Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 388
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Ех, Марго Sad Мога само да те прегърна виртуално. Имам наблюдения отстрани колко е тежко, хем не става, хем всеки месец човек се чуди как да спестява за стимулации, изследвания, процедури, за напразните надежди и очаквания да не говорим. Много, много добре те разбирам и няма да ти кажа, да не се самосъжаляваш, защото ти не правиш това, само си дай време да преживееш неуспеха, на плачи се, ядосвай се, гневи се и когато усетиш, че си се отърсила, продължавай смело напред! Вчера най-добрата ми приятелка роди дългоочакваната си дъщеря, след 4 неуспешни ин витро опита. В Турция успяха, минаха през големи мъки, теглиха кредити, преживя и мисед в 8-ма г.с., но сега е щастлива Simple Smile  Ще дойде и твоето време, не спирай да вярваш!

# 181
Марго, имаш и моята подкрепа, съжалявам много. Обмисляла ли си смяна на подхода, на клиниката, нещо да промените за новата стимулация? При вас разговаря ли се с доктора след неуспех , търсят ли се причините?
Защото в Бг всичко става малко на конвейер и затова единственото, което усещам, че мога и ще направя за нашите предстоящи опити, е просто да вярвам, да се надявам на късмет, и да спра да чета ....

Пусто разочарование, трудно се преглъща, дано и на нашата улица изгрее скоро слънце.

Аз чакам да ми дойде и да затварям официално страницата със следене на О. и вторачване в бебеправенето.
Тест не намерих и днес време да пусна, а заваля много силно и знам и че няма смисъл, до утре ще съм цъфнала...
Иначе датата ми за тест е за неделя, 1.12.  Правих вече уинарен преди два дни, с ясното съзнание , че е рано, и естествено отрицателен. Въобще не ми се прави друг, чакам си цикъла и толкоз.

# 182
Марго прегръдки и от мен, щом ти се плаче, поплачи си. Имате цел, ще намерите и начин, сега е важно психически да се отърсите и съвземе те.

# 183
Марго, горе главата, ще стане да знаеш! Heart

# 184
Съжалявам за офтопика, не мога да открия скрития текст на телефона:
Смяна на клиниката засега не мисля, в университетската клиника в Хайделберг съм, и те са най-добрите в района ни. Целият екип се занимава с пациентите, двама професори и 7-8 лекари, като всички решения се вземат след консултация с екипа. Имат много клинични студии и изследователска дейност, пробват новости, и както и в БГ имат интерес за добра статистика, а не само да събират пари, затова им имам доверие и ще им дам още един шанс. Само за разлика от други страни са им малко вързани ръцете със закона за защита на ембрионите, който е отпреди 30 години, и много неща не разрешава, които в БГ са практика. Искаха още днес да ми дадат час за коментар за следващата седмица, но аз не бях хич адекватна, а и шофирах, та се разбрахме другата седмица да се обадя и да се разберем. Предлагат още януари да започваме, че с моите 40 години хич нямам време да чакам, и от месец на месец се променят на по-зле нещата. Иначе си знам, че този път наистина направих всичко, което можех, самосъжаление в смисъл защо на мен не се получава, а при другите става...
Сега като се успокоя, ще пробваме пак по натуралния начин, тъкмо и ММ ще е много мотивиран, а и дано до януари да поотслабна, защото пак за две седмици от прогестерона качих 4 кг.
Благодаря ви за подкрепата Heart От прогестерона си имах всички признаци на бременна, включително и гадене от два дена, и така се надявах да кача и аз днес един положителен тест....

# 185
Марго, само можеш да се радваш на такова лекарско отношение. Да не забравяме, че е практика в тези страни жените да стават майки на по-зряла възраст. Със сигурност щом сте се заели сериозно нещата ще се случат. Парите ще ги върнете ако сте в заеми. Стискам ти палци и от цялото си сърце ти пожелавам успех. Няма място за отчаяние.
Кийп ти също горе главата. Приеми, че нещата явно ще стават по трудния начин и това е. Само напред!
Момичета, има ли някой забременял след посещение на Преподобна Стойна? Люлка ли имаше там? Обмислям дали да не се разходим с мм. Grinning

# 186
  • София
Марго, съжалявам! Голямо гуш!

# 187
Марго, евала на твоите лекари. С такова отношение не просто не бих се отчаяла, а веднага бих търсила начин да продължа при тях.

Brandywine18, ние сме ходили в началото на връзката ни с ММ . И понеже обичам люлки, веднага се метнах, но като разбрах легендата скочих като опарена. Не ми беше още до деца тогава Joy

# 188
Локо Да ! Ще стане, дали трудният или лесният начин !

Днес, трябваше да се чуя с АГ , споменах, че днес чакам М , няма никой , тест отрицателен. Питаме оползотворих ли месеца. Сега ново 20... според тази АГ чест секс е по - добре за сперматозоидите, било същото, като с кърмата .  Според предишната АГ влияе зле и общо взето пак ме объркаха. Няма и да питам вече по тази тема.

Brandy каква е историята с тази люлка ?

# 189
Момичета изчетох ви!! Много сте изписали Simple Smile! Марго, голямо гуш и от мен! Добре дошли и на новите момичета - знаете си.... да не се застоявате много тук! При мен новото е, че ми откриха ИР и започнах прием на Сиофор. Не е толкова страшно, полека и постепенно вдигам дозите. Иначе един интересен факт е, че преди година и половина го пих за малко (за около 2 месеца) , свалих доста кг. и точно тогава забременях , за съжаление само до 10та седмица. Но сег го започнах отново! На мнение съм, че по добре да се регулират нещата, и че по никакъв начин не пречи за зачеване, а точно обратно!  Ние този месец направихме седмица почивка преди фертилните дни и после 5 дни подред!!! Локо, и аз като теб все ме е страх да не изпуснем плодородния прозорец на Я.... еми чета , че понякога е само 8 часа!!! Та направихме маратон от 5 дни, 4 от които с гела. Не че имам големи надежди с тази СГ, но пък не спирам опитите. каквото е писано , ще стане. Относно гърдите, като бях бременна втория път ( че със сина ми не помня вече) гърдите започнаха да ме болят едва ли не от О и спряха седмица преди да разбера за миседа. Но все пак незнам колко надежден симптом са, защото от 5 месеца ме болят по подобен начин, но няма Б Sad .

# 190
Марго , кураж Hug Всичко ще се нареди , просто е въпрос на време Kissing Heart

# 191
  • София
Аз пък като не се получи първия месец...ми стана много неприятно...имах уж странни симптоми...даже тест направих и нищо...дойде си ми. Затова сега съм доволна...че изведнъж се успокоих...стана ми ясно..че надали ще стане от раз ако изобщо стане и, че и да усещам симптоми няма да им се надявам. Повече тестове преди поне няколко дни закъснение...не! Ето мин месец действахме през ден...и сега мислех така, но вчера пропуснахме...бяхме мноого уморени...днес пък на 10ти ден така ме сряза десния яйчник още ме боли...еми ще действаме тези дни колкото толкова и...каквото ни е писано. Отказах се и тестове за ову да купувам...само ще се филмирам и с тях. Та така...по-спокойно мисля да я карам...ако стане...стане...ако не продължаваме...

# 192
Сиси, има теми и в бг мама за много момичета, посетили храма и забременели след това. Прочети. Не зная дали се дължи на силата на Преподобна Стойна или на самовнушение, но е факт, че доста момичета говорят за положителен ефект.
Понеже вече трета година правя опити и съм решила да пробвам всичко, което чуя Grinning

# 193
Сиси, има теми и в бг мама за много момичета, посетили храма и забременели след това. Прочети. Не зная дали се дължи на силата на Преподобна Стойна или на самовнушение, но е факт, че доста момичета говорят за положителен ефект.
Понеже вече трета година правя опити и съм решила да пробвам всичко, което чуя Grinning

Започвам да ровя из форума 😁 Пък и винаги е хубаво да се посети храм , с един куршум два заека хахаха

# 194
Ааа, момичета, мацката от предаването (коментирахме по-горе) НЕ е бременна. Направила му номер на мъжа да види как ще реагира. Успокоих се Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт