !

Calinista  и  Jullliana не са се включвали ... Как сте ?

Аз съм с ден закъснение вече, гърдите ме отпуснаха и възвърнаха естественият си малък размер.... предполагам ще ми дойде всеки момент ( въпреки, че не усещам нищо ) . Ако не , в Понеделник ще правя втори тест
Здравей, мила Сиси Simple Smile За пореден път се сещаш за мене и ме караш да се усмихвам.
Както знаеш ние с тебе имахме 2-3 разлика във О. Дойде ми на 20-ти ноември. Така се надявах, защото щракнахме двата дни на положителни тестове за О. Всеки път успяваме да щракнем в тея дни и все не се получава. Натъжих се, разбира се. Чудя се какво ли пречи. Чета какви ли не информации, но какво ли помага това...Мъжът ми има преддиабет, писах вече в друга тема. Може това да пречи на качеството на семчовците. Морфологията ни беше занижена 3.5%, но другото си беше топ.
Стискам ти палци, нищо, че гърдите ти са се отпуснали. Чела съм доста жени, които казват, че точно ги отпускат гърдите и са очаквали да им дойде, поради тази причина, а се е оказвало, че са бременни. Така, че докато няма лелка, има надежда Simple Smile
Вие сте правили СГ, нали така? Къде я правихте, Сиси? Всички показатели ли бяха добре? Истината, че е спермата е доста уязвима на всякакви влияния в мъжкото тяло, така се оказва. Така, че и там нещата са лабилни.
Иначе инсе ще опитаме вече. Няма какво да чакаме. Поне 2 инсе ще опитаме. Но нека видим първо какво ще покаже при нас новата вече разширена СГ.
Стискам ти още веднъж палци, Сиси, както и на всички прекрасни момичета тук. Simple Smile

# 219
Момичета, аз се включвам с един бърз въпрос - кога най-рано, но сигурно може да отчете кръвен тест за бременност? Колко време след последния контакт?

# 220
Мисля, че 10-12 дни след предполагаемата овулация би отчел. Дано не бъркам. При мен около 10 ден от положителен тест за О ми отчете Б.

# 221
Здравейте, мили момичета. Да споделя и с мен какво се случва. Този цикъл след О.  не ми се подуха гърдите, нито ме болят , както обикновено се случва. А приемам дуфастон 2×1, обикновено от прогестерона много ме болят.
Ние правихме инсе на 16 и 17 ноември, на непсукан Ф., някъде на 18 се е спукал (потвърдено с ехографски преглед).
На 9 и 10 ден след втората инсеминация правих тестове престо-отрицателни.
В петък ме сви корема и очаквах да ми дойде, но ми мина и цикъл няма.
Нищо не усещам, дори не се изпъпчих.

Та ще не ща днес ще ходя вече на кръвен, поне да знам, че да спирам дуфастона . Макар че на предните процедури си ми дойде, докато го приемах.

Оф, знам , че ненужно се надявам , и ненужно ще се бода, мъжът ми иска още да чакаме , но не мога да чакам повече. Ако имаше Б., все нещо щях да усетя, а и престото ми даде отрицателно.

Стискайки ми палци моля Heart

# 222
Стискам ти палци Кийп и чакам да ни зарадваш с добри новини!
Аз този месец много се пренавих затова и много ще се разочаровам евентуално. Ама опъваме в дясно пък сега почти постоянно. А и гърдите много болят. Не се тествам рано по принцип , ама може да не издържа този месец.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 13:33 от anetooo.

# 223
Keep, силно стиснати палци и от мен, както и на всички други момичета, които се надяват! Flowers Four Leaf Clover Heart
При мен М още няма, и симптоми нямам никакви, а продължава да ми се гади. Ако не бях правила кръвен, и аз още щях да се надявам. Голяма гадост са тия прогестеронови препарати....

# 224
Кийп, стискам палци и на ръцете, и на краката!

Общи условия

Активация на акаунт