Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 390
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Ужас и аз се успокоих Joy
Много сме гадни...

# 196
Да и аз гледах ама нямам думи за постъпката...
Марго голямо гуш от мен Hug Ще стане горе главата. Явно не сега. Hug
Аз също влизам в групата на болезнените гърди. Пети ден след О ме почнаха яки болки. Но на тях много не им вярвам за симптом. Обаче на тази тъпа болка долу сякяш са ми опънали ластик между яйчниците по й вярвам. Wink
Лека нощ гърлс! И пишете и през уикенда! Simple Smile

# 197
Здрвейте, хубав и позитивен ден. Случайно някой да знае днес работеща лаборатория в София?

# 198
Здрвейте, хубав и позитивен ден. Случайно някой да знае днес работеща лаборатория в София?
Бодимед би трябвало да работи.

# 199
Цибалаб работят и в неделя даже в централата в Лагера

На мен много изненадващо ми дойде сега, на 27ми ден, с чаках чак във вторник. Малко съм шах с пешката. Имах положителен тест за ову на 15тия ден и от половин година не ми беше идвало преди 30тия ден. Може от сваленото ТСХ да е. Може и затова от рано да се ме почнали симптомите с гърдите и кръста. Еми, да ни е честита годишнината и продължаваме напред ! Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 09:49 от lokofenka

# 200
Централата на Рамус, Кандиларов, Цибалаб, Бодимед - вс.работят и събота, и неделя Simple Smile

Локо, айде тогава за Нова Година да си с две черти! 😊✊

# 201
Марго, Локо, Сиси, прегръдки момичета. Ще работим следващия месец за коледни черти Simple Smile
И всички бебеправещи!

# 202
Добро утро !

Аз съм вече със закъснение ( теста от деня на М отрицателен ) . Чакам си. Ако до Понеделник е все още така ще направя още един... между другото гърдите ме отпуснаха

Локо дано е последен месец 🤞

# 203
Здравейте момичета! Марго прегръдки и от мен, горе главата , не се отчайвай, поплачи и с нови сили продължи напред, вярвам че "след всяка буря, изгрява слънце". И аз си чакам дните на О, мисля да заложим на всекидневното "щракане" от страх да не пропуснем.. и при мен стрес, притеснение, вълнение много ми влияе на цикъла и с ден, два се обърква иии сега ме е страх да не изпуснем момента, уж гледам да съм спокойна - ще видим. Хубав уикенд иии утре с новия месец, нови надежди.. нови мечти, нови положителни тестове Hug Heart Eyes

# 204
Този месец и ние залагаме на всекидневно щракане 😄😄 да видим дали това е правилната “рецепта”

# 205
Ехоо Simple Smile) така се надявах да има някой положителен тест.. При мен е 12ти ден, чакам уж овулация, ама май няма да има. Капка цс няма, сухо като пустиня е там 😀по това време вече би трябвало да има. Отделно с мм се вкарахме (класика). Било му писнало да съм го ИЗПОЛЗВАЛА така! Като ми кипна... Това бебе сякаш само аз го правя... Иначе мен от началото на цикъла ме боли корем. Точно като пмс е и почвам да се филмирам.

# 206
Лилакче, и мен така ме боли през целия цикъл, последните месеци. Затова пусках хормони и отидох на преглед. Прегледът се падна непосредствено след О, а аз имах съмнения за ЗФ (и много други глупости, по-страшни), но нищо ми нямаше. Докторът ми каза, че едва ли не си внушавам, пита ме дали нямам проблем с ходенето по голяма нужда, но аз нямам.
Продължавам да си го имам това напрежение, но вярвам, че ми няма нищо.

На мен, май, ще ми подранява. Всичко започва отначало и се чувствам като в омагьосан кръг. Ако иска да идва, но не искам да съм в цикъл по време на преглед - това ми е най-лошият кошмар 😁 , въпреки че знам, че лекарите са виждали какво ли не.

# 207
Аз се чудя за ЗФ или по-кофти - уреаплазмата ми да се е върнала пак, мам*а й...

# 208
  • София
Ехоо Simple Smile) така се надявах да има някой положителен тест.. При мен е 12ти ден, чакам уж овулация, ама май няма да има. Капка цс няма, сухо като пустиня е там 😀по това време вече би трябвало да има. Отделно с мм се вкарахме (класика). Било му писнало да съм го ИЗПОЛЗВАЛА така! Като ми кипна... Това бебе сякаш само аз го правя... Иначе мен от началото на цикъла ме боли корем. Точно като пмс е и почвам да се филмирам.
Значи не съм само аз така....ние не сме се скарали...но моят последните дни само заспива...вчера ме заболя десния яйчник и викам...айде идва овуто...трябва секс яко...да ама не. Нашият отиде да играе карти...върна се по нощите и заспа като труп.Вече 3 дни пропускаме. Днес му го казах...че така няма да успеем никога ...ама явно него това не го вълнува особено...и реших..че повече ще си мълча...ако ще...то егати все едно секс на сила....

# 209
Гледам, че тук там се прокрадва темата с колко пъти и кога да се щрака, че да стане. Мисля, че при всеки е индивидуално. През месеца, когато стана при нас си бяхме като животни. Аз в отпуска, той в отпуска, вкъщи и двамата и си щракахме волно по 2-3 пъти на ден. Хич не знам с какво качество са били, ама факт, че стана.

Колкото до ходенето в храмове, може би има самовнушение и успокоение. Май месец тази година бяхме на Бачково. Занесох, оставих на иконата бебешко боди и се помолих. Края на юли, началото на август забременях. Не знам дали има връзка, но винаги остава съмнението, че има нещо. А надеждата все пак си остава.

Пожелавам успех на всички и ви стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт