Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 777
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
MarianaKV опитай ! Със сигурност няма да навреди . И аз като теб същото си мисля, поне една бледа чертичка веднъж ( ако ще и фалшива за мен  ) 🤗

# 301
  • София/Севлиево
Момичета, дайте съвет за дразнене в гърлото и лека кашлица, никакви лекарства не смея да пия, че току виж е станало чудото и да не навредя на бебчо. Смуча лукчета, пия нон стоп чай, но една седмица подред ставам с болки в гърлото и цял ден ме дразни.

Да не е много сух въздухът в стаята,в която спиш?За гърло може Анзибел или Нео ангин джуниър,нищо че е за деца помага.Също Инфлуцид за подсилване на имунитета-преди около 10 дни и аз бях като теб и понеже обикновено по това време на годината правя зверски ангини взех тези лекарства и за два дни се оправих ( и надявам се разминах с АБ и ангината).

# 302
Хей здравейте! И аз съм се запасила с тестове за О, малко късно след 6 мога да ги правя, но се надявам да успея да я хвана. Както бях писала по приложение ми дава, че ще бъда на 09.12 (M на 19.11), имам чувството че от както правим опити и след БХ цикъла ми се наруши, преди беше на 28-30дни, сега и с последното закъснение 2,3 дни не знам и аз какво се случва и постоянно имам някакви симптоми и аз не знам за какво Joy пия си фолиева киселина и съм "спокойна" и не знам какво е най - добре да се въздържаме до О или .. май много ги мисля нещата и искам да контролирам всичко, дори да знам че няма как.. Confused
Постоянно ви следя и се вълнувам с всички, честито на Gergggana за двете прекрасни чертички (и лека бременност), дано този вълшебен месец ни донесе такива на всички (хах и рима вкарах). Аиде момичета хубав студен ден иии спокойствие Stuck Out Tongue Winking Eye Hug Heart Eyes

# 303
Аз моите тестове ги правя много фрии стайл, ако усетя нещо и горе долу отговаря на дни правя един и преценявам. Един месец така взе да ме боде нещо 17ти ден правих тест от нищото и супер наситена черта. Не съм точно за пример. Уж си ги хващам О-тата, но аз имам болки отчетливи също така.
Мисълта ми е че правя 3-4 теста на месец за ориентир.

# 304
Момичета, дайте съвет за дразнене в гърлото и лека кашлица, никакви лекарства не смея да пия, че току виж е станало чудото и да не навредя на бебчо. Смуча лукчета, пия нон стоп чай, но една седмица подред ставам с болки в гърлото и цял ден ме дразни.

MNK9, при мен помага най-бързо спрей за гърло на Тантум Верде, мисля че може и при бременност да се ползва. За момента не мисля, че с нещо може да навредиш, дори и да е станало, няма още кръвообмен към плода, че да го увреди. Единствено знам, че капки за нос не се препоръчват, защото свиват лигавицата.

Мариана, пробвай, ако следващите дни избледнява втората черта, ще знаеш, че е минала. Смятам и аз този път да правя, за по-сигурно сутрин и вечер, като за сутрин съм си взела от скъпите дигитални на Clearblue (още ме боли сърцето), че те отчитат и естрадиола.

Поръчах си и няколко добавки, да се подготвям за следващото инвитро. След кюретажа бях вземала 5 месеца по схемата на Денис от темата за добавките, сега реших да сменя подхода. В немските инвитро форуми много хвалят една схема Pimp my eggs, малко по-различна от на Денис, и сега ще пробвам нея. Ако ви интересува, ще я напиша, има и за мъжете схема...

# 305
Марианка при мене има ЦС до деня на о включително. За около 4ри дни. Така, че не е късно, ако съдя по мен. Моето о понякога не се случва де, не знам дали съм показател.
Кийпче и аз мисля че инсето не повишава вероятността много над естествените опити. Повече е метод за хора дето не щракат, както и за доказване на проблем. Иначе те разбирам за надеждата, аз бих се чуствала така също.
А на скараните да напомня, че секса е добър метод за сдобряване Simple Smile

Марго интересува ме.

# 306
Аз смуча Кофлет, който е изцяло билков.
В немските инвитро форуми много хвалят една схема Pimp my eggs, малко по-различна от на Денис, и сега ще пробвам нея. Ако ви интересува, ще я напиша, има и за мъжете схема...
Марги, ако можеш и за двамата партньори схемите да напишеш, ще ти бъда много благодарна.

# 307
Одри, iren11 , слагам в скрит текст

Скрит текст:
Pimp my eggs

•Q10 Ubiquinol 200 mg
•Zink 30 mg (моят е от 25 мг)
•Vitamin D 2000 IE (като поддържаща доза, аз съм с недостиг и съм на доста по-висока, изписана от лекар)
•Omega 3 1000 mg
•Selen 200 mcg (форма Селенметионин)
•метилирана фолиева киселина 800 mcg (аз си карам на стандартната дневна доза от 400, но пак метилирана)

Това са дневните дози, всичко се взема след хранене, цинк и селен на различни приеми (сутрин и вечер), витамин Д след по-мазно хранене. Аз ще включа и мелатонин 3 мг вечер.

Pimp my sperm

•Vitamin D 2000 IE
•Zink 30 mg
•Selen 200 mcg
•метилирана фолиева киселина 800 mcg
•L-Arginin 2,7g
•L-Carnitin 1,5g
•Q10 Ubiquinol 100 mg
•Vitamin E 400 IE

Обмислям да пробутам и на ММ мъжкия вариант, ако се подобрява качеството, няма да навреди.

# 308
Благодаря, Марго! Той ММ пие доста добавки, както и аз, но ще сравня грамажа с това, което си написала. От неговите добавки определено има ефект.

# 309
Здравейте, момичета, голяма лудница е при мен на работа и не успявам да пиша, но съм в течение със събитията около вас. За момичетата с лели или отрицателни тестове - гуш и горе главата!
Аз се "разписвам" с леля от днес - криво ми е много, този месец имах реални надежди - положителни тестове за О., гелове, челни стойки... и пак нищо. На всичкото отгоре такова брутално ПМС не си спомням откога не съм имала, че и продължи седмица!
Идущия месец ще сме по пътищата баш във фертилните дни, та дори не съм сигурна дали ще имаме шанс за щрак. Каквото, такова.

Този ужасен ПМС седмица преди да почне ли е или седмица след това? Питам  тъй като аз имах болки веднага след О, но от днес вече са толкова силни, че едва издържам, а имам 7 дни до дата. Много много боли. Сещам се и за една мама наскоро, която също беше казала, че е чакала да й дойде само да спрат болките, а се оказа бременна. Откачам вече и от болки и от пренавиване.

# 310
  • София
Аз бях така мин месец...ужасно силни симптоми...бях убедена..че съм бременна...но ми дойде...повече няма да обръщам внимание на симптоми...освен закъснение...

# 311
Привет с днешна дата, ама много много сте мили всички. Чак ми става съвестно, че ви занимавам.

Снощи си изпих чашата винце без угризения и вече съм по-добре. Пуснах си документите към фонда, вали сняг, зимно е, уютно е, какво повече му трябва на човек.

За мъжете, не им се карайте и сърдете. Абсолютно си хабите напразно енергията и емоциите, които иначе може да ги насочите към далеч по-смислена дейност, като например щракане Grinning

След 20-ти ден О. май не е много добре, то зависи и от цикъла де, но веднъж док. ми спомена, че така Я. презрява. Всъщност, откакто пия добавки и правим стимулациите с фемара, моят Ц. стана супер точен и О. ми е на 13-14 ден най-късно. За сравнение в периода, в който си щраках вкъщи в неведение по подобни въпроси, овулацията я усещам винаги по-късно, към 20ти ден.

После ще чета пак и поименно пак ще пиша Grinning

# 312
Кийп, съжалявам за отрицателния тест! Радвам се, че вече си по-добре и гледаш напред, нещата ще се получат!

При мен нищо ново, щракаме си през ден, снощи усетих доста внезапни симптоми на О, и имах доста ЦС, която изглеждаше точно като въпросните лубриканти, така че я броя за много фертилна Joy Мисля, че вчера или днес е О, но мисля днес да пропуснем, че ако нещо съм в грешка, както миналите месеци, трябва да имаме утре сили. Днес ми е 14ти ден, досега имаме опити на 7, 9, 11 и 13. Утре съм на лекар и ще видим има ли фоликул или е минала вече и да почваме да чакаме. Ще питам и за това зацапване, дето ме изтормози тоя месец. Направо нямам търпение, все едно кой знае какво очаквам да ми каже Stuck Out Tongue Winking Eye

# 313
  • София
Направо съм бясна...
Сега се оказа, че не сме записани за консултациите на 08.12 в 'Надежда'...
Супер несериозно отношение, просто думи нямам !
Аз се записах още на 06.11 веднага след поста на Диди... Още тогава били заети местата ! Ами хубаво, ама да ми беше казал някой ?!
Аз какво съм си мислела, то за час в клиниката се чакало 2 години... Ще кажеш, че трябва да им се молиш.
Нито съм опряла до тях, нито защото е безплатно... Просто исках да получим още едно мнение, пък ако ми допаднеха, можеше да се прехвърлим при тях...
На всичкото отгоре, се опитаха да ме изкарат луда, били ми писали мейл, звъняли ми, а аз нямам нито мейл, нито обаждане от тях, егати наглостта !

Сорри за поста, ама така не се бях ядосвала отдавна !

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 17:17 от rave

# 314
Рейвче, приеми го като знак от съдбата! Няма да ти трябва репродуктивен специалист и ще стане съвсем скоро естествено! Heart

Общи условия

Активация на акаунт