Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 788
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Lilac, успех и от мен и да но не се налага изобщо да се включваш пак в тая тема, а направо в отчетните!

Re-Born, и за мен беше ужасна годината, много сълзи и разочарования, нямам търпение да идва новата с нови надежди и положителни събития!

# 331
Lilac, прегръдка за подкрепа и от мен. Желая ти спокойствие в идните седмици. Всичко ще се нареди!

# 332
  • София
Лилакче, гушкам те 💜

Сега ме е яд, че не правих тестове този месец, за да следя какво се случва. Взе, ме ми подрани. Страшно нередовен цикъл, мамка му. Миналия месец беше 34 дни, а този 27. Не знам какво става вече.
За „Надежда” - не знам какво да правя, но сякаш нещо ме дърпа да не се впускам още. Имам си мои си вътрешни усещания, че не е моето място.

Много съм ядосана на лелката. Ще запомня 2019 с много разочарования и болка и се надявам всичко да си остане в нея. Отвратителна беше за мен още от самото ѝ начало, след новината, че зрънцето в мен няма сърдечна дейност. Озлобих се!!!

Според мен организмите ни се шашкат от промените при бебеправене...поне при мен става така...никота не ми е идвало на 26ти ден...е почнахме опитите за бебе и ми дойде изненадващо на 26ти ден....винаги ми е идвало поне на 29...30...31дни. Поради тази причина и този цикъл изобщо не съм сигурна кога ми е овуто...знам ли колко ще ми е дълъг цикъла...25....28...30дни? Както и такива силни ПМС синдроми не съм имала никога, каквито като почнахме да правим бебе.

# 333
Лилакче Hug
Ела само скоро да ни кажеш, че си забременяла без да правите опити. Wink Flowers Four Leaf Clover

# 334
Да се включа при симптомите, миналата седмица един ден преди м, така ми прилоша в колата, че не само аз ма и ММ се чудеше дали не съм бременна, ама не.
Яна и аз имам подобни наблюдения.
Ели, кой е този Владимиров? Нещо и на мен взе да ми се иска второ мнение.
Аз честно казано не бих искала да съм при Стаменов в момента и се радвам че не съм, бих искала да съм при него ама от преди 10 години Simple Smile, сега е прекалено претоварен и най-вероятно попрегорял. В темата за Надежда жените се оплакват, че чакат по 3-4 месеца за коментар след неуспешно инвитро.
Рейвче и аз бих се ядосала, звучи като да са направили грешка и сега да я хвърлят на теб. Наговорили са ти куп глупости.
Лилак гуш и от мен.
Борнче търпението май не ти силна черта Simple Smile Пожелавам ти да не се налага да я развиваш повече и нещата да станат в най-скоро време.
Марго 2020 е нашата година, знам го вече Flowers Hibiscus
Скарлет тоите симптоми не ми звучат измислени Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 14:33 от Одри

# 335
  • София
Лилак гуш Heart

аз минавам да измрънкам само ... детето е варицелно и сме под домашен арест .....

# 336
Лилак, разбирам те. И аз в последно време се замислям за дистанциране от темата. То няма какво да ви пиша вече, нищо не се случва, никъде не сме ходили по доктори. Направо ми иде да спрем с опитите и догодина като се решим , да се подготвяме за ин витро.

Борнче, и при мен този месец беше пълен шах ,а правих тестове - дойде ми на 27ми ден, вместо на 31вия. От почти година не ми е идвало преди 29тия ден. Имах и + тест за овулация на 15тия ден, а преди и след това съм нямала други. Ходи разбери кво се случва.

Много ми е писнало от тестове и следене и опити по график и разбити надежди. Търсене на доктори, хвърляне на пари. Дразня се като видя майки с малки деца и колички. Не е редно, не знам те през какво са минали, ама тази цяла година неуспешни опити + 2 изпуснати месеца започва да натежава. Едно такова нещо, като създаването на нов живот, трябва да е красиво, плод на любов и някак си възвишено. При мен е механизирана операция и работа, не искам детето ми да е създадено така. Лошото е , че не знам точно как да се променят нещата, защото в тези моменти се сещам, че времето си лети и годините си натежават. Кога ще го правим тва второ дете ? Сори за дългото мрънкане.

# 337
Одри, Hug
Чакането за час и претовареността на нашумелите специалисти е ужасна, и аз като чета до кое време вечер преглеждат и приемат пациенти, и се чудя как вземат адекватни решения...Аз след моите 10часови работни дни едва съм в състояние да шофирам 50те километра до вкъщи, а не ми е особено отговорна работата, особено сравнена с лекарската професия.
На 16.12 имам час за коментар за неуспешните опити, и каква ще е стратегията за януари. Въпреки претоварения график и тук заради празниците успяха да ме вмъкнат, за да не губя евентуално още един месец време от тиктакащия биологичен часовник.
Планирах си и цялата годишна отпуска за следващата година, като тоя път хич не съм мислила кога и дали ще съм в процедури, и дали ще мога да пътувам, или не. Като стане, тогава ще го мисля, засега обмислям пътуване февруари и евентуално прибиране в БГ за Великден.
Shantall, бързо оздравяване на детето!
Локо, разбирам те за дразненето, моя приятелка роди преди 2 седмици, също с 6 години чакане и втори мъж, от когото успя да забременее, и нито мога да се зарадвам за нея, нито да я поздравя. Обяви, че е бременна, в деня, в който аз разбрах, че е спряло сърчицето, и още ми е тежко, като се сетя.
Ели, стискам палци това да е твоя опит и за най-хубавия подарък за семейството за Коледа.

Успех на всички момичета, и нека уж въображаемите ви симптоми да станат в най-скоро време действителни Flowers Four Leaf Clover

# 338
  • Варна
Лилак, не ни оставяй напълно, минавай да драсваш по някой ред, нищо че не правите опити Simple Smile Пожелавам ти всичко да се нареди по най-добрият начин за теб!
Борнче, как добре те разбирам... През 2019 г. чух, видях и преживях едни от най-ужасните неща, които може да преживее една бъдеща мама, още ми е горчиво в устата. Случиха ми се и хубави неща, за които съм благодарна. Истина е, че " Това, което не ни убива, ни прави по-силни", аз бих добавила, че ни прави по-търпеливи, по-знаещи, по-учещи се и по-разбиращи.Не се чувствам озлобена, а по-скоро изморена и изпълнена с надежди, мечти, копнежи.
 Нека сме здрави, всичко друго ще го постигнем, надявам се през следващата година Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 13:03 от Arven_89

# 339
Спрете с тези утешавания ,мотивирания  и пожелания една на друга . Това става малко като ваш си чат . Не отговаряте на новите жени  или ако отговорите ще е на въпреки.... мен дори и не ми отразявате въпросите  ако ще и най-глупавите да са... Ако имам нещо важно да питам ще отида доктор да питам. Мисля,че тук си задаваме "прости" въпроси  и от личен опит да заваме отговори . Ако бъркам и форума е само за 4-5  жени които си пишат и техни си работи и си честитят рождените дни по 3 страници , значи не съм за този форум.

# 340
sumerr7 нещо си сърдита днес, минах няколко страници назад, какъв ти е бил въпроса, изпуснала съм го. Темата си е ок..
С риск да се повторя и да стана досадна ( извинявайте Flushed ), но от почти три години опити и надежди тотално съм приела нещата. Писна ми да слушам, как господ си знае работата, не го мисли толкова, млади сте има време, повече щракане, тестове за ову, графици, това не пий онова не яж, тази дестинация е много далече ако съм Б до тогава, планове за еди-кога-си не можем да правим, защото не се знае до тогава какво ще е... Ужас.. работа отказваш, това да отложиш, в басейн да не влизаш някоя болест да не хванеш, ми ако съм Б да не ходя на сауна... И през това време само майка ми не е родила Joy то що народ роди около мене, ми годинка им правят, ми две .. И всеки вика айде само вие останахте. А ние се усмихваме с моя мъж и се чудим с какво да ги халосаме Joy От както съм в процедура съм по-реалист и да, имаше стрес около изследванията, малко бавно се случват нещата, но поне правим нещо реално.
[/b]Lokofenka[/b] единственото нещото което още ми тежи е точно това, толкова исках бебето ни да е направено в интимен момент пълен с толкова много любов Heart , а не в две отделни стаи.. но живот, какво да направиш. Вече просто искам да стане.
Разговорите тука много помагат, поне на мене, да си излееш мислите с някой, който те разбира и знае за какво говориш
Много дълго стана (: прегръщам ви и дано силите ни не ни напускат. Упоритост трябва Hug

# 341
sumerr7, жалко, че ги чувстваш така нещата, за много от нас форумът не е Гугъл, където получаваме веднага отговор на въпроса, а и място за споделяне. По въпросите, с които съм запозната, вземам отношение, някои теми, които ме дразнят, игнорирам и така...ако става дума за въпроса ти дали мъжът продължава да свършва в нас след овулация - ами направо не знам как да отговоря. Аз моят мъж не го ползвам само за разплод Grin , ако са се получили нещата, не може да навреди, и според мен е въпрос на лични предпочитания кой как го прави.

# 342
  • Варна
Александрия, това, че си приела трудностите е 1-вата стъпка към успеха, поне при мен винаги е било така. Вярвай, ще стане и вашето чудо Simple Smile  Бебето ви пак ще е сътворено с много любов, а най-важното е как ще бъде отгледани, така че изобщо не се терзай за двете стаи Wink Пиши си и разпуска тук, колкото имаш нужда, за това е темата...
Sumerr7, айде успокой си страстите, ако обичаш. Ако не ти е комфортно тук, не се чувствай длъжна да пишеш, но да размахваш пръсти и да критикуваш кой какво пише, и кой кого утешава, не ти прави чест, ама изобщо. Намери начин да се в пишеш, ако наистина го искаш, но с лошо няма да стане. Всеки има избор на кого да отговаря, никой не ти е длъжен, а с отношението си, просто прекали...

# 343
Sumerr7 днес не е на кеф, и в други теми е писала абсолютно същото нещо. Подминете, няма смисъл да хабим енергия в това. Blush

При мен няма нищо интересно за споделяне, но си ви чета редовно Hug

# 344
Александрия, браво, че си го приела. При мен отне много време и вътрешна борба. Свикнала съм нещата да ми се получават с лекота и това като не става, ме е докарвало до нервни кризи от рев.
Sumerr7, като не те кефи, никой не те кара насила да пишеш. Има достатъчно други теми, в които да си зададеш въпросите. Не помня историята ти, но голяма част от момичетата тук /включително и аз/ са преминали през толкова трудности и препядствия, че имат право да си се мотивират и утешават колкото си искат. Намери начин да се впишеш сред нас. Аз също пиша отскоро, но пък надявам се правилно разчитам сигналите, че ме приеха добре на това уютно място. Не е толкова трудно.

Общи условия

Активация на акаунт