Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 423
  • 733
  •   2
Отговори
# 495
  • София
Здравейте дами, искам да попитам имах официално положителен тест за овулация онзи ден, правихме тогава, вчера усетих доста силно придърпаване ниско долу (предполагам че е било овулацията) но вчера пак правихме, та въпроса ми е днес за всеки случай да се прави ли, защото предполагам че вчера е била овулацията след това придърпване
Благодаря😊
И днес действайте...Simple Smile

# 496
Здравейте. Днес ми е 21 ден от последния цикъл. Попринцип ми е нередовен- 27,28,29,30,31 дни. Два пъти тази година ми беше на 25 дни. Днес обаче имах розово зацапване. Нямам симптоми за цикъл, нямам болки никъде. Бебеправехме на 6,10,13,16, 20 ден от цикъла. Между 10ти и 16ти ден имах болки в яйчниците, мислех че може би усещам ову. Миналия месец за пръв път правих тест за ову но беше наситена черта чак към 21,22 ден. Та рано ми е за цикъл днес. Какво може да е това розово зацапване?

# 497
Здравейте момичета, чета ви от няколко месеца и реших да се включа към вас с надежда за сбъдване на голямата ни мечта! На кратко за мен, имах две операция с кръвоизлив в корема и 3 месеца по късно от голяма миома, слелд това имах два спонтанни аборта по не установена причина, последния беше април месец, а от юни се включихме с нови опити и от тогава до днешна дата - нищо.. Реших да започна с тестове за овулация, прикачам снимка.. страхотни сте и пожелавам от сърце на всички за Коледа най-голямото чудо!

# 498
Честито на момичетата с плюсчета! Лека бременност 💞
Добре дошли на новите 🌼
Влизам специално да поздравя Иви по случай рождения ден на дъщеря й 😘

С пожелания за здраве, късмет и щастливо детство!

# 499
  • Dope Reach
Наистина много плюсчета се заформиха, тази тема също се очертава много бебеносна! Честито на всички момичета и успех! Hug
Ив, да ти е честита дъщеричката! Heart

# 500
Ив, честит рожден ден на дъщеря ти, да е много здрава и скоро да стане кака Blush
Честито на всички бременни момичета, да сте здрави и спокойна бременност!
За мен декември е специален, миналата година се включих в темата по това време.

# 501
Ия, честита да е щерката. Жива и здрава и много късмет.
С първа урина ми се при видя някаква черта, с след една негативен, моя казва да чакам закъснение на 12-13, но за мен няма надежда.

# 502
Здравейте, момичета.
Бих искала за новата тема да обновя списъка с: бъдещите мами и списъка на нашите бебоци. За целта ще помоля всяка от вас, която желае и има информация да ми съдейства.
Има момичета, които си ни четат и са в очакване на техните бебчета. Ще се радвам, ако на лични ми изпратите поне месеца на вашия термин, както и предполагаем пол.
Тези, които родиха своите деца през 2019 г, нека ми изпратят рожденните дати и пол на децата. ROSSE, нещо се губиш Wink
Ако не се лъжа до този момент в темата има 4 положителни теста, нали?
диди_т, Prety_lady, Scarlett OHara, Tedy Tedy 626334
Надявам се да пропускам някоя от вас Rolling Eyes, която да ми напомни на лични, че има положителен тест.
Ив, честита ти рожденичка. Да ти е жива, здрава и скоро да стане кака.
Blagovesta, следя развитието при теб и се надявам да те добавя към списъка на успелите момичета.

# 503
За мен тестът е отрицателен, кога е правен, преди закъснение ли....Heart

# 504
  • София
Честито на всички с двойни чертички! Лека бременност и до финал!
Днес цял ден си мисля, как като започнат опитите за бебе и с организма на жената започват да се случват необичайни неща. Днес ми е датата за цикъл и както обикновено сутринта се събудих с ПМС. Викам си - ОК, този месец не е станало, взимам тестове за ову и дейстам по план. Само че зацапа ми кафеникаво, ПМС отмина по обяд и това е. От няколко часа нямам нищо, нито болки, нито цикъл, нито зацапване. Това нямам спомен да ми се е случвало преди. Винаги ми идва от раз. Thinking

# 505
Аз да кажа , че днес бях на преглед
Взеха ми кръв , урина , мериха ми кръвното и температурата
Гледаха и на видеозон но казаха че още е рано и нищо не се вижда , след два дни пак ще ми вземат кръв и така
Ще видим какво ще излезе , но вече имам картон в който ми вписват всички данни , оплаквания и т.н
За зацапването докторката каза че е нормално , аз преди не съм имала такова с предната бременност , но явно е нормално ... та така 😊

# 506
Добро утро! Момичета обръщам се към тези от вас , които сте от град РУСЕ. Не съм посещавала гинеколог от близо 6 месеца. Моля препоръчайте ми гинеколог от който сте доволни. Би било добре, ако разбира и от нашата тема - бебеправене!

Блекчето ходи при Пейчев и е много доволна от него. Аз не го бях чувала, от нея разбрах за него и съм се надъхала също да го посетя. Също така мога да препоръчам д-р Стойнев в Медика. Случайно се срещнах с него една вечер, когато отидох притеснена и той беше на смяна. Много ведър лекар и мисля, че си разбира от работата, също така чух не едно и две хубави мнения за него. Simple Smile

Иви, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да ви радва и да ви прави горди родители!

Виждам, че вече се появяват плюсчета и в тази тема. Честито на бременните момичета (не казвам бъдещи мами, защото всички тук сме такива, просто някои още не сме бременни Wink ) пожелавам ви лека и безпроблемна бременност и здрави и пухкави бебета на финала! Simple Smile Дано да повлечете крак и до края на месеца да има още много положителни тестове! Heart

# 507

Сърдечно благодаря за пожеланията момичета!
Черпя ви най вкусната торта, с пожелание много такива да разрязвате! Скоро, скоро, вярвам!

# 508
Ив , честита рожденичка 🥂💐

Честито на плюсчетата отново , ако съм пропуснала някой.
Вкъщи от днес започва системата по ред. Тестове , гел и т.н.

Хубава вечер 💃

# 509
  • София
Scarlett, тихичко честито!

Calinista, аз понеже имам страхотен проблем със сладкото реших да постя, така имам причина поради която да отбягвам сладкото!

Благовеста, аз не виждам нищо на теста.

Мама, кога минаха 10с?

Ив, честита ти щерка! Дано не е вечна студентка!

Аз днес имам положителен тест за О и тази вечер детето пък сигурно няма да заспи рано Grinning

Общи условия

Активация на акаунт