Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 386
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Ivied, честита да е!
Хайде, включвайте в действие креватните хватки, гелове и на Коледа да ни затрупате с плюсчета на бебешки тестове.
shantall, на мен бавно ми минават. Може би, защото всеки ден треперя и се вглеждат във всяка болка, пробождане, неразположение, гърдите си опипвам и всичко, за което се сетите правя. Не мога да се отпусна и да се насладя на максимум, а трябва, знам, че трябва. Вече и стабилен корем си имам. Дано в скоро време всяка една да се хвали с бременни неразположения и хубави тумбачета.

# 511
Ехо, отново съм аз, днес бях на преглед, наистина овулацията е минала и фоликула се е спукал. Правихме засилени опити около по време и след ову, от няколко дни много ме болят гърдите и болката се засилва, особено след като си махна сутиена, дали е възможно да е защото ще забременея...доктора каза че след спукването на фоликула е напълно възможно и ме вика пак след 1 седмица за преглед. От време на време ме срязва стомаха ниско долу и ме боли кръста доста, според вас възможно ли е да последва бременност или това се случва просто след овулация...Sad аз съм с много нередовен цикъл и тази ову я предизвикахме с клостил, та затова се чудя какво ли става с мен..
Моля за мнение...

# 512
Цветинка, успех!Дано има бебе.
Не се стърпях до утре.Привижда ли ми се не знам вече.

# 513
Blagovesta, и аз съм от фантазьорите. Дано не те обнадеждавам излишно, но и аз я виждам тази срамежлива чертичка Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 22:35 от MarianaKV

# 514
Пак я виждам и аз. Направи с първа урина от тези ленти утре.

# 515
Не ти се привижда, ще стане и по-тъмна..честито, дай Боже всекиму. Heart

# 516
Вижда се бледа втора чертичка.
Пожелавам ти да се насити и всичко да бъде наред 😊😊😊

# 517
Тази и аз я видях, а аз уж не съм от фантазьорите. Утре задължително пак да направиш и пусни тука да видим. Стискам палци Hug

# 518
Благодаря ви много, бяхме в София по работа в овулацията, беше страшен студ и все го базикам, че ще имаме софиянче, ако съм бременна. Relieved

# 519
И аз я виждам !!! 🍀

# 520
Ivied честита рожденичка.
Честито и на виделите две чертички.
Аз нямам с какво да се включа и само ви чета.
Имам още 4 дни до М,а вече се засилват симптомите.
Blagovesta и аз виждам втора чертичка

# 521
  • София
Лаленце , добре дошла отново и скорошен успех с розов прашец този път ❤ Ние със Скорпи сме си още тук , но тя от много време не се е включвала ☺

Мери, много се радвам да те видя! Как си ти? Надявам се и Скорпи скоро да се появи да каже как са Simple Smile

Благовеста, и аз виждам чертичката, чакаме те утре да покажеш резултата с първа урина!

# 522
Аз да ви се оплача... закъснява ми с 6 дни.. правя тестове, но са отрицателни. По принцип цикъла ми е около 25 дни средно, но често имам с по няколко дни закъснение или подраняване, но чак толкова като сега не съм имала. Бях на лекар на 18ти ден (25.11) и лекарката каза, че съм някъде около овулация тогава, каза че имало малко изливче!? и каза да действаме сега. Последните месеци си засичах О. на 11, 12 ден, та доста се учудих, но е факт че този месец не успях да засека нищо във въпросните дни.
Та сега не знам какво се случва, явно този месец съм имала късна О.? Но предполагам че тестовете щяха вече да покажат, ако имаше нещо.. не знам да ходя ли на лекар..

# 523
  • София
Аз да ви се оплача... закъснява ми с 6 дни.. правя тестове, но са отрицателни. По принцип цикъла ми е около 25 дни средно, но често имам с по няколко дни закъснение или подраняване, но чак толкова като сега не съм имала. Бях на лекар на 18ти ден (25.11) и лекарката каза, че съм някъде около овулация тогава, каза че имало малко изливче!? и каза да действаме сега. Последните месеци си засичах О. на 11, 12 ден, та доста се учудих, но е факт че този месец не успях да засека нищо във въпросните дни.
Та сега не знам какво се случва, явно този месец съм имала късна О.? Но предполагам че тестовете щяха вече да покажат, ако имаше нещо.. не знам да ходя ли на лекар..
Щом ову е била на 18ти ден...се очаква да ти дойде след 30ти ден...

# 524
Cherry, ако овулацията е била на 25.11,трябва да ти дойде на 10.12 Реално още нямаш закъснение. Направи утре 1 тест. Hug
Ще пиша какво е станало утре, стискайте палци

Общи условия

Активация на акаунт