Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 431
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте, момичета!
Тихичко се записвам при вас с мечтата за второ детенце, синът ми навърши годинка преди по-малко от месец и с татко му решихме, че сме готови за ново бебе. Миналата година пусках новата тема и много се сплотихме с момичетата от тогава, вече всички гушкаме бебета. Желая и на себе си и на вас успех Simple Smile Радвам се, че май не виждам никоя от старите муцуни!

# 481
  • East Coast
Pretty_lady wow какви хубави чертички. Лека бременност и до финал.

Александрия, диди_т Аз не мисля, че Теди е правила теста 10 дни преди цикъл, а казва, че самият тест може да се направи - 10 дни ( колко ще бъде верен резултата е др. въпрос) Тук също има такива, които показват 6дни преди цикъл. Но има табличка с проценти на 4  дни -43% да покаже верен резилтат и т.н.
Цитат
Уж били по -чувствителни -10 дни  преди закъснението

shoko_baby - Добре дошла! И моята лелка дойде последно на 9ти Simple Smile Имам тест 4 дни преди М и показа доста бледа черта, но черта. Направи си тест Smirk

BlagovestaNikolova може би много,много бледа черта, ( ама аз ги виждам тия бледите Smirk) направи пак след 3/4 дни

В кутийката имах един с лентичка, който направих 3/4 дни преди да ми дойде и един електронен. Вече на ден закъснение 🥳
Този месец направихме един единствен опит на 21ви. Като О по календар беше на 24, но аз мисля, че подрани един ден.

Имам непоносими, продължителни болки в яйчниците, които ме притесняват. Записах час на  20ти, обадиха ми се и казаха много рано - към края на януари ...😕
Ми аз как да знам дали да слагам " big sister to be" на тениска на щерката под елхата...

Много плюсчета и двойни чертички на всички покрай Коледа и Нова Година 😘

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 12:54 от AnMary

# 482
Колко много плюсчета се завормиха последните 1-2 странички ... давайте в същия дух момичета !!! До Коледа наводнение от положителни тестове !!!

# 483
Боже, снежна коледна лавина от положителни тестове!! Gift Heart Честито, момичета и до финал всичко да е страхотно! Много надежда ни вдъхвате, да знаете Heart Особено Скарлет с този един опит Simple Smile Един път да е, ама да е като хората! Значи 1-2 дена сте щракнали преди О? Нещо по-специално ползвахте ли? гелчето? добавки? Аз мисля, че спокойно може да сложиш тениската под елхата. Каквото е писано ще стане. Или пък ако си толкова нетърпелива, провери хормона как ти върви. Знам, че най-вероятно ти се иска да знаеш и дали се е имплантирало ембриончето и пулсче да чуеш, но ако не си имала преди ранни аборти, няма от какво да се притесняваш. Имала ли си?
Благовеста, ако се взреш наистина има нещо съвсем бледо. Аз също имах такива почти въображаеми последните два пъти, но си ми дойде и то без закъснение. Мислех си дали пък да не беше ставало нещо, но едва ли. Някакви изпарителни да са били. Все пак се надявам при тебе да не е това и скоро да се насити чертичката.

# 484
  • East Coast
Боже, снежна коледна лавина от положителни тестове!! Gift Heart Честито, момичета и до финал всичко да е страхотно! Много надежда ни вдъхвате, да знаете Heart Особено Скарлет с този един опит Simple Smile Един път да е, ама да е като хората! Значи 1-2 дена сте щракнали преди О? Нещо по-специално ползвахте ли? гелчето? добавки?
Пробваме 5, 4, 2 дни преди О. ( и с първата Б и този път) И понякога на деня на О. Но пак казвам, че по календар се ориентирам. Не съм ползвала кремове.
При първа Б и сега стана на втори месец. Спомням си, че и тогава както и сега полежах с краката на горе Smile Знам, че няма общо...
Нещо друго е, че пробвах да си повиша PH-то със цитрусови плодове, спанак, черен шоколад. Избягвах банани.
Не казвам, че има общо, а просто какво по различно правех този месец.

Цитат
.....но ако не си имала преди ранни аборти, няма от какво да се притесняваш. Имала ли си?

Не Поне не за такива, които да знам..

# 485
Скарлет, значи не е било един път..бая зареждания е имало хихи, нека...може би искаше да кажеш, че около О е бил реално един път, въпреки че те 5 дена преди О са си фертилни дни. Аз също съм се замисляла за PH-то, което смятам, че нарушавам с яденето на доста сладко, ама трудна работа Sad Пия и пробиотици...ама по-важно е сладко да спра. Питах за гелчето, че тук доста момичета се похвалиха след употребата му. Истинска късметлийка си да ви стане още на втория месец и то двата пъти Simple Smile) Направо сте отличници. Аз за това си мисля, поне при нас, че има нещо което пречи. Не може толкова време вече да не става. Вярно различни организми, различни тела, ама все пак..
Успех на тебе, каката на колко е? Тя сигурно много е искала братче или сестриче. Simple Smile

# 486
  • East Coast
Заблудих те. Исках да кажа, че гледам обикновенно да пробваме около тези дни преди О. И за това останах много, много приятно изненадана от положителния тест Simple Smile Иначе в седмицата на О само един опит на 21ви.

За сладкото - малеее, аз съм фен №1, но в последните месеци го намалих значително. Даже кафето го пия с лъжичка мед. Coke беше също много трудно да откажа Rolling Eyes

Каката е на 10 Simple Smile За Коледа отново си пожела бебе.

# 487
Заблудих те. Исках да кажа, че гледам обикновенно да пробваме около тези дни преди О. И за това останах много, много приятно изненадана от положителния тест Simple Smile Иначе в седмицата на О само един опит на 21ви.

За сладкото - малеее, аз съм фен №1, но в последните месеци го намалих значително. Даже кафето го пия с лъжичка мед. Coke беше също много трудно да откажа Rolling Eyes

Каката е на 10 Simple Smile За Коледа отново си пожела бебе.
Ехааа, моят младеж сега ще прави 9г. Той си беше Коледно бебе. И той много иска братче или сестриче, въпреки че ще имат голяма разлика, но това няма значение. Аз имам сестра с 10г. по-малка и сестра с 1 година по-малка. Ами за изненада ще кажа, че съм супер близка с малката, а с друга не толкова. Хубаво е, че при вас не са се променили нещата за 10г. откъм плодовитост. При нас явно се е променило. Аз съжалявам страшно много, че не почнахме по-рано с опитите за второ, ама както и да е 🙂
За О вече те разбрах 🙂 За сладкото евала! На мене ми е страшно трудно.

# 488
Благовеста, и аз виждам тънка и бледа черта. Защо не вземеш и друг тест (марка) да направиш? Стискам силно палци чертичката да се насища. Моите 2 черти 2 дни преди очакван Ц бяха една идея по- наситени, но пак си искаше въображение, ефект негатив и т.н, а днес влизам в 10 седмица.
Момичета, обилно ви ръся с бременен прашец и от сърце желая на всяка да сбъдне своята мечта. Идват прекрасни празници и вярвам, че чудото ще се случи на всяка една. Не ви познавам лично, но ви чувствам близки! Прегръдки за всяка от вас. 👭

# 489
Вчера ММ много ме разсмя... той ме наблюдавал от 1-2 дни и е категоричен,че този месец сме се справили ахаха. Твърде често съм ходила да пишкам и гърдите ми били “бомбастик” ахахахаха. Добре че е той да вкарава малко цвят в черните ми мисли! 😄

# 490
Лаленце , добре дошла отново и скорошен успех с розов прашец този път ❤ Ние със Скорпи сме си още тук , но тя от много време не се е включвала ☺

Мама , браво на вас , кога стана 10 Г.С. Все така да сте да финал 💙

# 491
Леле няколко дни опитвам да ви прочета,голям зор видях. 😆
Yanna  дано мъжа ти е прав!
Честито на виделите две чертички!
Теди с такива яки черти,си мисля че си била бременна от миналият месец. Бях бременна и имах цикъл,който в последствие ми казаха,че не е бил истински. Та каквото и да е,нека е успешно и да си гушкате резултата на края.
Добре дошли и на новите момичета!
При мен няма нищо ново. Пазим се,обаче не се спираме. 🤣 Голяма любов,голямо чудо. И преди бяхме редовни,но напоследък е някакво чудо. Явно нещо наистина се е пречупило в нас след неуспешната ми бременност. Аз не си спомням дали ви казах с подробности,май не,но там почти си бях заминала. И сега няма да ви опиша цветно,защото не искам да притеснявам никой. Та тогава явно се преродиха отношенията ни.
Стискам палци на всички и скоро да видим още няколко положителни теста. 😍

# 492
Добро утро Момичета! Nature Snowflake
Честито на всички с две чертички!!! People Baby
Скарлет тия болки долу имаше ли ги и преди закъснението и дали и гърдите те боляха?
Аз Не чакам на 10ти, но си спомням моя док, че е казвал че ако имаш тежест долу значи ще ти дойде. Не правя рано тестове та затова май взех да губя надежда за този месец.
Ив Честит Рожден Ден на дъщеричката ти. Да ти е жива и здрава! Birthday

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 12:54 от anetooo.

# 493
Ехеее , и тази година ще имаме декемврийска лавина от положителни тестчета Grinning
Честито на всички , видели двете чертички .
Момичета , доста съм ангажирана и рядко се включвам , но ви следя . Пожелавам на всяка от вас , покрай предстоящите светли празници , да бъде преди всичко здрава и щастлива , другото само ще се нареди Hug

# 494
Здравейте дами, искам да попитам имах официално положителен тест за овулация онзи ден, правихме тогава, вчера усетих доста силно придърпаване ниско долу (предполагам че е било овулацията) но вчера пак правихме, та въпроса ми е днес за всеки случай да се прави ли, защото предполагам че вчера е била овулацията след това придърпване
Благодаря😊

Общи условия

Активация на акаунт