Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 781
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Не се ядосвай Рейвче дано Диди да се окаже права. Simple Smile
На мен пък внезапно ми спряха всякакви болки без да съм пила нищо. Седя и си мисля днес е 9 ден от О. Значи това е било имплантацията. Grinning
Вчера и оня ден по едно и също време вечер ми ставаше лошо. Чакам и днес ама нъц няма нищо. Thinking
Толкова съм изперкала вече и толкова добра  в самовнушението, че ако реша, че вкъщи има розови слонове ще започна място да им правя да се разминаваме. Joy
Мъжа ми вече не ме трае, та затова досаждам на Вас с глупостите си. Лека вечер гърлс! Simple Smile Kissing Heart

# 316
Ооо и аз се включвам към кралиците на въображаемите симптоми 😄 според моите изчисления и наблюдения 🤣 (календар и ясно изразени симптоми) О беше на 30.11 или 01.12,а днес вече гърдите ми ги усещам адски,адски болезнени и напрегнати.. да знаете на бременност е сигурно ахахаха

# 317
  • East Coast
Аз с първата  бременност нямах никакви симптоми. Не само през първите месеци.. а до края. Имах там някакви киселини през 5/ 6ти месец и това беше.
Чакам да ми дойде петък. Снощи си направих тест. Знам, че е рано.. (имах един останал) Изкочи много бледа чертичка. ( Не бързам да се радвам)

Снощи докато готвех направо ми се догади от миризмата. И не вечерях. Плаках тази седмица 2 пъти. Ама аз по принцип съм си по-емоционална преди да ми дойде..
Не ми се яде сладко също, което при мен е необичайно дни преди мц.
Най-вероятно търся под вола... бебе Sweat Smile

# 318
Елислава,мила сух е въздуха. Климатика го усилвам доста, че все ми е студено, знам че не е правилно. Ще взема изброените лекарства, дано подействат и на мен, ще разгледам и вариантите от другите момичета, че генеколожката ми казва тантум верде таблетки, но навсякъде пише, че са забранени за бременни и сега не смея да ги смуча. Сега пробвах с мед и лимон да видим дали ще има някакво подобрение, следващата седмица е теста, стискайте ми палци.

# 319
Скарлет, стискам палци да ни зарадваш с хубави две черти тези дни!
Mnk9, защо се мъчиш? Няма как да навредиш на бебето на този етап, дори и да го има. Възползвай се сега да се излекуваш спокойно, че после девет месеца и незнайно колко време кърмене ако се разболееш само ще си мечтаеш да можеш да изсмучеш един тантум верде без угризения. Това не са някакви страшни и тежки лекарства, няма как да ти навредят, само ще се измъчиш повече без тях и не дай боже да се усложни нещо, щеш не щеш, може и до антибиотик да стигнеш... лекувай си се спокойно, най-добронамерен съвет Hug

# 320
  • София
Рейвче, приеми го като знак от съдбата! Няма да ти трябва репродуктивен специалист и ще стане съвсем скоро естествено! Heart

Ооо, благодаря ти, дано...
Просто много се изнервих, то е ясно че щом сме стигнали дотам, сме я закъсали... Ама това значи ли, че трябва да се подиграват с хората Neutral Face...
Както и да е...

Ние щракнахме контролно, имам си ЦС, от утре започвам с тестовете...

Nature SnowflakeNature SnowmanЧестит Първи Сняг ! Nature SnowmanNature Snowflake
Не че много му се радвам...даже хич, ама време му е.

Мнооого ми се иска другата година по това време всяка от нас да си има по /поне/ едно такова... джудженце.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 22:31 от rave

# 321
Сиси, какво говориш 😄 направо си станахме половин лекари. Преинформирана съм, както и сигурно повечето момичета тук. Продължаваме напред и това е положението.
Лара, щом си забременяла след като си започнала Метформина, явно ИР пречи на овулацията ти. Ние, както ви споделих вече се сблъскваме със същия проблем, само че при мъжа ми. С ИР е. Не му изписаха обаче Метформин, но не сме и споменавали, че правим опити за бебе. На следващия преглед ще го споменем. Та бъди упорита с Иноситола. Трябва поне месец, за да се насити в организма ти и да изрегулира хубаво нивата на захарта. Опитай се да спреш сладкото. Аз съм си поставила за цел да го спирам, въпреки че нямам ИР. Влияе на качеството на яйцеклетките, влияе и на влагалищната среда, а тя трябва да е добра. Мисля да си позволявам само черен шоколад от време на време. Не знам как ще го направя, но наистина ще опитам.
Кийп, така съжалявам за тебе, миличка. Имах надежди за вас, че са станали нещата. Някой беше казал, че инсето не е много надежден метод, защото е почти сравним с обикновения сексуален акт, но за някои двойки може да е направо спасението. Според мене при добра проходимост на тръбите, доказана О и сравнително добра СГ, инсето има голяма успеваемост. Една моя приятелка скоро ми разказа за нейна приятелка с неизяснен стерилитет, почти две години опити и нищо и накрая на първо инсе забременяла. Има много такива случаи. А ако вече и така не става, може да е нещо по-сериозно като пречка. Понякога проблемът може да е в това че им е трудно да преодолеят киселинността на влагалището, а бидейки вкарани директно в матката им се спестява бая труд и отиват в не кисела среда директно. Ние ще опитаме поне две инсета. Други мои познати пък от второ инсе успяха. Така че Кийп това че първото не се е получило, не означава, че второто няма да се получи. Казват че 4 е максимума. Ако след 4 не стане, вече явно проблемът е по-сериозен и непреодолим с инсе. Въобще не губи надежда!! 🤞🏻🤞🏻
Приемете още една кралица на измислените симптоми 🤪

# 322
  • София/Севлиево
Това за 4-те инсета е така.След неуспех се препоръчва инвитро.И моите бяха 4 ,но без успех.После обаче можех да кандидатствам по фонда с диагноза "неизяснен вторичен стерилитет".
Рейв,хич не се ядосвай,че няма да отидете в Надежда.Ако имате нужда от втора консултация и не ви се чака винаги може да идете при Владимиров без да сте задължени да продължите при него.Май съм го споменавала,но когато аз тръгвах по пътя на инвитрото изборът бе или да чакам 2 години за преглед при Стаменов или 2 дни-при Владимиров.Другите отпадаха като вариант,т.к.ММ си направи труда да ги проучи и каза,че тези двамата са най-добрите,а вече имахме лош опит с Щерев и една ужасна среща с Йосиф Димитров по друг повод,но тя ме отказа завинаги да го търся като лекар.

# 323
Това с докторите и болниците е адски относително и индивидуално.
Аз изобщо не съм навътре в нещата. Но моята приятелка, която наскоро споменах, която забременя от първо инвитро е била при въпросния Йосиф Димитров. Изказва се логично много добре за него. Не говоря от личен опит, но каквото и да прочете човек, докато сам не мине по даден път и не намери своя доктор....
Затова Рейв без търсене няма да мине, като не е сега надежда-голяма работа.

# 324
Добро утроо! Всеки ден при мен стои върпосът - да си взема ли тестове за овулация или да не си взема Grinning Вече почвам да се дразня сама на себе си. Станала съм супер нервна.
Скарлет, стискам ти палци.
Рейв, в много клиники отношението е такова за съжаление..
Тази Коледа едно такова джудженце в корема, другата Коледа ей така на шейната! А дано!

# 325
  • София
Добро утроо! Всеки ден при мен стои върпосът - да си взема ли тестове за овулация или да не си взема Grinning Вече почвам да се дразня сама на себе си. Станала съм супер нервна.
Скарлет, стискам ти палци.
Рейв, в много клиники отношението е такова за съжаление..
Тази Коледа едно такова джудженце в корема, другата Коледа ей така на шейната! А дано!

Mint, аз вече твърдо съм решена да си купя тестове от другия месец...10лв са ...за няма и половин ден се изкарват тези пари...а според мен ще дават доста добра ориентация и така ще знаем кога да се стараем и кога можем да почиваме. Надявам се те да помогнат за успеха ни.

# 326
Здравейте, момичета! Минавам само да кажа, че за известно време спираме с опитите за бебе и няма да пиша в темата. Този месец ни бяха последните опити засега. Много сте ми мили всички и наистина се надявам, че когато се включа следващият път, да не видя познати момичета. Стискам палци на всяка една от вас, станахте ми наистина близки!

# 327
  • София/Севлиево
Lilac,надявам се всичко да е наред и скоро пак да се включиш.Весели празници!

# 328
Лилак Sad Понякога наистина е по-добре да се откъснеш за малко. Желая ти успех!

# 329
Лилакче, гушкам те 💜

Сега ме е яд, че не правих тестове този месец, за да следя какво се случва. Взе, че ми подрани. Страшно нередовен цикъл, мамка му. Миналия месец беше 34 дни, а този 27. Не знам какво става вече.
За „Надежда” - не знам какво да правя, но сякаш нещо ме дърпа да не се впускам още. Имам си мои си вътрешни усещания, че не е моето място.

Много съм ядосана на лелката. Ще запомня 2019 с много разочарования и болка и се надявам всичко да си остане в нея. Отвратителна беше за мен още от самото ѝ начало, след новината, че зрънцето в мен няма сърдечна дейност. Озлобих се!!!

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 12:57 от Re-Born

Общи условия

Активация на акаунт