Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 792
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Лилак, напълно те разбирам. Добре сте решили да направите малко почивка. И аз съм се замисляла дали да не се откъсна от форума, но в групата срещам разбиране и ми харесва някак зареждащата енергия тук.. а и е доста забавно особено когато се включва Тедка 😀 Успех, Лилак! 💗
Рейв, виждам, че вървим горе-долу с еднакви фоликули в един и същи ден. Дано да ни е на късмет! 💋
Меги, гадната година свърши! Още малко остана. Нова година, нов късмет! 💞
Накрая ще постна в скрит текст как изглеждат моите тестове от последните 3 дни. Противно на очакванията моите тестове почти нямат черта (при поликистоза уж чертите били ясни повече дни). Извънземна работа

Скрит текст:
Скрит текст:

# 346
Спрете с тези утешавания ,мотивирания  и пожелания една на друга . Това става малко като ваш си чат . Не отговаряте на новите жени  или ако отговорите ще е на въпреки.... мен дори и не ми отразявате въпросите  ако ще и най-глупавите да са... Ако имам нещо важно да питам ще отида доктор да питам. Мисля,че тук си задаваме "прости" въпроси  и от личен опит да заваме отговори . Ако бъркам и форума е само за 4-5  жени които си пишат и техни си работи и си честитят рождените дни по 3 страници , значи не съм за този форум.

Здравей, Sumerr7. Аз също съм нова тук - пиша от миналата тема. Наскоро зададох въпрос тук, на който в началото никой не ме отрази, но после една-две жени отговориха. Да,
в началото ми стана малко кофти, че не ме отразяваха а си отговаряха една на друга, но реално предполагам, че не всички са знаели отговора или са имали опит с това, за което бях попитала. И аз съм виждала запитвания от други жени тук, на които ми се е искало да отговоря само за да ги отразя, за да не се чувстват като глас в пустиня, но просто сметнах, че "здравей, нямам никаква представа" не е полезен отговор.

Смятам, че повечето жени тук са добронамерени и ако не са отговорили, то е най-вероятно защото са нямали отговор. Не виждам нищо лошо в пожеланията - предполагам, че много от жените тук, както и аз самата, са тук защото в определени моменти имат нужда от малко допълнително разбиране, подкрепа, и позитивизъм, макар и виртуално. Да, има жени, които се познават и са си по-близки, но всеки е тук по желание.

# 347
  • East Coast
Аз чакам с нетърпение 2020.  Heart Eyes

# 348
Самър, какво да пишем тук, тогава?!
Има модератори, които следят, и ако нещо не е по темата, то бива премахвано. До оня ден не беше ходина на гинеколог, днес казваш, че като имаш въпроси, си ги задаваш на лекаря.
Силно се надявам да забременееш възможно най-скоро, че да не губиш и доверие в лекаря, който ти е казал, че до 3 месеца ще си 100% бременна. Успех! Опп, сори, според теб тази думичка е табу и не трябва да я използваме, а предимно да си обясняваме, кой какви течения има, на коя мъжът къде свършва и т.н....

# 349
Аз не помня да съм прочела въпросите, сега като ги прочетох пак не бих отговорила, защото им липсва контекст.
Примерно на въпроса - измислям го - "момичета вие правите ли X в позата Y"? Мииии и да правя и да не правя, не вярвам че някой точно това го интересува.
Но ако въпроса беше "момичета вие правите ли X в позата Y, защото аз правя и се притеснявам да не навреди на Z" или "момичета вие правите ли X в позата Y, защото ние не правим и не знам това дали е ОК." - на тези въпроси мога да отговоря.

# 350
Лилак, успех, дано наистина един ден скоро пишеш да се похвалиш направо! А нас да ни няма! Grinning
Момичета имах поне още 3 неща да коментирам, обаче Sumerr ме срази. Grinning
Еми аз си признавам, че след първите неадекватни включвания, на които се опитах да откликна, откровенно я игнорирам.
Sumerr, не си в позиция да критикуваш. Включваш се от нищото, винаги с въпрос, на който направо не се сдържам да не лепна етикета мега тъп. Пишеш неграмотно, не се интересуваш от никого. Не взимаш отношение по ничий въпрос. Обаче ние сме ти длъжни явно. Ми ако не пишеш аз лично няма да усетя разлика, още по добре ако смяташ темата за кофти. Започни друга. Форума е свободна зона.
А за момичетата, които пишат по отскоро, пишете често, останете в темата активно и скоро ще сте част от нея. Аз лично мога да изброя поне 10, които бяха “нови” пред очите ми, а сега са от ядрото. Трябва си и време. В този смисъл Локо никъде нЕма да мърдаш. Grinning
Тука сме до забременяване.

# 351
  • Dope Reach
Гърлс, липсвате ми, но нямам с какво да се включа... Чета си ви всеки ден и лайквам, това може би сте забелязали.
Напоследък сбъднах мечтата си (да, направо си беше мечта) да спра да мисля постоянно за бебеправене, даже ми е гузно, че до такава степен съм се потопила в работа и какво ли не. Предстоящите празници и банкети със сигурност помагат за това. Надявам се и вие ще имате много поводи за празнуване, пожелавам ви да го правите с голямо удоволствие, но да внимавате с пиячката, че може да има там една точица, за която трябват грижи. Hug
Ех, все има някой, който разбунва духовете, ама не сме ли свикнали вече. И на мен понякога ми е кофти, че не мога да се включа с отговор на зададен въпрос, но по-добре нищо да не казвам, отколкото да въведа някой в заблуждение. Липсват ми някои непишещи, надявам се скоро да се включат с повече ъпдейти за тях си. Гуш от мен! Heart

# 352
Здравейте дами,

И аз нямам с какво да се похваля- чета си ви всеки ден за мотивация. Действаме с ММ по график през ден до положителен тест за Ову - такъв още няма , очаквам я след може би 2-3 дни по мой сметки .

Усещам, че на ММ не му харесва много схемата през ден по график, но това е положението. Със секс, когато искаме (тоест събота и неделя, когато не сме изморени) няма да стане - вчера трябваше да щракнем по схемата, но заспа на дивана. 

Това е графиката до момента на тестовете:

Пожелавам на всички дядо Коледа да ни донесе по едно бебче Heart

# 353
Ето ме и мен след прегледа с прекраснста новина за мен, че О е имало и е минала, според доко поне преди 36 часа, вероятно онзи ден, когато имах симптомите. Сега се надявам някое войниче да е издебнало яйцето. Общо-взето всичко нормално, дори перфектно според нея. Остава да видим дали е станало. За зацапването засега каза, че не вижда причина, щом за първи път се случва вероятно не е нищо тревожно. Пита ме дали съм била на диета, което ме изненада, но понеже не съм, не съм разпитвала какво отношение може да има. И така, сега почва чакането, има-няма 12 дни и ще стане ясно Grinning

# 354
Здравейте прекрасни Снежанки , включвам се рядко понеже няма какво да измрънкам или да се похваля... въпреки тежкия бронхит и инжекциите си щракахме около дните на О. Значително по-добре съм.
Избягвам конфликтите , но подкрепям всички ви ,Sumerr се държи неуместно... и приключвам коментара по тоз въпрос...

Днес имах странни спазми и придърпвания ниско долу (5-6дни съм след О) може би е внушение...

На финал ви пожелавам по едно ей таковка джудженце ♥️

♥️ Джулка ♥️

# 355
Добър вечер !

Rochellka  точно приключих с една здравословна вечеря ( вдъхновена от твои снимки ) в съседна тема . Вкусно ! 🥂

Tinti внушение , внушение в един момент ще е факт !

Sumerr доста winter настроение.....

Нищо ново... Ц приключи и да видим края на месеца .

Прекрасна вечер на всички ❤

# 356
  • София
аз също често няма с какво да помогна на някои въпроси, единствено почвам да се това из интернет за евентуален отговор и пак попадам на темата във форума.
Ние уж не сме сърдити вече, ама пък и ММ е на разни обучения тия дни и се прибира късно, другата седмица пак, а после се налага да влезе в болницата. Та шансовете ни са от 6 до 11... с болно дете вкъщи купона е още по-голям ....

# 357
  • Dope Reach
Sumerr доста winter настроение.....
Joy Grinning
Rochellka  точно приключих с една здравословна вечеря ( вдъхновена от твои снимки ) в съседна тема . Вкусно ! 🥂
Ех, че ми почеса егото, много се радвам, че съм била инициатор на нещо здравословно! Особено предвид всички торти, които изядох напоследък. Expressionless Днес обаче само здравословни чинийки сервирах на ММ, явно музата пак ме е ударила. И това е ужасно важно, особено в ранна бременност, но както вече споменах, ме чакат поводи и ще изям още кой знае колко торти...

# 358
Здравейте и от мен Simple Smile
Ще разкажа съвсем кратко моята история. Тази година за първи път забременях, след което трябваше да направя аборт по медицински причини в 12 седмица. Три месеца след това отново видях две чертички, но радостта ни беше съвсем кратка - оказа се биохимична. Днес ми е последен ден от Ц и от утре започвам с тестовете за овулация, защото май миналия месец бях с ранна овулация и сме я изпуснали (досега винаги ми беше на 14тия ден).
Чета ви от известно време и знам, че много от нас са преживели големи трудности и с цялото си сърце пожелавам на всички момичета да видят двете чертички съвсем скоро.

# 359
Bobolinka90, добре си дошла 💜 Третият път ще е за щастие.

Общи условия

Активация на акаунт